من متوجه نشدم چی بوده جریان کیوان جان؟؟؟؟
یعنی توی اون جلسه تصمیم بگیرن بازار رو به گند بکشند واسه بزخری حق تقدم خکاوه![]()
حق تقدم ها همه را خود سایپا خرید و تمام شد رفت، آخرین معامله1392/11/30 10:56:56
حق تقدم ها را مفت خرید
خرید حقوقی 288.998 M 100
%
288 میلیون حق تقدم را سایپا خودش خرید امروز
صف خرید فردا را هم چید که ببره بالا قیمت را از فردا
این پایین آوردن این چند وقته بازی جالبی بود نه؟؟؟
دیگه فکر کنم از فردا تا 200 یه کله ببرنش بالا
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...52543236360331
اینم جواب اون دوستان که می گفتن شرکت ورشکسته هست و این حرفها،،،،سایپا 300 میلیون سهمشو که با قیمت متوسط 140 تومن فروخته بود،،، با قیمت 100 تومان خرید گذاشت سر جاش ، البته من به این کاری ندارم که این کارش دزدی بوده یا نه ولی خوب بجای دزد میتونیم بگیم زرنگ بوده سهام هایش را حدود 40% پایین تر امروز خرید گذاشت سر جاش
حق تقدم ها توسط سرمایه گذاری سایپا تو 1 ثانیه بلعیده شد ، مهلت به هیچ کس داده نشد برای خرید
احتمالا تو گزارشی که جدید میاد کاهش زیان اعلام میشود و سهم میره برای تعدیل مثبت
حالا بایستید و نگاه کنید بعدا همین تعداد حق را که به سهم تبدیل کردند در چه قیمتهایی به خلق اله می فروشند و چه سودی را وارد صورتهای مالی خود میکنند...
صف خرید فردا را هم چیدن
ویرایش توسط mohsenakbari : 2014/02/19 در ساعت 14:10
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
خب دوست عزیز این حق تقدم های استفاده نشده بود که طبق قانون باید این حق تقدمها فروش میرفت که بجای اینکه شرکت بزاره وخرد خرد بفروشه یک حقوقی اومدو تمام اونهارا یکجا خرید حال با قرار قبلی این کارو کرده واین عمل هم برای من سهامدار جز خوب هست هم برای شرکت خکاوه وهم سایپا چون بزودی افزایش سرمایه ثبت گردیده وزیان شرکت پایین آورده میشه وقیمت میره بالا حالا هی شما بگید دزدی عزیز دل برادر این یک تجارت است نه از جیب من رفته نه از جیب شما اگر هم سهم را گران خریده باشی جای نگرانی نداره بزودی قیمتها موشکوار بالا کشیده میشود فقط زمان خروج را حواست باشه
در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش
خوب تا اینجا اگه این 288 میلیون حق رو به نام سایپا بزنیم و حق های قبلی خودشم حساب کنیم تقریبا 40-50 درصد سهام دست سایپا و نیوان میمونه که اگر این افزایش سرمایه که تا حالا بیشتر از یک سال زمان برده !!! ثبت بشه اونوقت میشه بطور قطع گفت که این کار با یه برنامه مشخص انجام شده !
نکته اصلی این بود که اون زمانی که سایپا اقدام به عرضه های میلیونی کرد دیگه کسی نباید میرفت سراغ این سهم ! الان هم اونایی که توی شرکت هستن قطعا میدونن که ترکیب سهامدارای جدید با سرمایه 2.1 که احتملا چند هفته دیگه و بعد از ثبت افزایش سرمایه مشخص میشه چطور هست ! هرچند که هنوز مشکلات فروش و زیان انباشته این شرکت سر جاش هست و با این بازیها فعلا فقط سایپا یه پولی به جیب زده که اونم به خاطر همکاری مخلصانه ناظر بازار و مسئولین بورس بوده !!!
دوست عزیز اینکه میگید نه از جیب من رفته نه از جیب شما یعنی چی؟ پس از جیب کی رفته؟ غیر از یه عده سهامدار جزء که توی همین ماهها خرید کردن !
نکته بعدی اینکه صورتهای مالی خکاوه با سرمایه جدید یعنی 2.1 اعلام شده و زیان هر سهم برای عدد جدید سرمایه که البته هنوز ثبت نشده ! 1673 ریال اعلام شده ! در واقع با ثبت افزایش سرمایه فعلا فقط حجم مبنای! شرکت تغییر میکنه و باید دید پیش بینی 93 چی اعلام میشه !!!
دوستان چون سایپا موفق به پرداخت 100تومان حقها نشده بود دوباره حقها رو عرضه کردند که اینبار یحتمل از فروش سهم در قیمتهای بالا مبلغ اسمی حق تقدما جور شده در کل باهوش عمل کردن
دستم بگرفت و پا به پا برد...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)