click to register
صفحه 75 از 509 نخست ... 25657273747576777885125175 ... آخرین
نمایش نتایج: از 741 به 750 از 5089

موضوع: سايپا ديزل‌ (خكاوه)

عضو فعال جعفرزاده آواتار ها
    تشکر شده 11,931 بار در 4,539 ارسال

پاسخ : ســـــــــایپـــــــــا دیـــــــــزل (خکاوه)

نقل قول نوشته اصلی توسط کیوان نمایش پست ها
    عجب!!! پس الان مشخص شد اون جلسه مدیران ارشد خودرویی که تصمیم به قتل این گروه و سقوط قیمتها گرفته بودند به چه دلیل انجام شد!

در روزگاران قدیم دزدی آنقدر قباحت داشت که با نقاب آنهم در تاریکی و نیمه شب میرفتن دزدی! در عصر ما در روز روشن و با سلام و صلوات میرن دزدی آنهم در حد و اندازه درشتش!!

حالا با این قیمت سهم حقش چند قیمت خواهد خورد ؟!!! 1 ریال ؟!!!
    کیوان عزیز : این دردی از نوع قانونی میباشد/

2. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید جعفرزاده از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار (1) کیوان آواتار ها
    تشکر شده 24,977 بار در 4,792 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط 6500400 نمایش پست ها
    کیوان عزیز : این دردی از نوع قانونی میباشد/
    فکر کنم به جز ایران در یکی 2 کشور آفریقایی مثل نیجریه هم دزدی و اختلاس را به طور قانون در آورده باشند!
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

4. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید کیوان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی PULP آواتار ها
    تشکر شده 767 بار در 167 ارسال

من متوجه نشدم چی بوده جریان کیوان جان؟؟؟؟
    یعنی توی اون جلسه تصمیم بگیرن بازار رو به گند بکشند واسه بزخری حق تقدم خکاوه

6. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید PULP از ایشان تشکر کرده است:

عضو عادی
    تشکر شده 403 بار در 156 ارسال

حق تقدم ها همه را خود سایپا خرید و تمام شد رفت، آخرین معامله1392/11/30 10:56:56

حق تقدم ها را مفت خرید
    خرید حقوقی 288.998 M 100
    %

288 میلیون حق تقدم را سایپا خودش خرید امروز
    صف خرید فردا را هم چید که ببره بالا قیمت را از فردا
    این پایین آوردن این چند وقته بازی جالبی بود نه؟؟؟
    دیگه فکر کنم از فردا تا 200 یه کله ببرنش بالا

http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...52543236360331

عضو عادی
    تشکر شده 403 بار در 156 ارسال

اینم جواب اون دوستان که می گفتن شرکت ورشکسته هست و این حرفها،،،،سایپا 300 میلیون سهمشو که با قیمت متوسط 140 تومن فروخته بود،،، با قیمت 100 تومان خرید گذاشت سر جاش ، البته من به این کاری ندارم که این کارش دزدی بوده یا نه ولی خوب بجای دزد میتونیم بگیم زرنگ بوده سهام هایش را حدود 40% پایین تر امروز خرید گذاشت سر جاش

حق تقدم ها توسط سرمایه گذاری سایپا تو 1 ثانیه بلعیده شد ، مهلت به هیچ کس داده نشد برای خرید

احتمالا تو گزارشی که جدید میاد کاهش زیان اعلام میشود و سهم میره برای تعدیل مثبت
    حالا بایستید و نگاه کنید بعدا همین تعداد حق را که به سهم تبدیل کردند در چه قیمتهایی به خلق اله می فروشند و چه سودی را وارد صورتهای مالی خود میکنند...
    صف خرید فردا را هم چیدن
    ویرایش توسط mohsenakbari : 2014/02/19 در ساعت 14:10

ستاره دار (1) کیوان آواتار ها
    تشکر شده 24,977 بار در 4,792 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط PULP نمایش پست ها
    من متوجه نشدم چی بوده جریان کیوان جان؟؟؟؟
    یعنی توی اون جلسه تصمیم بگیرن بازار رو به گند بکشند واسه بزخری حق تقدم خکاوه
    والا منم مثل شما از مفاد اون جلسه که قبل از ریزش بازار تشکیل شده خبر ندارم. موضوعشو بعضی دوستان اینجا مطرح کردند. الان با دیدن این معامله امروز گفتم پس لابد ربطش به این میشه !
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

10. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید کیوان از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال پاسال آواتار ها
    تشکر شده 681 بار در 235 ارسال

خب دوست عزیز این حق تقدم های استفاده نشده بود که طبق قانون باید این حق تقدمها فروش میرفت که بجای اینکه شرکت بزاره وخرد خرد بفروشه یک حقوقی اومدو تمام اونهارا یکجا خرید حال با قرار قبلی این کارو کرده واین عمل هم برای من سهامدار جز خوب هست هم برای شرکت خکاوه وهم سایپا چون بزودی افزایش سرمایه ثبت گردیده وزیان شرکت پایین آورده میشه وقیمت میره بالا حالا هی شما بگید دزدی عزیز دل برادر این یک تجارت است نه از جیب من رفته نه از جیب شما اگر هم سهم را گران خریده باشی جای نگرانی نداره بزودی قیمتها موشکوار بالا کشیده میشود فقط زمان خروج را حواست باشه
    در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

12. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید پاسال از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 106,904 بار در 32,688 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsenakbari نمایش پست ها
    اینم جواب اون دوستان که می گفتن شرکت ورشکسته هست و این حرفها،،،،سایپا 300 میلیون سهمشو که با قیمت متوسط 140 تومن فروخته بود،،، با قیمت 100 تومان خرید گذاشت سر جاش ، البته من به این کاری ندارم که این کارش دزدی بوده یا نه ولی خوب بجای دزد میتونیم بگیم زرنگ بوده سهام هایش را حدود 40% پایین تر امروز خرید گذاشت سر جاش

حق تقدم ها توسط سایپا تو 1 ثانیه بلعیده شد ، مهلت به هیچ کس داده نشد برای خرید

احتمالا تو گزارشی که جدید میاد کاهش زیان اعلام میشود و سهم میره برای تعدیل مثبت
    خوب تا اینجا اگه این 288 میلیون حق رو به نام سایپا بزنیم و حق های قبلی خودشم حساب کنیم تقریبا 40-50 درصد سهام دست سایپا و نیوان میمونه که اگر این افزایش سرمایه که تا حالا بیشتر از یک سال زمان برده !!! ثبت بشه اونوقت میشه بطور قطع گفت که این کار با یه برنامه مشخص انجام شده !

نکته اصلی این بود که اون زمانی که سایپا اقدام به عرضه های میلیونی کرد دیگه کسی نباید میرفت سراغ این سهم ! الان هم اونایی که توی شرکت هستن قطعا میدونن که ترکیب سهامدارای جدید با سرمایه 2.1 که احتملا چند هفته دیگه و بعد از ثبت افزایش سرمایه مشخص میشه چطور هست ! هرچند که هنوز مشکلات فروش و زیان انباشته این شرکت سر جاش هست و با این بازیها فعلا فقط سایپا یه پولی به جیب زده که اونم به خاطر همکاری مخلصانه ناظر بازار و مسئولین بورس بوده !!!

14. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید negarminavi از ایشان تشکر کرده است:

عضو فعال
    تشکر شده 106,904 بار در 32,688 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط پاسال نمایش پست ها
    خب دوست عزیز این حق تقدم های استفاده نشده بود که طبق قانون باید این حق تقدمها فروش میرفت که بجای اینکه شرکت بزاره وخرد خرد بفروشه یک حقوقی اومدو تمام اونهارا یکجا خرید حال با قرار قبلی این کارو کرده واین عمل هم برای من سهامدار جز خوب هست هم برای شرکت خکاوه وهم سایپا چون بزودی افزایش سرمایه ثبت گردیده وزیان شرکت پایین آورده میشه وقیمت میره بالا حالا هی شما بگید دزدی عزیز دل برادر این یک تجارت است نه از جیب من رفته نه از جیب شما اگر هم سهم را گران خریده باشی جای نگرانی نداره بزودی قیمتها موشکوار بالا کشیده میشود فقط زمان خروج را حواست باشه
    دوست عزیز اینکه میگید نه از جیب من رفته نه از جیب شما یعنی چی؟ پس از جیب کی رفته؟ غیر از یه عده سهامدار جزء که توی همین ماهها خرید کردن !

نکته بعدی اینکه صورتهای مالی خکاوه با سرمایه جدید یعنی 2.1 اعلام شده و زیان هر سهم برای عدد جدید سرمایه که البته هنوز ثبت نشده ! 1673 ریال اعلام شده ! در واقع با ثبت افزایش سرمایه فعلا فقط حجم مبنای! شرکت تغییر میکنه و باید دید پیش بینی 93 چی اعلام میشه !!!

عضو فعال roohe-khashen آواتار ها
    تشکر شده 8,667 بار در 2,056 ارسال

دوستان چون سایپا موفق به پرداخت 100تومان حقها نشده بود دوباره حقها رو عرضه کردند که اینبار یحتمل از فروش سهم در قیمتهای بالا مبلغ اسمی حق تقدما جور شده در کل باهوش عمل کردن
    دستم بگرفت و پا به پا برد...

17. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید roohe-khashen از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع