زیر 160 محاله باز شود
زیر 160 محاله باز شود
وقتی این همه تعدیل مثبت داده
احتمالا در گزارش بعدی 70 تومان سود بسازد
با pe 7 قیمت خکاوه میشود 500 تومان
البته من اعتقاد دارم خکاوه سال دیگر همین موقع حدود 1000 تومان معامله خواهد شد
نقل قول :
هم تالاريها براى استفاده شما عزيزان كه در دام هيجان نيفتيد نكاتى را مطرح ميكنم :
خكاوه اولين گزارش سال 92 را با پيشبينى فروش 870 ميليارد تومن منتشر كرد و در نتيجه سودى معادل 16 ريال در نظر گرفت
اما در دو مرحله سود را به زيان 86 تومن و بعد زیان 167 تومنى تبديل كرد چراكه در واقعيت متوجه شد نميتواند بيش از فروشى معادل ١٩٨ ميليارد تومن را محقق نمايد
الان هم مانند پارسال با خوشبينى در اولين پيشبينى ، فروش 816 ميليارد تومنى را ارائه كرده است
و ممكن است در طى گذشت زمان مانند پارسال نتواند پيشبينى اش را محقق نمايد
اين جمله معروف و هميشگى حسابرسان را فراموش نكنيد كه :
""نتيجه واقعى احتمالا متفاوت از پيشبينى ها خواهد بود زيرا رويدادهاى پيشبينى شده اغلب به گونه اى مورد انتظار رخ نميدهد""
بنابراين به دور از هرگونه هيجان روز بازگشايى معامله نمائيد
ویرایش توسط ایرانی : 2014/02/24 در ساعت 20:14
اتفاقا گزارش کاملا خوشبینانه هست. حتی لغو تحریم ها و افتادن تو بغل ولوو و افزایش صد در صدی فروش هم به دادش نرسیده. زامیاد هم واسه حفظ ظاهر اولش 1 ریال سود اعلام کرده. احتمالا ایرانخودرو و سایپا هم همینکارو بکنن. دوستمون لحنش تند بود شاید ولی حرف حق بود. تو همین سایت بعضی از دوستان روی قیمت بالای 130 میگفتن هر روز میخریم. سیدیاسر عزیز دوست هم دانشگاهی من به خدا از نظر شرعی هم مشکل داره معرفی سهام زیانده. همین الان داشتم تاپیک صدرا مطالب مربوط به سالهای 90 و 91 رو میخوندم. بابا کی میخوایم از تاریخ درس بگیریم. این که وضعش خیلی بدتر از صدرا هست
آقای ایرانی شما دو دو تا چهارتا میکنی ، از یک معادله خطی یکطرفه یک نتیجه گیری میکنی!؟
شما شرایط تحریم و مسائلی مثل قیمت ارز و چیزهای دیگر سال گذشته را با شرایط منحصر به فرد امسال که در جهت عکس قرار داره مانند هم میبینی ؟! آدم هر چیزی را باید در ظرف خودش قرار بدهد و وزن کند. باور کنم که تحلیلتون کاملا منصفانه و دلسوزانه است؟!!
ویرایش توسط کیوان : 2014/02/24 در ساعت 20:27
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
کیوان................از ایران خودرو چه تحلیلی دارید و چه نشانه های میبینید ؟؟!................هر چه میدانید لطفا بیان کنید خیلی رو اعصابه وضعیت
آقا ایشالاه 1000باز شه ولی جدی این اکبری چرا اینجوره!چون تعدیل 70% داشته گفته گزارش بعد سود میسازه!! اونم چقد خب معلومه دیگه چونکه 70% تعدیل داده تو این گزارش .پس گزارش بعد 70 تومن!! یعنی میدونی واسه زیان 45 بشه سود 70 تو 3ماهه میشه چقد تعدیل!!!
تورو خدا اینجارو تالار نکنین دیگه![]()
همدرد کودکان سرطانی باشیم.http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
فعلا کل بازار و شکل و قیافه همه مسئولین کشور رو اعصاب من یکیه!
بازاری که دیروزش با صف خرید میلیونی رو سهمها بسته میشه ، امروزش با صف فروش افتتاح میشه باید علاوه بر گل گرفتن مهر و مومش هم بکنند و بعنوان یک اثر تاریخی صرفا جهت بازدید توریست های خارجی قرار بدهند.چون این یعنی هم خریدار مشکل سلامت عقل داره هم فروشنده!
خود نماد خودرو هنوز توی کانال نزولی گیر افتاده. اگر بره بالا 320 و خودشو سفت کنه تازه اولین نشانه ها ظاهر میشه ولی برای صعود باید خودشو تا 348 برسونه که تازه نشان از پایان اصلاح داره.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)