امروز تو صف فروش حق ها رفتم که خوشبختانه خریدن
تا اینجا که این سهم سود خوبی رسونده![]()
امروز تو صف فروش حق ها رفتم که خوشبختانه خریدن
تا اینجا که این سهم سود خوبی رسونده![]()
سایپا دیزل چند درصد افزایش سرمایه از محل اورده نقدی داده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
خرید سهم قبل از مجمع بهتر بود به دو دلیل:
1.سهم بعد از افزایش سرمایه در همان قیمت متوقف شده بازشد و از این بابت سرمایه تغییری نکرد اما با توجه به افزایش سرمایه 250 درصدی به ازای هر سهم 2.5 حق تقدم تعلق گرفت.
که اگر حق هارو در نرخ حدود 25 تا 30ریال بفروشه حدود 6 7 تومان میشه به ازای هر سهم اصلی(با توجه به افزایش 250درصدی) که 6 7 تومان انگار میشه بیش از 10درصد رشد سهم اصلی.
2. روز بازگشایی سهم در دقایق پایانی معامله شد که امکان خرید برای خیلی ها نبود و احتمال زیاد داشت که طرف جا بمونه از خریدش ضمن اینکه تنها 430هزار سهم معامله شد که ارزش کل معاملش 24میلیون تومان بود که رقمی نیست.
بنابراین با اینکه قبل از افزایش سرمایه دقیقا مشخص نبود که چه خواهد شد ولی در عمل کسانی که قبل از افزایش خریدن هم میتونستن به تعداد دلخواه بخرن و هم اینکه از حق تقدم ها هم 10درصد سود کردن.
هرچند خواب سرمایه این چند روز توقف هم هست ولی چون طولانی نبود قابل توجه نیست.
===========
در خصوص حمایت از سهم هم جالبه که اگر قصد رساندن سهم به بالای 100تومان دارند مسئله جداست اما اینکه سهم 50 باشه یا 70 تومان به حال حق ها منطقی نباید فرق کنه و دوستان حواسشون به این موضوع باشه.
هماطور که قبلا هم گفتم این افزایش سرمایه برای شرکت ضرروری بود که هم از لحاظ نقدینگی وضعش خوب بشه و هم زیان انباشته به ازای هر سهم کاهش پیدا کنه(به علت پخش شدن زیان انباشته در تعداد سهم بیشتر)
اما اگر خساپا بخواد در افزایش سرمایه شرکت کنه و پول حق هارو واریز کنه مسئله جداست که باید دید با این وضع خراب نقدینگی چیکار میکنه.
اما اگر نخواد واریز کنه و همه حق رو بفروشه اونوقت چون افزایش سرمایه 250درصد هست درصد مالکیت خساپا در خکاوه بعد از طی مراحل افزایش سرمایه شدیدا افت میکنه و 2.5 برابر کم میشه که عملا مدیریت رو از دست میده.
بازی کمی پیچیده شده
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
امیدوارم دوستان در محدوده 27تا 30 ریال که فرصت خروج از حق فراهم شد اینکارو انجام داده باشند و گرفتار منفی های روزانه نباشند
با توجه به اینکه قیمت سهم زیر 100 است خرید حق حتی برای نوسانگیری ریسک بالا داره و توصیه نمیشه
افزایش سرمایه عجیب و غریب خکاوه بحثای زیادی در مورد نحوه ی تعدیل دیتاش به وجود آورد
اما هرچند شیوه ی تعدیل معمول (با آورده و سود) بیانگر میزان بازده سهامدار جزء در شرایط حال حاضر نیست، به نظرم بیانگر بازده جمیع سهامداران (سهامدار جزء و سهامدار عمده) هست
لذا مثل همیشه برا شمارش از دیتای مفید استفاده میکنم
=================================
شمارش حرکت 7 سال اخیر خکاوه رو بدین شکل میدونم:
شمارش زیر موجهای (C) رو بدین شکل میدونم:
خلاصه خدمتتون عرض کنم: اگه تا دو سال دیگه خکاوه ی 350 تومنی دیدین تعجب نکنین
محسن جان با تشكر از تحليل زيباي شما
موج c اتمام يافته يا بايد انتهاي كانال رو تاچ كنه؟
![]()
این مطلب سرنخی برای مطالعه بیشتر در مورد سهم های است که رخداد تکنیکال خاصی در حال در آنها اتفاق افتاده است و شما می توانید با تحقیق بیشتر در مورد آینده آنها تصمیم پر سودی برای آینده بگیرید . پس سرخط از ما تصمیم و تحقیق بیشتر با شماست
امروز فرصت خريد خوبي ايجاد كرد.
دوستان سوالی دارم قیمت سهم حدود 56 تومان قیمت حق آن 14 ریال که برای تبدیل شدن به سهم 100 تومان را هم باید واریز کنند که می شود 1014 ریال درحالی که قیمت سهم 560 ریال است وسهامدار عمده هم چگونه حاضر است 100 تومان را واریز کند
پیش فروش سه محصول سایپا دیزل آغاز شد
خبرگزاری فارس: پیشفروش سه محصول سایپا دیزل بدون اعلام قیمت قطعی آغاز شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، پیش فروش اینترنتی فوتون 6.5 تن باری، کامیون کاوه kt420 و کامیون t375 4*2 توسط سایپا دیزل آغاز شد.
در قرارداد پیش فروش این محصولات قیمت نهایی اعلام نشده، اما در بند اول قراردادها آمده است: قیمت فروش محصولات موضوع سفارش بر اساس تعرفه مصوب مراجع ذیصلاح است که در زمان تکمیل وجه به اطلاع متقاضی (نماینده قانونی) خواهد رسید.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)