دوستان کسی رو نمی خواهم ناامید کنم اما فکر کنم تعدیل تو کار نباشه معملات هفته پیششو یک نگاه انداختم خریدها همش خردپا بودند
دوستان کسی رو نمی خواهم ناامید کنم اما فکر کنم تعدیل تو کار نباشه معملات هفته پیششو یک نگاه انداختم خریدها همش خردپا بودند
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
بنظر بنده بهترین گزارش رو خکاوه داده......
علنا اعلان کرده که سود عملیاتی داریم ولی هزینه های بی کفایتی دولت قبل را باید بپردازیم!!!!!
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
كارشناس بنده حداكثر سود براي سايپا ديزل را براي سال 93 را 779ريال ديده است كه به نظرم خيلي محتاطانه و كم در نظر گرفته به نظر بنده سود خكاوه سال بعد ميتونه تا 200تومان هم باشه، فردا خكاوه روي 130تومان الي 150 تومان باز ميشه
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
سودهای نجومی اعلام نکنید
فعلن گزارش خوبی داده
قیمت گشایش هم نجومی اعلام نکنید
تا اواسط سال 93 زیانشو صفر اعلام کنه هنر کرده
تا آخر سال 93 هم 10 تومن سود اعلام کنه خیلی خوبه
سودهای 70 تومنی و اینا بماند برای سال 94
آروم آروم باید جلو بره
نه یک شبه زیانشو به سود رویایی تبدیل میکنه
نه یک شبه سهام ماها به قیمت رویایی میرسه
قدم به قدم
قیمت بازگشایی در محدوده 115 خواهد بود به احتمال زیاد
دوست عزیز با قیمت گشایش کاری ندارم چون قیمت را بازار تصمیم میگیرد اما سودهایی که میگویید نجومی همچین نجومی هم نیست اگر به گزارشهای پیشبینی سالهای گذشته نگاهی بیندازید متوجه میشوید که این شرکت پفک نمیفروشد کشنده چن صد میلیونی میفروشد پس به دقیقن به افزایش فروش وتولید توجه کنید به احتمال 90 درصد با یک قرارداد ساده وهمینطور پیش فروش تولیدات خود از اواسط سال شروع به افزایش سود نه تنها 70 بلکه بیشتر هم دور از انتظار نیست
در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش
ممنون
بنده هم به آینده سهم خیلی امید دارم و صورت های مالیش هم دقیق خوندم
ولی سودهای اعلامی هنوزر خیلی زود هست
شرکت سال دیگه این موقع برای اولین پیش بینی 94 میتونه سود 70 تومنی اعلام کنه اما تحقق سود 70 تومنی در کوتاه مدت امکان پذیر نیست
شرکت هزینه های مالی سنگین داره
اول باید همه چی یر به یر بشه
بعد.....
بنده هم نظرم اینه با این سهم باید سهامداری کرد
چراکه وقتی زیان صفر شد و سودده شد در قیمت های فعلی یافت نمیشود (تارگتی که من در ذهنم دارم برای پایان سال 93 قیمت 300 تومن هست)
موفق باشید
خیلی از سهامهای بازار هستند که اگر بخرید و چندین سال سودشون رو بگیرید براتون قیمتش از الان خکاوه ارزون تر در میاد خکاوه و کل گروه خودرو تا سالیان سال نمیتونند سودی اعلام کنند
این خودرویی ها با این همه اتفاق مثبت هنوز نتونستن برای امسال سود بسازند
بابا از خواب بیدار شید اخه تا کی خودتون رو به خواب میزنید
صنعتی که نتونه رو پای خودش وایسه تعطیل هست
در مورد صدرا هم از این حرفا میزدن هر سری که ضرر اعلام میکرد متعصبین صدرا میگفتن گزارش بعدی سود اعلام میکنه ولی عاقبتش رو دیدید
صنعت خودرو تو ایران ورشکسته هست و جمع خواهد شد
فقط فروشی هستند و تحت هیچ شرایطی سمتشون نیاید
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)