من فکر می کنم خکاوه تنها سهمی هست که در تمام بازه قیمتی که این چند ماهه داشته در هر قیمتی صف فروش رو تجربه کرده !!!!
اصلا بازار انگار اینجوری شده یه عده امروز میخرن که فردا بفروشن !!! روی 823 ریال هم صف فروش کرد !!!
تاریخ 1/10/92 اینها گفته شد
ی نکته ای میخوام بگم مثل اون موقع که میگفتم دوستان خرید نکنن ولی الان میگم خرید بکنید
جالبه که قیمت امروز سهم بعد از حدود 9 ماه داره دوباره دیده میشه
و این یعنی دزدی تو روز روشن
به عمد دارن سهم رو صف فروش میکنن و الان هیچ توجیهی نداره که سهم رو به صف فروش کسی بده
میخوان سهام دار خسته بشه و ی روزی که صف فروش سنگین ایجاد شد همه رو جمع کنن و بعدسهم بسته میشه و بقیه ماجرا
به هر حال تصمیم با دوستان هست بنده پله دوم رو هم خریدم و احتمالا میره برای یکشنبه که پله سوم رو بخرم
این هم باشه یادگاری از من تا ببینم چه زمانی میارمش بالا
جالبه که الان اغلب همگروهی ها دارن ضرر ها رو جبران شده نشون میدن
فواره چون بلند شود سرنگون شود
قیمت زیر 50 تومن در شراط فعلی مناسب این سهم هست وقطعا این قیمت رو خواهد دید
وقتی بازار سهام سود ده که تو مجمع سود میذاره کف دست سهامدار رو نمیخره
چرا
باید سهمی که توش هیچی نیست رو بخره
در حال حاضر فقط خروج
الان موقع ورود به سهامهای خودرویی نیست
سهامهای خودرویی رو بعد از توافق جامع هسته ای باید خرید ولو 50 درصد بالاتر ولی با اطمینان
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
احتمالا خرید پله ای تجمیعی رو انجام بدم با درصد تغییر 8%و تا قیمت های پایین سهم رو دنبال کنم
سایت این سهم رو که میری همچین با قوت حرف میزنه که آدم میگه حیف هست که سهم رو نخریم
البته ریسک سهم بسیار بالاست و خدایش قیمت هم خوب اومده پایین
نهایتا 45% دیگه میریزه که میشه همون 5 تا خرید پله ای تجمیعی و با این ریزشی که کرده بعید هست که از 45 تومان کمتر قیمت بخوره
البته بازم میگم ریسک داره ولی همینه دیگه
50 تومن؟ نمیارزه اخوی ! مگه شرکت چقدر سود داره ؟ -43 تومن واسه سال 93 پیش بینی کرده ! واسه امسال هم 160 تومن ((اونم منفی)) گذاشته کف دست!نتیجه اگه 203 تومن بهم بدن حاضرم فرم پر کنم و برگ سهام بگیرم که سهامدارش بشم!!!
ولی بی شوخی اونجا رو که گفتی(( قطعا این قیمت.... )) منو کشته.
دوستانی که با قطعیت حرف میزنن لابد خودشون رو خدا فرض کردن. قبل از ریزش ها کجا بودید که از این قطعیت حرف بزنید؟
سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
آقا خکاوه رو 1000 تومان هم بخوای بخری بهت میدن
خیلی جالبه
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خ
مثلا هجم خردیت باشه 10 دونه برات قبول میکنه و اون محدودیت 100هزار تومانی رو نداره
جلل الخالق
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)