خکاوه سهم پر ریسک ولی در عوض میتواند به قیمت های بالایی برسد
فردا در منفی باز هم اضاف میکنم
خکاوه سهم پر ریسک ولی در عوض میتواند به قیمت های بالایی برسد
فردا در منفی باز هم اضاف میکنم
یادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را
اگه اهل ریسک هستید وارد بورس شوید ولی اگه دنبال سهم کم ریسک هستید به نظر من پولتون رو در بانک سرمایه گذاری کنید
یادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را
دوست عزیز bourse این زمان بلند مدتی که میگید منظور چند ماهه ویا چند ساله است اگر به حرکات سهم از 6ماه قبل توجه داشته باشید یک حرکت شارپ را از اذر سال 92 شروع کرد ولی بدلایل خارج از بورس و نداشتن رفتار تکنیکالی در 160 مجبور به توقف ونزول شد که این نزول تا امروز ادامه دارد ولی در کلیت حرف شما با 320 در یک دوره کوتاه مدت البته 3 الی 5 ماهه موافقم اگر تکنیکال حرکت کند با تشکر
در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش
تا سه هفته آینده عرضه بلوک 107 میلیون سهمی ایران خودرو
سازمان خصوصی سازی اعلام کرد : بلوک 107 میلیون سهمی ایران خودرو در روز 16 اردیبهشت در بورس اوراق بهادار عرضه میشود.به گزارش همفکران بلوک 1.115 درصدی سهام شرکت ایران خودرو شامل 107 میلیون و 91 هزار و 693 ریال به قیمت پایه 2646 ریال در روز 16 اردیبهشت در بورس اوراق بهادار واگذار میشود.این میزان سهام توسط سازمان خصوصی سازی و به ارزش کل پایه 283 میلیارد و 364 میلیون و 619 هزار و 678 ریال به صورت نقد عرضه میشود و خریدار 9 روز کاری پس از قطعیت معامله باید کل مبلغ پیشنهادی را به حساب دولت واریز کند.
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)