خکاوه جا مانده گروه خودرویی است و فرصت خرید است. در صورت درست نشدن تنش در مذاکرات اولین هدف 125 تومان.
خکاوه جا مانده گروه خودرویی است و فرصت خرید است. در صورت درست نشدن تنش در مذاکرات اولین هدف 125 تومان.
سايپا داره سهامشو ميفروشه احتمالا قيمتها را به اين خاطر بالا بردند والا هنوز تا توافق نهايي راه زياد است مقداري با احتياط خريد كنيد
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
بنیادی خکاوه به نقل از بورس 21 در 6 فرودین 93 :
سایپا دیزل سهمی است که زیر قیمت اسمی یعنی ۱۰۰ تومان شیرجه زده است.
امروز عده ای سهم را جمع کردند و با چیدن سفارش های هماهنگ میلیونی در یک قیمت گفتند ما هستیم
اما بنیاد چه سخنی در دل دارد؟
در سال ۸۳ فروش ۹۰۰ میلیارد تومانی خکاوه باعث ساختن سود ۱۸۰۰ ریالی شده است
روزهای اوج سهم
چند سالی را چشم پوشی کنیم و برسیم به سنوات اخیر
در ۸۹ با ۵۰۰ میلیارد فروش زیان ۱۵۳ تومانی عاید سهم شده است
سال ۹۰ فروش خود را به ۱۰۰۰ میلیارد تومن رسانده که سود ۱۵۱ ریالی حاصل آن بود
و ۹۱ حدود ۴۷۰ میلیارد تومن فروخته
به نظر برای سود سازی باید شرکت بسیار زیاد تولید خود را افزایش دهد و حداقل بیش از دو برابر کند
تمام امید این سهم به ولوو است
این شرکت خارجی اگر زیر بال و پر شرکت را بگیرد قضیه میتواند طور دیگری رقم بخورد و خیلی سریع مشکلات برطرف شده وفیلمنامه زیبا تر شود
فعلا چیزی که به نظر میرسد اینست که سهم را عده ای میخواهند جمع کنند و شواهدش است پیداست
برخی افراد نسبتا موثق به ولوو ابزار امیدواری کرده و سنگین خریده اند
به هر حال نماد پر ریسکی است
ریسک زیاد سود زیادی میتواند در پی داشته باشد و برعکس
اما پایین سهم باز نیست و سهم نمیتواند بیش از این زیر ارزش اسمی برود اما به هر حال ریسک صفر نیست
سیستم های تحلیل تکنیکال سیگنال خرید داده اند که در بخش تکنیکال قرار داده ایم
سلام
دقیقاً نکته ای که من بهش فکر می کردم این بود که چرا این روزها که گروه خودرویی سبز هستش خکاوه بالایی نداره
چرا؟چون اون کسانی که به سود کوتاه مدت فکر می کنند سهامشون رو تعویض کنند..
امروزم که حجم بالای معاملات رو دیدم فهمیدم واقعاً قصد جمع آوری دارند.
میانگین خریدم 82 تومانه اما احتمالاً بازم اضافه کنم.
در معاملات امروز حقوقی 312000 تا سهم فروخته و همین تعداد را دوباره خرید / ایا سود کرده و یا قیمت را کنترل میکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم نه به خکاوه و نه به سهم دیگر از این گروه فعلا امیدی نیست. خکاوه روی 80 خوبه برسه
تحلیلگر بازار tahlilgar0@
شفاف سازی خکاوه پس از تعطیلی دفتر شرکت ملی نفت ایران در سانتاکروز بولیوی، با تعلیق همکاریهای نفتی بین شرکت پتروپارس ایران و شرکت ملی نفت ونزوئلا دومین دفتر نفتی ایران
خکاوه 21 /2 /93
شاید بد نباشه یه مروری به روند گذشته و حال خکاوه بکنیم :
این سهم نزدیک 10 سال با شیب تندی دارای ترند نزولی بوده و البته با شیب کمتر و داخل یک کانال نزولی در سه سال و نیم گذشته حرکت کرده و درحال حاضر هم داخل همین کانال نزولی در حال حرکت است . (تصویر زیر)
طی یک سال گذشته قیمت داخل این کانال نزولی همیشه بالای اون خط روند سبز رنگ ثبت شده . البته سهم چند باری خط روند بلند مدت نزولی رو شکونده اما چون هنوز داخل این کانال نزولی اخیر گرفتار هست ، تا زمانی که سقف این کانال رو به سمت بالا نشکونه روند سهم نزولی فرض خواهد شد . شکل زیر نمای سهم رو در تایم ماهانه نشون میده و برای اینکه مووینگ ها بهتر دیده بشن کندل های ماهیانه رو کم رنگ کردم :
تصویر بالا همه دلیل من برای ورود به این سهمه . واگرایی مثبت در تایم ماهانه و کراس مووینگ 12 با مووینگ 24 و وارد شدن مکدی پس از ده سال به فاز مثبت نشان از صعودی شدن روند این سهم طی ماههای اتی است . به عبارت دیگه سیگنال ورود در تایم ماهانه صادر شده ولی در تایم روزانه و هفتگی هنوز شرایط سهم با ابهام همراهه . در نمای زیر تایم روزانه رو مشاهده می کنید :
با توجه به تصویر بالا که وضعیت مووینگ ها رو در تایم روزانه نشان میدهد هنوز سیگنالی برای ورود به سهم نداریم . البته چنانچه با من هم عقیده باشید که این سهم طی ماههای آتی موفق به شکستن سقف کانال سه ساله خودش خواهد شد و اهل ریسک کردن هستید میتونید به سهم ورود کنید . اما مهمترین مسئله در کوتاه مدت ادامه صعود سهم بالای خط روند سبز رنگ است . چنانچه حرکت قیمت چه به صورت نزولی و چه به صورت افقی و رنج موفق به شکست این خط روند سبز رنگ بشه ماندن در سهم جایز نیست و خروج بهتره چون اون موقع قیمت میتونه تا کف کانال هم نزول کنه(ریسک سهم خیلی بالا میره) .
اما وضعیت سهم و مقاومت های پیش رو طی روزهای آتی :
شکل بالا گویای مقاومت های پیش روست : مثلث شکل گرفته در RSI و دو خط روند نزولی و مقاومت های 90 - 96- 100 - 106 تومان در نمودار قیمت نزدیک ترین مقاومت های سهم هستند . و این یعنی خیلی زود تکلیف سهم با خط حمایت سبز رنگ مشخص میشه .
نتیجه گیری :
نمودار ماهانه خبر از یک گین خوب تو این سهم میده که البته باید دیدتون حداقل یک ساله و بلکه بیشتر هم باشه
وضعیت میان مدت سهم تا زمانی که بالای خط روند سبز رنگ حرکت میکنه جای نگرانی نداره و برای سهامداری و نوسان گرفتن خوبه
به هر دلیلی قیمت موفق به شکست حمایت سبز رنگ بشه وضعیت سهم خطرناک میشه و نباید طرف اون رفت و البته اون موقع اول از سهم خارج میشم و بعد شرایط جدیدش رو بررسی میکنم .
پ . ن : منظور از خط روند سبز رنگ که چند باری تکرار کردم همون خط سبزرنگ در شکل اول است .
ویرایش توسط trojan : 2014/05/11 در ساعت 15:29
از سوی لیزینگ ملت؛
فروش لیزینگی محصولات شرکت سایپا دیزل آغاز شد
عصرخودرو: شرکت واسپاری ملت جدول اعطای تسهیلات خودروهای سنگین در سال ۱۳۹۳ را منتشر کرد.
![]()
به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو»، شرایط اعطای تسهیلات خودروهای سنگین به شرح زیر اعلام شده است:
جدول فروش لیزینگی محصولات شرکت سایپا دیزل(بدون ضامن ) اعتبار جدول تا ۳۱/۰۲/۱۳۹۳
جدول فروش لیزینگی محصولات شرکت سایپا دیزل( درقبال وثیقه ملکی ) اعتبار جدول تا ۳۱/۰۲/۱۳۹۳
يکشنبه 21 ارديبهشت 1393 14:11
به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران، شرایط اعطای تسهیلات خودروهای سنگین به شرح زیر اعلام شده است:
جدول فروش لیزینگی محصولات شرکت سایپا دیزل (بدون ضامن) اعتبار جدول تا ۳۱/۰۲/۱۳۹۳
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)