ویرایش توسط shigley : 2012/05/10 در ساعت 20:45
پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
Amir P, aysan, behnam, Captain Nemo, kh25, nikoo100, pani, rajabnejad, آمن خادمی, اشراق, بابک 52, داش مهدی, طيب, عليرضا جمالی, غزاله, فرزاد, مجيد رادمنش, محسن نظري, مصطفی مصری پور, ژولیده
to continue, please follow me on my page
Amir P, amir1355, behnam, Captain Nemo, Karampor, kh25, pani, rajabnejad, shigley, اشراق, بابک 52, جان مورفی, داش مهدی, طيب, عليرضا جمالی, غزاله, ماهور, مجيد رادمنش, محسن نظري, کریم مهدوی
1-والله من 16 سالم بود و مادرم در شرکت داروسازی لقمان بود خوب اونموقع تو اون شرکت رسم بود بچه های پرسنل اگر معدل بالای 18 داشتند بهشون کادو میدادن یکسالم به جای کادو بهمون 100 تا سهام دادند این شد که کدبورسی گرفتم و 3سال پیش بصورت جدی وارد بازار شدم
17-2
3-هدف مسلما کسب درامد بود و به خاطر ریسک بالایی که داره این بازار دوست دارم کار اصلیمم که عرض کردم
4-نمیزاشتم کلاه پدرمو بردارن ضمنا حتما به جای مکانیک جامدات , سیالات انتخاب میکردم و همینطوری ادامه میدم
5-دیشب حین تماشای فیلم
6-1000000000000000000000000000000000000$
7-شغل ایجاد میکنم
Amir P, amir1355, behnam, Captain Nemo, kh25, nikoo100, rajabnejad, آمن خادمی, اشراق, بابک 52, داش مهدی, طيب, عليرضا جمالی, غزاله, فرزاد, مجيد رادمنش, محاد, محسن نظري, ژولیده
behnam, Captain Nemo, Karampor, kh25, rajabnejad, shigley, اشراق, بابک 52, جان مورفی, داش مهدی, طيب, عليرضا جمالی, غزاله, فرزاد, ماهور, مجيد رادمنش, محسن نظري, کریم مهدوی
جناب مهندس حسین قریشی
چرا بجای انتخاب اسم اصلی خودتان ترجیح دادید نام شیگلی را انتخاب کنید؟ مگر اسم اصلیتان چه عیب یا ایرادی دارد؟ آیا اگر روزی شما یک کتاب جامع علمی در علوم مهندسی بنویسید و اسم قشنگ و با مسمای خودتان را روی آن بگذارید کسی آنرا نمی خواند و یا مرجعی برای تدریس در دانشکده های مهندسی مکانیک نمی شود؟این نوعی خود کم بینی نیست؟ بهرحال شما امروز هویت اصلی خود را برای همه کاربران سایت افشاء کردید و چه خوب شد که همه آشنایان و دوستان شما متوجه شدند که آن تحلیلهای زیبا و علمی از یک آشنای دوست داشتنی است. پس بیاییم همه از این پس به نام خود افتخار کنیم و از اسماء دیگران استفاده نکنیم و با شهامت و شجاعت مسئولیت گفته ها و نوشته هایمان را نیز بپذیریم. و حتی اگر می خواهیم آواتاری انسانی اخیار کنیم ، تصویر واقعی خودمان باشد.
منم تبریک میگم خدمتشون
1- به نظر بنده گروه پر بازده نداریم و بازده مستقیما به عملکرد تریدر بر میگرده شاید گروه قندی سال پیش پربازده بوده باشند ولی مسلما برای کسانی که در نقطه بهینه وارد بشوند ولی باتوجه با نمودارها بانک و خودرو روزهای خوبی خواهند داشت
2-از نظر بنده همه کاربران
3-بهترین سود برای سبد های بلند مدت بندست که اکثرا دارند به قیمت صفر میرسند
4-بنده در سبد کوتاه مدتم اکثرا تک سهم هستم
5- بقول دوستی یک کارگزاری خوب یک کارگزاری مرده استولی بنده با تجارت راحتم
6-به نظر بنده سایت وزینی است و میتونه به جایگاه بالاتری برسه که این مطلب در مدیریتش نمایانه
Amir P, amir1355, behnam, Captain Nemo, kh25, nikoo100, rajabnejad, آمن خادمی, اشراق, بابک 52, داش مهدی, طيب, عليرضا جمالی, غزاله, فرزاد, مجيد رادمنش, ژولیده
سلام شبتون بخیر .ببخشید وسط صندلی داغتون . من خیلی با روند اینجا اشنا نیستم . امشب اتفاقی وارد سایتتون شدم . دیدیم نوشته صندلی داغ اقای شیگیلی عزیز
حالا من چطوری داغش کنم؟
جناب احمد عزیز سلام
طبق قانون صندلی داغ(باید تا قبل از زمان مصاحبه سوالات پرسیده شود)....نمی تونیم سوالات شما رو بپرسیم ....
با این حال چون شما از دوستان خوب بورسی هستید ..پرسشهاتون رو در پیام خصوصی برای من بفرستید ....تا انشااله بعد از اتمام پرسش های دوستان پرسیده شود...
جناب قریشی عزیز اگر لطف کنید این پرسش ها رو در پایان برنامه بپرسین ممنونم می شم![]()
amir1355, behnam, Captain Nemo, Karampor, kh25, rajabnejad, shigley, اشراق, بابک 52, جان مورفی, داش مهدی, سحر, طيب, عليرضا جمالی, غزاله, ماهور, مجيد رادمنش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)