to continue, please follow me on my page
behnam, Captain Nemo, Karampor, kh25, shigley, بابک 52, جان مورفی, داش مهدی, طيب, عليرضا جمالی, غزاله, فرزاد, ماهور, مجيد رادمنش, کریم مهدوی
سلام
قبل از هرچیز اواتار زیبایی دارید
خود کم بینی ندارم ولی قرار نبود ای دی شیگلی زیاد جدی بشه ولی خوب بازم مشکلی نیست یک مثل هست که مفهومش اینه ما گفته را میسنجیم نه گوینده
و خوب فروم نویسی اعتیاد داره فعلا دارم ادامه میدم تا خدا چه خواهد از منظر افشا!!!هویت بنده مشکلی ندارم هر کس خواست شماره تلفن و ادرسم خدمتش میدم و اکثر دوستان بنده اصلا بورس دوست ندارند و مشغول بازارهای کم ریسک تریند
بازهم از یاداوری نکته زیباتون ممنون
پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
Amir P, amir1355, behnam, Captain Nemo, kh25, rajabnejad, thegame, آمن خادمی, اشراق, بابک 52, داش مهدی, سحر, طيب, عليرضا جمالی, غزاله, فرزاد, مجيد رادمنش, ژولیده
1-سختترینش روزی بود که مادربزرگم فوت کرد و یجورایی ایشون بنده بزرگ کردن روحش شاد
2-فکر کنم برای سایت مشکل پیش بیاد جواب ندم بهتره
3-ارامش حال در کنار کسی یا چیزی که دوسش داریم و صدالبته همراه سلامتی
4-اول خط اعتیاد
5-صندوقها کمی از نوسانگیری دست بردارند و بلند مدت فکرکنند و اطلاعات سهامها کمی شفاف تر بشه و ضمنا محدودیت حجم مبنا و محدودیت نوسان برداشته بشه
6-بستگی به میزان سرمایه و توقعتون از زندگی داره به نظر بنده خیر چون نمیشه روش حساب باز کرد
7-اینترنت میلی انشالله هر چی صلاحه پیش بیاد
Amir P, amirreza6790, behnam, Captain Nemo, kh25, آمن خادمی, اشراق, بابک 52, داش مهدی, سحر, طيب, عليرضا جمالی, غزاله, فرزاد, مجيد رادمنش
Amir P, behnam, Captain Nemo, Karampor, kh25, rajabnejad, shigley, اشراق, بابک 52, جان مورفی, داش مهدی, سحر, طيب, عليرضا جمالی, غزاله, فرزاد, ماهور, مجيد رادمنش, کریم مهدوی
Amir P, amirreza6790, behnam, Captain Nemo, nikoo100, rajabnejad, آمن خادمی, اشراق, بابک 52, داش مهدی, سحر, طيب, غزاله, فرزاد, مجيد رادمنش, ژولیده
دوستان امروز کیا تونمایشگاه بودن ؟
زندگی زیباست ای زیبا پسند****زیبا پسندان به زیبایی رسند
Amir P, amirreza6790, behnam, Captain Nemo, Karampor, kh25, nikoo100, rajabnejad, shigley, اشراق, بابک 52, جان مورفی, سحر, طيب, غزاله, فرزاد, ماهور, مجيد رادمنش, کریم مهدوی
Amir P, behnam, Captain Nemo, Karampor, kh25, nikoo100, rajabnejad, shigley, اشراق, بابک 52, جان مورفی, سحر, طيب, عليرضا جمالی, غزاله, فرزاد, ماهور, مجيد رادمنش, ژولیده, کریم مهدوی
1- من یک پرشیا میگرفتم تیونش میکردم
2-چیز خوبیهمن معاف کفالت شدم
3-مالدیو یکبار رفتم جای خوبیه دوست دارم دوباره برم
4-خوب این برمیگرده به فشار عرضه و تقاضا مسلما اولی به صفه فروش و دمی به صف خرید میانجامه حال میتونه دلیل بنیادی داشته باشه یا حمایت یک حقوقی
ولی بنده عادت کردم از صف فروش بخرم به صف خرید تقدیم کننم
5-خوب تو بازار ریزشی نقد موندن خیلی بهتره و شاخص مخصوصا در ریزش خیلی خوب عمل میکنه!
6-خیر موافق نیستم بیشتر دوست دارم از روشهای تکنیکی قیمت بهینه بدست بیارم
7-خوب برمیگرده به روانشناسی بازر و اگر شما این بازار تشبیه به ادم کنید هرچه قدر پیرتر باشه و ثروتمند تر نوسانش هم کمتره متاسفانه بازار ما کم عمق و بسیار هیجانیه
4-1سال
2-پدر بنده فرش فروش بود و قطعا اول معامله گر ولی برای بورس ابتدا یک سال تکنیکال کار میکردم تا وارد بازار شدم
3-بهترین معامله بنده خاطرم نیست ولی یکی از بدترینها فروش فملی برای اضافه کردن در -8 بود که استارتشو از همونجا زد
4-بستگی زیادی به این موج 5 داره که دم دمای انتخابات میشه یه ریزش 3-2 هزار واحدی خواهیم داشت که بنده فکر کنم 29000 میتون اون هدف ما قرار بگیره حالا این موج 5 اکستند بشه نشه الله اعلم ولی همه گروهها منفی نخواهند بود
5-80%
6-پیام LOve مشهدی:
مدنی الان چی حال مداد؟
حال مداد تو اینجه بودی و مو از پشت سر می امدوم
و موگفتم پخ!! بعد تو مترسیدی…
مو مگفتم نترس .. مویوم عشقت …
یک فعل چند منظوره در لهجه شیرین مشهدی:
مو بوروم: من بروم.
مو بوروم: من می بُرم.
مو بوروم: من می بَرَم.
مو بوروم: من برنده می شوم.
مو بوروم: من مو بور هستم.
Amir P, amir1355, amirreza6790, behnam, Captain Nemo, kh25, rajabnejad, آمن خادمی, اشراق, بابک 52, سحر, طيب, عليرضا جمالی, غزاله, فرزاد, مجيد رادمنش, ژولیده, کریم مهدوی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)