to continue, please follow me on my page
behnam, Captain Nemo, Karampor, kh25, rajabnejad, shigley, اشراق, بابک 52, جان مورفی, داش مهدی, سحر, عليرضا جمالی, غزاله, ماهور, مجيد رادمنش
ادامه سوالاها............
1-تحلیل تکنیکال در بورس ایران بیشتر جواب میده یا بازارهای جهانی ؟ چرا ؟
2-آیا به نظر شما بورس میتونه به تنهایی یک شغل باشه ؟البته به شرط داشتن سرمایه محدود چون اگه نامحدود باشه که مشکلی نیست
3-فعالین در بورس معتقدند که سود بردن در بورس نسبت به سالهای گذشته سخت تر شده(مثلا 10 سال پیش)آیا شما با این گفته موافقین و دلیلش رو چی میدونید ؟
4-اگه الآن یه نفر تازه کار از شما در مورد ورود به بورس نظر بخواد،بهش چی میگین ؟یه مقدار توضیح بدین
5-بورس،مسکن،طلا......شما سرمایه گذاری در کدام مورد رو به صرفه تر و بهتر می دونید ؟ چرا ؟
من با اجازه یه سوال بپرسم. با عرض شرمندگی از دوستان خوبم
دوست خوبم، حالا واقعیتش چرا بهم نگفتی امشب برنامه صندلی داغ داری . اگه می دونستم یه طومار ویژه برات تهیه می کردم فقط دو روز جواب بدی
حالا علتش رو بیان کن چرا این قد سکرت ؟ خوب شد اتفاقی اومدم تو سایت وگرنه خیلی دلم می سوخت![]()
1- بخاطر عمق بیشتر در بازارهای جهانی
2-خیر چون زیاد نمیشه روش حساب کرد
3-بله چون نوسانگیری زیاد شده و با توجه به افت بورس توقع از سهامها پایین اومده
4-تحلیل یاد بگیرید امتحان کنید اگر موفق بودید استارت بزنید
5-بنده بصورت سیال در سه بازار حضور دارم و هرکدام دارای موقعیت خوب باشه وارد میشم
پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
Amir P, behnam, Captain Nemo, kh25, nikoo100, rajabnejad, آمن خادمی, اشراق, داش مهدی, سحر, عليرضا جمالی, غزاله, فرزاد, مجيد رادمنش, ژولیده
پرسش های یکی از دوستان که خواستند نامشان فاش نشود و در پیام خصوصی پرسیدن...
1-موج 5 صعودی به موج اغفال گر معروفه..دلیلش چیه ؟
2-یکی از اصول سرمایه گذاری در بورس،داشتن همیشگی مقداری نقدینگی است..تا سرمایه گذار بتونه از فرصتهای بازار بهترین استفاده رو ببره ؟آیا شما این مورد رو رعایت میکنید و اصلا اعتقادی بهش دارین ؟
3-تا حالا به چند نفر پیشنهاد ورود به بورس رو دادین ؟نظرت اکثریت در مورد بورس چی بوده ؟
4-آیا حاضرید روزی برای همیشه از بورس خارج بشین ؟چون میگن برای یه فعال در بورس این کار خیلی سخته
5-اگر به گذشته برگردید باز هم وارد بورس میشین ؟در موردش توضیح بدین
نظرت دررمورد شخصیتهای زیر چیه
هیتلر
رضاخان
مصدق
خودم
1-موج 5 میتونه دچار واماندگی بشه و سقف دوقلو ایجاد کنه وموج 4 هم موج اصلاحی است و امکان احتمالاته زیادی درش هست
2- شکار خوب باید با تمام قوا بهش حمله کرد!
3-هیچکس
4-اگر بازار بهتری باشه چرا نه؟همیشه باید بدنبال easy money بود
5-بله چون خاطرات خوبی دارم ضمنا دوستان جدیدی در بورس و فرومهای بورسی پیدا کردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)