click to register
صفحه 12 از 19 نخست ... 29101112131415 ... آخرین
نمایش نتایج: از 111 به 120 از 181

موضوع: چو میبینی که نابینا و چاه است....

عضو فعال
    تشکر شده 24,767 بار در 4,576 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط کیوان نمایش پست ها
    مطمئنا به پیامهای خصوصی دسترسی داری که یکی از طرفین فرستنده یا گیرنده برات ارسال کرده باشه دیگه !؟

باربد شاید به دلیل دیگری اون تاپیکو بست و این تاپیک به دلیل دیگری هنوز باز باشد !
    چرا ميخايد موضوع رو كش بديد؟
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

2. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط عليرضا جمالي نمایش پست ها
    عرض ادب
    دوست گرامی نه تنها کاربر ساده که هیچ مدیری, حتی ادمین, به صندوق پیام افراد دسترسی نداره.
    و اگر کسی پیامی داره پیامی هست که تو صندوق پیام خودش هست , مگر اینکه اکانت فرد دیگه رو داشته باشه که اون هم مقدور نیست مگر اینکه خود شخص پسوردش رو به کسی داده باشه یا پیامی رو برای کسی فوروارد کرده باشه.

ما از روز اول با اعتقاد به رعایت اخلاقیات و عرف کنار هم جمع شدیم و خودمون رو ملزم به رعایت حریم ها و اطلاعات شخصی افراد دونسته و میدونیم.
    با وجود اینکه مدت هاست از اکانت دوم و سوم (تمام کاربرانی که اقدام به ایجاد اکانت تکراری میکردند), مطلع بوده و هستیم , تا امروز موضوعی رو غیر از جمع مدیران مطرح نکردیم و نهایتا در کادر رنگی بالای صفحه (همونجایی که الان پیام انتخاب استایل هست) برای این دوستان پیامی نشون داده میشده که استفاده از بیش از یک اکانت مجاز نیست.

بارها به مدیران این امر واضح و بدیه یادآوری شده که ملزم به امانت داری و محفوظ داشتن اطلاعاتی که ممکنه به واسطه دسترسی های مدیریتی بهش دست داشته باشن (مثلا مشاهده آی پی افراد) هستند و تا امروز به جز یک یا دو مورد دور از انتظار این قانون نقض نشده که در موارد نقض شده هم دسترسی مدیر مربوطه کاهش یافته.

پس همونطور که دیشب در جواب دوستی که تو همین تاپیک ادعایی کذب مطرح میکردند توضیح دادم بعضی ادعاها صرفا بلوف هست...
    امنيت سايتتون خيلي پايينه.....اينو چند بار خواستم تذكر بدم

4. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال بابک پناهی آواتار ها
    تشکر شده 27,012 بار در 3,216 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahshid20 نمایش پست ها
    دوست عزيز چرا بايد بسته بشه مني كه اينجا عضوم و دارم مطلب مينويسم بايد بدونم پيام خصوصيمو كي ميخونه شايد من دچار مشكلي باشم و از كسي كمك بخوم چرا بايد الان متوجه بشم كه خيلي ها از پيغام خصوصي افراد اگاها
    اینچا پیام خصوصی کسی نمیتونه خونده بشه یعنی همچین امکانی رو نرم افزار نیست

6. 14 کاربر به خاطر ارسال مفید بابک پناهی از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار (1) کیوان آواتار ها
    تشکر شده 24,977 بار در 4,792 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ساده ي ساده نمایش پست ها
    سامان امنیت سایتی پایین باشه بهتر از این هست که در سایتی اصلا امنیت نداشته باشی.

آخرش من میدونم ما 2 تا رو در رو میشیم!
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

8. 12 کاربر به خاطر ارسال مفید کیوان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    همه اينجا با هم دوستن و همديگرو ميشناسيم...بيايد يه بار واسه هميشه اين بحثو تموم كنيم....من در سايت بورس بازان گفتم سايت بورسي مرده اما بعد فهميدم خيلي تند رفتم و در پيغام خصوصي به يكي از دوستان گفتم عذر خواهي ميكنم....اين دوستمون ميتونه تاييد كنه....الانم جناب جمالي عزيز من كسي نيستم كه بلوف بزنم و اهل بلوفم نيستم ازتون ميخام تاپيك رو ببنديد اميدوارم اين موضوع تموم بشه

10. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

مدیر (ستاره‌دار 14) عليرضا جمالی آواتار ها
    تشکر شده 10,011 بار در 1,223 ارسال
    ممنون از تذکرتون
    با توجه به مسایل اخیر و اینکه بک آپ گیری هر روز انجام میشه و در صورت از بین رفتن سرور هم هیچ مشکلی نخواهیم داشت باید بگم حتما سعی میکنیم با بازنگری در این موضوع کمی امنیت سایت رو بالا ببریم تا دوستان و کاربرانی که به زعم شما تونستن به سایت نفوذ کنن نتونن به فعالیت های تخریبی ادامه بدن.

البته لازم به یادآوریه اگر ادعای شما صحت داشت مطمینا تا امروز مدارکی که باعث شده دوستان دیروز و دشمنان امروز به تکاپو بیافتند حتما از بین رفته بود...
    از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

12. 20 کاربر به خاطر ارسال مفید عليرضا جمالی از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    ممنون از تذکرتون
    با توجه به مسایل اخیر و اینکه بک آپ گیری هر روز انجام میشه و در صورت از بین رفتن سرور هم هیچ مشکلی نخواهیم داشت باید بگم حتما سعی میکنیم با بازنگری در این موضوع کمی امنیت سایت رو بالا ببریم تا دوستان و کاربرانی که به زعم شما تونستن به سایت نفوذ کنن نتونن به فعالیت های تخریبی ادامه بدن.

البته لازم به یادآوریه اگر ادعای شما صحت داشت مطمینا تا امروز مدارکی که باعث شده دوستان دیروز و دشمنان امروز به تکاپو بیافتند حتما از بین رفته بود...
    اشتباه نكنيد جناب جمالي...گروه ما ازونايي كه شما فك ميكنيد نيستن....ما دو گروه داريم يكي هكر سفيد و يكي هكر سياه.....ما كارمون هشدار دادن به نهاد هاي دولتي امنيتي هست تا سرور سايتشونو ارتقا بدن نه اينكه اطلاعات رو پاك بكنيم

14. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 11,142 بار در 1,753 ارسال
    راستش من دوست ندارم اين تاپيك ادامه پيدا كنه اما اگه خاطر دوستان در تاپيك بيل گيتس باشه بنده عنوان كردم كه به 150 پيام خصوصي جناب بيل گيتس دسترسي دارم و اينجام ميگم به خيلي از پيغامهاي خصوصي در اين سايت هم دسترسي دارم....اگر هر شخصي در اين تاپيك خطاب قرار بگيره منم مجبور ميشم پيغامهايي رو اينجا بزارم كه عرق شرم رو روي پيشوني همه خوانندگان ميشونه و اينقد اين پيامها زننده هستن كه مثه بمب صدا ميكنه.......اين تاپيكو ببنديد بزاريد همه چي به خوبيو خوشي تموم بشه همونطور كه باربد تو سايت بغلي اين كارو كرد
    ....ساده ی ساده عزیز....مطالبی رو که نوشتی خوندم و امیدوارم در امور زندگی شما فتح باب بشه که تقدیرو شان همه چیز دست خداست....روحیه هیجانی و شخصیت حساس و چالش پذیری داری که خوب نیست...و ضریب اشتباهات فرد رو زیاد میکنه....
    ....در مورد بیل گیتس...که من خدمتت عرض کنم...این یه نکته تاریک در کارنامه بورسی شماست....با توجه به شناختی که بنده و خیلی ازدوستان از این شخصیت نخ نما و مندرس داریم و شما به حرف حق من گوش نمیدادیو و دلایل من رو قبول نمیکردید....کلام شما بوی تهدید میداد ومتاسفانه که من مطمینم الان هم ناشی از استرس و ناراحتی هست و نه کین خواهی و یا چیز دیگه همین مضمونو میرسونه....
    ...بزرگوار...شما محبتی کنید.و... وبرای اینکه اینجا شلوغ نشه....در تاپیک این کمترین....اون 150 تا ایم یل رو بگذارید...تااگر حق به جان دیگران بود همینجا از ایشون حلالیت بطلبیم...
    ...دوستان و عزیزان....نمیبینید وضعیتی که دوستان در سهام گروه قند و کاشی که ناشی از سفته بازی چند مهره و ایدی شناخته شده در سایت تالار بورس و بورکس نظیر باگات و سپهبد گرفتار شدند و خوب اون زمان هر مساله ای مطرح میشد گفته میشد که ...شما غرض ورز و بی اطلاع و جاهلید...خوب ...الان داستان این دو گروه به کجا کشید...باد شد بالا رفت خالی کردن تموم شد رفت...حالا این بینواهایی که سهم رو دارند چه باید بکنند...قثابت قیمت 750 تومن الان چنده...حالا اون دلایل کجاست....تحلیلا سوخت شد....منصف باشیم و همدیگرو دوست داشت هباشیم..

16. 14 کاربر به خاطر ارسال مفید مهربان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط مهربان نمایش پست ها
    ....ساده ی ساده عزیز....مطالبی رو که نوشتی خوندم و امیدوارم در امور زندگی شما فتح باب بشه که تقدیرو شان همه چیز دست خداست....روحیه هیجانی و شخصیت حساس و چالش پذیری داری که خوب نیست...و ضریب اشتباهات فرد رو زیاد میکنه....
    ....در مورد بیل گیتس...که من خدمتت عرض کنم...این یه نکته تاریک در کارنامه بورسی شماست....با توجه به شناختی که بنده و خیلی ازدوستان از این شخصیت نخ نما و مندرس داریم و شما به حرف حق من گوش نمیدادیو و دلایل من رو قبول نمیکردید....کلام شما بوی تهدید میداد ومتاسفانه که من مطمینم الان هم ناشی از استرس و ناراحتی هست و نه کین خواهی و یا چیز دیگه همین مضمونو میرسونه....
    ...بزرگوار...شما محبتی کنید.و... وبرای اینکه اینجا شلوغ نشه....در تاپیک این کمترین....اون 150 تا ایم یل رو بگذارید...تااگر حق به جان دیگران بود همینجا از ایشون حلالیت بطلبیم...
    ...دوستان و عزیزان....نمیبینید وضعیتی که دوستان در سهام گروه قند و کاشی که ناشی از سفته بازی چند مهره و ایدی شناخته شده در سایت تالار بورس و بورکس نظیر باگات و سپهبد گرفتار شدند و خوب اون زمان هر مساله ای مطرح میشد گفته میشد که ...شما غرض ورز و بی اطلاع و جاهلید...خوب ...الان داستان این دو گروه به کجا کشید...باد شد بالا رفت خالی کردن تموم شد رفت...حالا این بینواهایی که سهم رو دارند چه باید بکنند...قثابت قیمت 750 تومن الان چنده...حالا اون دلایل کجاست....تحلیلا سوخت شد....منصف باشیم و همدیگرو دوست داشت هباشیم..
    موضوع بيل گيتس تموم شده مهربان جان...پاي بيل گيتس رو وسط نكشيد...اصلا نميخام تو فرومهاي بورسي و در دنياي مجازي شخصيت كسي تخريب بشه....بزاريد همه چي تموم بشه بره پي كارش مام بريم دنبال تحليل خودمون

18. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید *سامان* از ایشان تشکر کرده اند:

مدیر (ستاره‌دار 14) عليرضا جمالی آواتار ها
    تشکر شده 10,011 بار در 1,223 ارسال
    ممنون از تذکرتون

اشتباه نكنيد جناب جمالي...گروه ما ازونايي كه شما فك ميكنيد نيستن....ما دو گروه داريم يكي هكر سفيد و يكي هكر سياه.....ما كارمون هشدار دادن به نهاد هاي دولتي امنيتي هست تا سرور سايتشونو ارتقا بدن نه اينكه اطلاعات رو پاك بكنيم
    پس شما و گروهتون یه گروه هکر هستید که به فکر امنیت سایت ها و نهادهای دولتی هستید؟!!
    ما که نهاد دولتی نیستیم اما ممنونکه هشدار دادید.
    با تشکر از تذکرتون , سعی میکنیم امنیت سایت رو بالا ببریم.
    از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

صفحه 12 از 19 نخست ... 29101112131415 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)