behnam, Ehsan Am, sourena, آریو, آمن خادمی, احـد, بابک 52, طيب, عليرضا جمالی, مجيد رادمنش, محاد, محسن مختاری, محسن نظري, ژولیده
همه اينجا با هم دوستن و همديگرو ميشناسيم...بيايد يه بار واسه هميشه اين بحثو تموم كنيم....من در سايت بورس بازان گفتم سايت بورسي مرده اما بعد فهميدم خيلي تند رفتم و در پيغام خصوصي به يكي از دوستان گفتم عذر خواهي ميكنم....اين دوستمون ميتونه تاييد كنه....الانم جناب جمالي عزيز من كسي نيستم كه بلوف بزنم و اهل بلوفم نيستم ازتون ميخام تاپيك رو ببنديد اميدوارم اين موضوع تموم بشه
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
ممنون از تذکرتون
با توجه به مسایل اخیر و اینکه بک آپ گیری هر روز انجام میشه و در صورت از بین رفتن سرور هم هیچ مشکلی نخواهیم داشت باید بگم حتما سعی میکنیم با بازنگری در این موضوع کمی امنیت سایت رو بالا ببریم تا دوستان و کاربرانی که به زعم شما تونستن به سایت نفوذ کنن نتونن به فعالیت های تخریبی ادامه بدن.
البته لازم به یادآوریه اگر ادعای شما صحت داشت مطمینا تا امروز مدارکی که باعث شده دوستان دیروز و دشمنان امروز به تکاپو بیافتند حتما از بین رفته بود...
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
*سامان*, behnam, Captain Nemo, Ehsan Am, naruto, sourena, su6iant, VM511, آریو, آمن خادمی, احـد, بابک 52, طيب, مجيد رادمنش, محاد, محسن مختاری, محسن نظري, مصطفی مصری پور, ژولیده, کیوان
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
....ساده ی ساده عزیز....مطالبی رو که نوشتی خوندم و امیدوارم در امور زندگی شما فتح باب بشه که تقدیرو شان همه چیز دست خداست....روحیه هیجانی و شخصیت حساس و چالش پذیری داری که خوب نیست...و ضریب اشتباهات فرد رو زیاد میکنه....
....در مورد بیل گیتس...که من خدمتت عرض کنم...این یه نکته تاریک در کارنامه بورسی شماست....با توجه به شناختی که بنده و خیلی ازدوستان از این شخصیت نخ نما و مندرس داریم و شما به حرف حق من گوش نمیدادیو و دلایل من رو قبول نمیکردید....کلام شما بوی تهدید میداد ومتاسفانه که من مطمینم الان هم ناشی از استرس و ناراحتی هست و نه کین خواهی و یا چیز دیگه همین مضمونو میرسونه....
...بزرگوار...شما محبتی کنید.و... وبرای اینکه اینجا شلوغ نشه....در تاپیک این کمترین....اون 150 تا ایم یل رو بگذارید...تااگر حق به جان دیگران بود همینجا از ایشون حلالیت بطلبیم...
...دوستان و عزیزان....نمیبینید وضعیتی که دوستان در سهام گروه قند و کاشی که ناشی از سفته بازی چند مهره و ایدی شناخته شده در سایت تالار بورس و بورکس نظیر باگات و سپهبد گرفتار شدند و خوب اون زمان هر مساله ای مطرح میشد گفته میشد که ...شما غرض ورز و بی اطلاع و جاهلید...خوب ...الان داستان این دو گروه به کجا کشید...باد شد بالا رفت خالی کردن تموم شد رفت...حالا این بینواهایی که سهم رو دارند چه باید بکنند...قثابت قیمت 750 تومن الان چنده...حالا اون دلایل کجاست....تحلیلا سوخت شد....منصف باشیم و همدیگرو دوست داشت هباشیم..
sourena, احـد, طيب, محسن مختاری, مهربان
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)