خب خدارو شكر همه چي به خيرو خوشي تموم شد...البته اميدوارم
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
با سلام به دوستان عزیز
قصد ورود به بحث نداشتم و در این خصوص بیشتر در پیام خصوصی با اقای جمالی در این چند روز صحبت میکردم و ترجیح میدم ورود نکنم و نظراتم رو با ایشون مطرح کردم ولی چند خط مینویسم.
هرچند این مباحث از باب روشن شدن موضوع و شفافیت مفیده ولی از این میترسم قضاوت نادرستی بکنیم
در مورد بحث سفته بازی بهتره ابتدا یک تعریف از سفته بازی ارائه بدیم و مصادیق رو با اون تطبیق بدیم..... و کلی صحبت نشه
مثلا گفته بشه برخی افراد برخی سهم ها .... این ها باعث افزایش ابهام میشه
بنده ابتدا با طرح این مباحث مخالف بودم ولی حالا که مطرح شده به نظرم شفاف تر عمل کنیم
تعریف علمی سفته بازی رو کاری ندارم ولی تعریف عرفی که در ذهن اکثر افراد است اینه که سهمی رو با تزریق پول و تبلیغات و.... به قیمتی برسونند که در اون قیمت ارزش نداره و بعد از خالی کردن سهم خودشون و به اصطلاح انداختن به ملت سهم افت کنه و باعث ضرر دیگران بشن.
این مورد (سفته بازی)کاملا مردود و مزموم است و شکی در ان نیست
بررسی و تحلیل سهم و معرفی سهم در نقطه مناسب و سودرساندن به دیگران به طوری که بعد از خروج ان افراد سهم به دلیل شرایط بنیادی خوب و ارزش خود افت نکند و رشد هم کند و تعدیلات پی در پی و.... داشته باشد اینکه دیگه سفته بازی نیست.
احساس کردم این دو مفهموم بعضا از هم تمیز داده نشده اند.
گاها در برخی سایتها دیدیم که کاربری 10 سهم معرفی میکند و 8 تاشون به هدف میرسه و بعدشم افت ندارن و 2تاش که بالا نمیره همه اون 2تارو میبینن
منظورم از این مطلب فرد خاصی نبود
با سپاس از همه دوستان
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
arashvet, behnam, Captain Nemo, Ehsan Am, jabar.m, mokhlas, rajabnejad, آریو, احـد, بابک پناهی, بنان, طيب, عليرضا جمالی, محاد, مصطفی مصری پور, موج 5, گلفام
آخ جون white hat hacker
ساده جان داشتيم داداش ، حالا اطلاعات ما ها رو هم هک مي کني ، فکر نمي کردم vBulletin اي که کرک نشده و معمولا به مرور آپديت ميشه ، حفره داشته باشه
ما هم بريم تلاشي کنيم![]()
*سامان*, mokhlas, rajabnejad, احـد, طيب
ساده جان منتظر تحلیل های خوب شما در این سایت هستیم من تحلیل های شما را در بورس بازان دنبال می کنم اما از آنجایی که عضو بورس بازان نیستم نمی توانم از شما پرسشی داشته باشم
بابي جون ما اينيم ديگه![]()
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
مدیران عزیز اگر نمیخواید موضوع رو شفاف سازی کنید پس لطف کنید و دیگه یه کاری کنید که از این داستانا پیش نیاد و باز از این تاپیکا درست نشه
با تشکر
mokhlas, rajabnejad, sourena, آریو, احـد, طيب, محاد, محسن مختاری, ژولیده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)