behnam, آریو, آمن خادمی, احـد, بابک 52, بابک پناهی, طيب, عليرضا جمالی, غزاله, قاتل بروسلی, محسن مختاری, ژولیده
جناب بابا دارا ، ضمن تشکر از حضورتون اتفاقا مطلبی که الان در سایت خودتون هم عنوان کردید خوندم.
سوالی برایم پیش امد که منظور شما از مسخره کردن عکس افراد در اینجا آیا به همان مزاح هایی بود که بین دکتر مهربان و سایرین رد و بدل میشد ؟!
نمی دانم شاید من دقیق متوجه شوخی ها نشده باشم اما آنچه من دیدم شوخی ها در مورد ایشان بود که خودشان در مطالب حضور داشتند. اگر مساله دیگری بود واضح بفرمایید همه در جریان باشیم.
ویرایش توسط کیوان : 2012/05/14 در ساعت 23:53
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشتو یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید
دوست من چرا اصل ماجرا رو فراموش می کنید و حاشیه بزرگ می شه
چرا فکر می کنید بیسوادی توهین است
ضمن اینکه من کجا به جناب جمالی توهین کردم
مدیر تالار بورسی خطاب من بوده و نه مدیریت اون
شما بفرمایید در حذف شدن پست سوال " استیمنت یعنی چی " چه چیزی غیر از این را می رساند که حذف کننده پست نمی دانسته استیمنت به چه معنا است و در ذکر دلیل فرمودند بی ربط بودن به موضوع تاپیک و در پیام خصوصی که خودشان برای من فرستادند این موضوع رو مورد اشاره قرار دادند
برادر من بدون تعصب به ماجرا نگاه کنید لطفا
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشتو یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید
جناب بابای دارای عزیز
خوشحالم باز تو این سایت میبینمتون
اما همون موقع هم که به من این حرف رو زدید من تو پیام خصوصی بهتون همین حرفی رو گفتم که اینجا جناب کاپیتان نوشته
یعنی فقط مدیران سایت هستن که پست های حذف شده و دلیلش رو میبینن و اینکه شما چطور تونستی چنین چیزی رو بیان کنی یا مدیری به شما اطلاع داده (یعنی خلاف قوانین سایت و تیم مدیریت عمل کرده) یا خودتون به اکانت مدیری دسترسی داشتید و یا حرفی بی مبنا که صحت نداره میزنید....
بنابران کاملا فرمایش جناب کاپیتان رو تایید میکنم و متاسفانه حرف شما ....
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
خب لغت بی سوادی مدیر یک سایت هم امشب جزو القاب نیکو محسوب گردید ...
خیلی جالبه که دوستان علت هجرت مبارکشون را از این سرزمین " حذف پستهاشون " عنوان میکنند ...
حیف که به خاطرتاکید اقای جمالی دستم از نوشتن بعضی موارد بسته است ...
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
شما به چه اجازه ای به مدیر این سایت( جناب آقای جمالی) در تاپیکی که همین چند ساعت پیش در بورس بازان نوشتی توهین کردی؟
اگر حرفی داری دفاع کن جناب حسین نکویی
بی احترامی فقط یک چیز را میرساند
این هم بی احترامی شما
نوشته اصلی توسط بابای دارا
[COLOR=#333333]جناب دکتر عمادی عزیز که بحق استاد خوب من هستید
یه روزی من تو بورسی تحلیل تکنیکال می زدم و کاربر فعال اونجا بودم
بعد یه مدت با همین جمع دوستان خواستیم فارکس یاد بگیریم و استاد تدین قبول زحمت کردند و به ما فارکس از الف آموزش دادند
یه تاپیک داشتیم اگه اشتباه نکنم اسمش بود گام به گام در بازارهای جهانی یا شبیه این
یه روز من یه پست زدم که « استیمنت یعنی چی »
دیدم پستم حذف شد و در قسمت علت حذف نوشتن بی ربط بودن به موضوع تاپیک
طبیعتا معترض شدم که چرا پست من حذف شده و دوباره حذف شد و حذف شد و مسدود شدم
طی مکاتباتی که با آقای جمالی داشتم ایشون فرمودند احترام مدیر من بالاتر از کاربرانم است حتی اگر اشتباه کرده باشند
و این شد که چوب بیسوادی مدیر تالار بورسی بر گرده من فرود آمد و دلیل جدایی ما از بورسی [/COLO
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نکته دیگر اینکه دوستان گلایه دارند که چرا کاربری برای سایرین دعوتنامه فرستاده تا در سایت دیگری عضویت داشته باشند
جناب کاپیتان خود من هم برای شما دعوتنامه فرستادم
کجای این موضوع ایراد دارد؟
مگر در همین لحظه کاربرانی نیستند که در هر دو تا تالار که چه بسا در سایر تالارها عضو هستند و پست می زنند
ببخشید شما به عنوان یه سهامدار فقط با یه کارگزاری کار می کنید؟
نمی شود من از طریق چند کارگزاری سهامی بخرم ؟
این چه اندیشه ایست که حاکم شده؟
من در اینجا دوستانی دارم و ترجیح می دهم در جایی دیگر تحلیل بزنم چه اشکالی دارد که از آنها نیز دعوت کنم که در سایت دیگری هم عضو شوند؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)