اطلاعیه مهم
دوستان از این پس علاوه بر شماره قبلی
با پیش شماره 30004802480248
نیزبرای دوستان اس ام اس ارسال میگردد
عزیزان این شماره را سیو نمایند تا با شماره های دیگر اشتباه نشود
در صورت هر گونه تغییر در شماره دوباره اطلاع رسانی میشود
اطلاعیه مهم
دوستان از این پس علاوه بر شماره قبلی
با پیش شماره 30004802480248
نیزبرای دوستان اس ام اس ارسال میگردد
عزیزان این شماره را سیو نمایند تا با شماره های دیگر اشتباه نشود
در صورت هر گونه تغییر در شماره دوباره اطلاع رسانی میشود
سلام
باربد جان؛ میخوام کاربران رو گلچین کنید (vip ها مشخص بشن.) و این انجمن رو فعال کنیم. با اجازه شما پستهایی که مرتبط میشه به عموم بره در یک تاپیک عمومی و در انجمن اصلی که خودت صلاح میدونی، بقیه هم در یک تاپیک تکنوفاندامنتال گروه تفکیک بشه؛ فعالان گروه سیگنال بدن و در این تاپیک تخصصی بررسی بشه. ضمنا یک تاپیک هم برای قوانین حرکات گروهی داشته باشیم. که بررسی بشه و نهادینه بشه. درنهایت بتونیم هفته ای یک سهم در انجمن اصلی به دیگران معرفی کنیم. اگر موافق هستی بگو تا من مقدماتش رو بچینم.
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
دوستان اگه روي ايران دارو موافقت جمعي وجود داره، بعد از تكميل خريد vip اعلام گروهي بشه لطفا
ظاهرا قانون اينه كه تو تاپيك نتايج انجمن نظر سنجي بشه اگه درست گفته باشم.
مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشتو یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید
نکته خیلی مهم ....
با توجه به اتفاقات اخیر کاملا مشهوده که اعتماد به حرکت گروهی تا حدی در بین کاربران از بین رفته بنابراین بهتر برای شروع مجدد سهم هایی را انتخاب کنیم که برای رشد مشکل کمتری داشته باشند تا بتوانیم اعتماد سازی مجدد انجام شود... این مورد را دوستان لطفا در نظر بگیرند
بنابراین با توجه به بررسی های انجام شده در سهم های دوستان بنده نظرم به ترتیب اولویت 1- خکار . 2- دیران میباشد.
سایر دوستان اعلام نظر فرمایند لطفا
دوستان هر چی میخرید از سهمهایی که در حال بررسی هست، اعلام کنید لطفا، تک پری ممنوع!!!!!!
جناب بابای دارا من نقد نیستم، فعلا هیچکدام رو نمیتونم وارد بشم، دوستان دیگه هم که اعلام خواهند کرد.
اگر خیلی تمایل به جمع کردنش هست، یک حجم سنگین روی مثبت 4 بزارید، که کارگزاریها ببینن، بعد توافق کنید زیر اون رو جمع کنید.
مدير تاپيك اگه صلاح مي دونيد در مورد ايران دارو و خكار اگه صلاح هست يه نظر سنجي داشته باشيم براي شنبه ( خريد vip ) و بعد اعلام گروهي
مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشتو یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید
باربد جان لطفا استراتژي خكار را به صورت دقيق اعلام فرماييد ..نقاط ورود براي خريد امروز ؟ ؟
فكر كنم چون فروشنده پايين نداره ما بايد بريم طرف فروشنده ها و جمعشون كنيم
ما میتونیم الان سهم را بخریم
روی همون 293
بعدا من ارسال اس ام اس کنم
بعدا برای شنبه براش اول صبح صف میچینیم
دوستان هم میان تو صف
ما میتونیم از صف خارج شیم
تا دوستان خرید کنند
بعدا فرداش ما میخریم سهم مقاومت را رد کرده
من تا 100000 تا میتونم بخرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)