سلام آقا مرتضی، در تایم بازار اس ام اس ارسال بشه، کسی نمیخره، همه میرن دنبال اینکه این سیگنال داره یا نه، چشم بسته که نمیخرن. تا سیگنال بگیرن تایم بازار تمام شده، اینجوری فرصت دارن برن، و مشورت بگیرن.
سلام آقا مرتضی، در تایم بازار اس ام اس ارسال بشه، کسی نمیخره، همه میرن دنبال اینکه این سیگنال داره یا نه، چشم بسته که نمیخرن. تا سیگنال بگیرن تایم بازار تمام شده، اینجوری فرصت دارن برن، و مشورت بگیرن.
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
باربد خان بهتر نيست تاپيك حركت گروهي بياد بالا و دوستان در جريان خكار قرار بگيرند ؟؟
آقا حجت صدرا رو تحويل بگير
كف 250 تومنيش ظاهرا داره سوراخ مي شه
تاپيك صدرا رو بتركونم يا هنوز زوده؟
مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشتو یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید
سلام بچه ها اعصاباشون خورده؛ بيخيال بزار تاپيك آرامش داشته باشه.
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
توي تاپيك صدرا يكي دوتا از كاربرا زدن ديروز خكار خريدن ... ؟!
اگه اينقدر باهوشن ازشون دعوت كنيد بيان vip
دوستان يه بررسي بفرمايند ببينيم خبرش از اينجا در رفته ؟
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشتو یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید
راستي تو اين شلوغ پلوغي يادم رفت به رفقا بخاطر خكار تبريك بگم=d>
اقا من دارم روی گره خکار فکر میکنم
اگر روی این زوم کنیم
فشار فروش روی 350 را کم میکنه
روي خكار اينكه يخواهيم با گره ببريم بالا ممكن انرژي خيلي زيادي از گروه بگيره .. و فقط لازمه يك جا صف از بين بره يك قيمت به جز +4 بخوره ..همينجوري سهم ميربيم جلو اگه رفت به گره كه چه بهتر اما اينكه بخواهيم تمام توان بزاريم ريسكش بالا است ..ضمن اينكه نميدونيم اون طرف عرضه كننده چقدر است .
پرديس من خيلي وقته زير نظر دارم ..دوستان كي معرفي كردند من متوجه نشدم ؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)