مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشتو یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید
باربد جان درسته شما پيش بيني خوبي داري اما هر حرف شما مي تونه طبعات منفي و مثبت داشته باشه، خيلي بايد حساب شده تر مطلب بزني عزيز من.
من ديروز نمودار خكار نگاه مي كردم همه چي روبراه بود تازه روي يكي از انديكاتور ها (Macd) سيگنال خريد داده بود، عرضه امروز دليلي نداشت.
نقل قول از تاپيك امروز چه كرديد :
« اولا خکار فردا کمی عرضه داریم(احتمالا) شاید بشه خرید
اما فروشنده ها پشیمون میشن
اما کمنگنز
من روی 700 که صف فروش جمع شداعلام کردم بازیگر سهم نیستم
اما امروز کمی از صف فروش خریدم و بالا فروختم
اونم خیلی کم
امیدوارم منظورت از لعنت من نبوده باشم چون دو ریال پول سهام ارزش نفرین کردن مردم را نداره سپه جان »
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشتو یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید
نه حسین جان این حرف را نزن
از زمان اس ام اس تا امروز کل خرید گروه 200000 تا هم نمیشه
امروز این عرضه کار گروه نبود
اما ما نباید به یک سهم نگاه کنیم
ما باید به هدف کلی نگاه کنیم
من اگر بگم بیایید بالا بخرید
بعدا صف حرید به صف فروش تبدیل بشه
دیگه کسی برای من ارزنی اعتبار قایل نمیشه
رو اول که اس ام اس شد 100000 تای اول را یکی از کدهای بنده خرید
یعنی گروه حداکثر 143031 سهم خریده
اونم تازه اگر همش را گروه خریده باشه
این عرضه کار بچه های ما نبود
روال منطقی بود
اوردر 50000 تایی کار این دوستان نمیتونه باشه
رضا جان با اعلام سهم جدید شدیدا مخالم اما با استراحت دادن تا حدی موافق نظر قطعی مو بعد از دیدن نمودار می گم (البته با اجازه) .
خکار اعتبار گروه هست و باید به هدفش برسه تو این برهه ، احتمال زیاد داره که بخشی از فروشندگان امروز رو خریداران سه روز قبل که اس ام اس رو دریافت کرده اند باشه زیاده ، اونا هنوز به حرکت گروهی ایمان ندارند و اعتماد سازی انجام نشده قطعا رو سهم بعدی بیشتر شک می کنند . تو قیمت های 300 تا 330 کسی پای فروش نیومد ، امروز که یهو شل کرد خیلی ها عرضه کننده شدند . به قول باربد جان این ملت عشق صف دارند و تا ببینند صفی تشکلی شد چه مثبت و چه منفی میپرند توش .
برای روز شنبه تو تا سناریو از ذهنم گذشته که نیاز به پختگی بیشتر داره و گفتم فکر نهایی رو بعد دیدن نمودار عرض می کنم .
1- چنانچه روز شنبه قبل از ساعت 9 صف فروشی تشکیل نشد خودمان مصلحتی یک صف فروش کوچک تشکیل بدیم و تا فروشندگان رو محک بزنیم و پس از او از -4 تا تا +4 یه کله خرید کنیم و اونجا صف تشکیل بدیم اگه تو این مورد موفق بشیم مطمئنا راه برای رسیدن به هدف هموار خواهد بود و اگر موفق نشیم ......
2- یکی دو روز به سهم استراحت بدیم و روی یکی از خطوط فیبو حمایت کنیم و حرکت رو از اونجا شروع کنیم ، این کار از نظر تکنیکی منطقی تر و جالب تر میشه .
چیزی که مهمه اینه که خکار باید به هدفش برسه ، راهش رو باید پیدا کرد .
;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !!
برای شنبه همه منتظرند سهم جمع بشه
خوب ما هم میتونیم همین قضیه را بسازیم
یعنی از ساعت 8.5 تا 9 با افزایش تدریجی بر خریدار اصلا سهم را در صف فروش هم باز نکنیم
بلکه تا صفر تابلو یا بالاتر ببریم
تا خود بازار کلی از حجم عرضه را بخرد و ما فقط رنج کنیم
میتونیم حتی براش صف خرید بچینیم تا ببینیم چقدر فروشنده داره
و سهم اصلا مثبت باز شه البته باید خودم ساعت 9 کنسل کنیم
البته بازار جو گیره
امروز تا100000 تا عرضه اومد همه از صف در رفتند
در حالی که دیروز در همین 318 حجم را هم ندادند
من با سهم دوم موافق نیستم
جدا میگم اگر تو این سهم خراب بشم
حرکت گروهی را کلا تعطیل میکنم
باربد جان نمی دونم چرا خاطره خوشی از این سهم های مهران ندارم.
ثباغ
ومعادن
سیمان بجنورد
دلقما
البته من فقط یکبار اشتباه کردم و بر خلاف نظر خودم ثباغ خریدم .
در مورد دلقما اونطور که مهران قبلا می گفت من دارم بزور می خرم و فروشنده نداره و تعدیل داره من گفتم همین روزاست که صفش، کل بروسو بترکونه
البته به این هم معترف هستم که دلقما میان مدته
در مورد مهران باید بگم اون کلا میان مدتیه
اما جدا بگم ثباغش چنان خاطره خوبی برات بگذاره که یادت نره
همین طور ومعادن ودلقما
اما مهران در انتخاب زمان خرید مشکل داره و این مشکل را برخی اوقات به من نیز القا میکرد
البته این القا در سیمان بجنورد با سیستم من مغایرت شدید داشت و از دید من تایید نشد
دوستان برنامه فردا خکار چیه ؟؟ حمایت ؟؟ نظارت ؟؟
ای دوست دارم بدونم اون صف 100000 تایی آخر مال کی بود !!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)