امروز به حساب من هم واریز شد
امروز به حساب من هم واریز شد
وقتی قراره این گروه کامل بازگشایی بشن
مگر میشه بازار را مثبت نکنن
به نظر من همین کالا و فرابورس را از همینجا دوبرابر هم بکنن کسی نمیتونه جلوی سازمان را بگیره
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اين سهم ها جا واسه رشد زيادي دارن بالاخص كالا با اون خبرهايي كه هر روز بيرون درز مي كنه.
این نمودار اینجا باشه
تا ببینیم سقف شکسته خواهد شد یا نه؟
جالبه که سایت tse شناوری سهم را اشتباه نشون میده در حالی که این سهم حقوقی های زیادی داره
لیست حقوقی های کالا:
کارگزاري صبا جهاد
کارگزاري بانک کشاورزي
شرکت سرمايه گذاري بوعلي
شرکت سرمايه گذاري توسعه صنعت و تجارت
شرکت کارگزاري ستاره جنوب
احسان خزايي
بانک کشاورزي
بنياد مستضعفان انقلاب اسلامي
شرکت سيمان فارس و خوزستان
شرکت سرمايه گذاري فرهنگيان
شرکت کارگزاري سي ولکس کالا
شرکت فولاد خوزستان
شرکت سرمايه گذاري گروه توسعه ملي
شرکت سرمايه گذاري تدبير
شرکت تامين سرمايه تمدن
شرکت سهامي بيمه ايران
و.....
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
شرکت بورس اوراق بهادار تهران - نماد: بورس(بورس تهران)
موضوع: شفاف سازی در خصوص شایعه، خبر یا گزارش منتشر شده
به استناد ماده 2 مکرر 3 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان به اطلاع ميرساند پیرو شایعه منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر وجود دستگاه استخراج رمزارز در شرکت بورس اوراق بهاد به استحضار می رساند با توجه به اخبار منتشره در خصوص برخي فعاليت هاي مغاير با موضوع فعاليت شرکت بورس اوراق بهادار تهران، موارد ذيل را به استحضار سهامداران و ذينفعان محترم ميرسانيم: 1- در هيات مديره وقت و هيات مديره حاضر هيچگونه دستورجلسه يا مصوبه اي مبني بر فعاليت در حوزه رمزارزها اعم از استخراج يا معاملات وجود نداشته است. 2- تجهيزات خريداري شده بر اساس مصوبات کميته ساختمان تحت عنوان "سرورهاي پردازشگر مورد نياز مرکز داده" بوده است که کاربرد چندگانه تجهيزات مذکور موجبات سوء استفاده از اين ابهام و نهايتا قصور يا تقصير مجريان را فراهم نموده که مراتب رسيدگي انضباطي به موضوع توسط هيات مديره و نهاد ناظر در دست پيگيري ميباشد. 3- يادداشتهاي همراه صورتهاي مالي و گزارش حسابرس و بازرس قانوني مويد آنست که اتفاق صورت گرفته بسيار محدود بوده و مطلقا مصداق "ضرر و زيان سهامداران" نيست. 4- فعاليت صورت گرفته هيچ گونه خللي در روند عادي فعاليت و انجام وظايف بورس اوراق بهادار تهران و نيز روال عادي معاملات ايجاد نکرده است. 5- هيات مديره در حال بررسي ابعاد اتفاق به وقوع پيوسته از زواياي فني و مالي بوده که با شفاف تر شدن موضوع، موارد متعاقباً به اطلاع کليه سهامداران و ذينفعان خواهد رسيد.
بدیهی است در صورت وقوع هرگونه رویداد با اهمیت، مراتب مطابق مفاد ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان افشا می شود.
خدا خواست و ما توانستیم
قیمت تیوریک بورس برای بازگشایی با75تومان سودتخمینی 1030است بورس 100درصدهم مثبت بازکنندکه بعیدقیمت 2000تومان قیمت فرابورس 3100وکالا4000تومان چه اتفافی برای کالاوفرابورس میافتد
البته مسیولین سفته بازبورس هرکاری دلشان بخواهدمیکنندهیچ کسی جرعت نداردبازخواست کند
بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)