سلام
اگر چنین مسابقه ای بود این هفته ای که تمام شد من اول می شدم.
سهام های من در هفته ای که گذشت :
1- شیران
2- ثفارس
با این دو سهم من آخر شدمو در چنین مسابقه ای اول می شدم.
![]()
عمر خیلی کوتاه است.
پیش بینی مقدار شاخص در آخر هفته
به کسی که پایان معاملات روز4شنبه بتونه نزدیک ترین رقم رو پیش بینی کنه
1 ستاره تعلق بگیره
به نظر من سبد هاي پيشنهادي توي مسابقه هفتگي و ستاره داران تا زماني كه مهلت اعلام سبد ها تموم نشده نمايش داده نشه ، تا هر كس بر مبناي توانايي خودش سنجيده بشه و اين به نظرم كيفيت مسابقه رو بالا ميبره
با سلام و عرض ادب
امیدوارم باعث دلخوری نشم ولی یک نکته نظر شخصی داشتم!!
با توجه به اینکه سیگنال های این تاپیک از سوی ستاره دارها و سرشناسان این تالار است انتظار بیشتر از نمادهای پیشنهادی و دلایلی تکنیکی و بنیادی دوستان ستاره دار میرود!!
اکثر دلایل دوستان در پیشنهاداتشان درحد دلایلی است که در سطح معمولی بین عموم سهامداران پخش شده!!
امیدوارم تلاش شود سطح تحلیلی این تاپیک بالا رود چون واقعاً انتظارات زیادی از این تاپیک می رود!!
با تشکر..
نبوغ چيزي نيست، مگر استعداد فراوان در صبر و شكيبايي...
یک پیشنهاد!!
مدیریت سرمایه هم در انتخاب سهم ها در نظر گرفته شود!!
به این مفهوم که درصد (از 100)سرمایه اختصاص داده شده به سهم مشخص شود!
به طور مثال سهم های این هفته انتخابی من را به این صورت معرفی می کردم:
فجام 60%
خریخت20%
سخزر 20%
امتیاز هم با در نظر گرفتن ضریب مشخص شود! حداقل در صد هم 10% و ضریبی از 10 باشد!!
مشخصاً دوستان از اهمیت مدیریت سرمایه در سبد را اطلاع دارند!!
با تشکر فراوان از مسابقه مفیدتون که واقعاً طرح جدید و خوبیه..
نبوغ چيزي نيست، مگر استعداد فراوان در صبر و شكيبايي...
با سلام و خسته نباشید میگم خدمت مدیران زحمت کش سایت که انصافا زحمت بسیاری می کشند.
می خواستم پیشنهاد بدم اگر امکان داشته باشه یه تاپیک هم برای مسابقه ای با حداقل 3 ماهه ایجاد کنند ، چون عده ای از دوستان هستند که با دید میان مدت و بلند مدت سرمایه گذاری می کنند یا با توجه به طرح توسعه و یا افزایش نرخ های جهانی و .... سرمایه گذاری می کنند و خیلی از ما هم قسمتی از سبد رو برای کاهش ریسک به سهم هایی اختصاص میدیم که در طول سال یک حرکت صعودی با شیب ملایم انجام میدن که شاید بازده کامل سهم بیشتر از یک ماه طول بکشه. و هم چنین امیدوارم برای بالا بردن فرهنگ سهامداری هم حرکت مفیدی باشد تا ببینیم که گاهی سهامداری سودی به مراتب ببیشتر از این شاخه به اون شاخه پریدن (ها برای سود بیشتر) داشته باشه.
پر سود و شاد باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)