دوستان تكنيكالي من در اين دو الگو كه با خط قرمز مشخص شده اند شباهتهايي ميبينم شما هم ميبينيد. يا من از فرط علاقه به خاور چشام آلبالو گيلاس ميچينه.
دوستان تكنيكالي من در اين دو الگو كه با خط قرمز مشخص شده اند شباهتهايي ميبينم شما هم ميبينيد. يا من از فرط علاقه به خاور چشام آلبالو گيلاس ميچينه.
پس از مدتها بالاخره سرمایهگذاری سمند 400 هزار سهم خاور را از بازار خریدهاست . و این نوید بخش روزهای خوبی برای سهم است. ضمنا کم کم داره شکل سرو شانه کف در نمودار ظاهر میشود و...
خاور امروز حجم خوبی معامله شده است و پس از چندین روز بالاخره شاهد صف خرید شدن سهم بودیم . فردا روز مهمی برای خاور و گروه خودرویی است . ضمنا خاور تازه شروع به رشد کرده است ولی خودرویی های دیگر چندین درصد جلوتر هستند و.... حال با توجه به نمودار سهم و حمایت سمند از سهم هدف اول 110 تا 113 تومان میباشد .تا
خاور با توجه به حمايتهاي خوبي كه چه از طرف حقوقي و چه حقيقي شد تونست به پشت سنگر 105 صعود كنه و حالا ببينيم فردا مي خواد پشت خط روند نزوليشو(خط قرمز) در 108 بخاك بنشونه يا نه.اگر با قدرت از اين لايه هم عبور كرد ميشه گفت به 120 لبخند زده.
موفق و پر سود باشيد
همه اندیکاتورهای سهم خاور در حالت صعود قرار گرفته اند و به احتمال زیاد فردا نیز با صف خرید به کار خود ادامه خواهد داد .
دارندگان و خريداران آينده سهم خاور توجه كنند
ايرانخودرو فارس در بهمن امسال افتتاح ميشه و جالبه بدونيد 17 درصد سهمش متعلق به خاوره.49 درصد اون به لكما تعلق داره كه از بابت اون براي سال آينده 40 تومان سود در نظر گرفته.حالا خاور با 17 درصد ميشه حوالي 14 تومان حداقل براي سال آينده.هي بدك نيست
چجوري حساب كردي ميشه 14 تومان؟
من از روي سود 40 توماني كه مدير عامل لكما بابت سهم 49 درصدي ايرانخودرو فارس براي سال بعد در نظر گرفته اونو تقريبي بدست اوردم جالبه سرمايهگذاري از روي دانش فني و حق امتياز بوده يعني هزينه ريالي به شركت تحميل نكرده.حالا تا اسفند منتظر بمونيم معلوم ميشه. من به اون معامله 10 ميليوني دوهفته پيش مشكوكم.كي دادش كي بردش!؟
موفق و پرسود باشيد
سهم در ناحيه حمايتي مهمي قرار داره و علاوه بر تماس با خط پاييني دو چنگال قرمز و آبي، كانالي رو هم كه در برگيرنده روند نزولي بوده شكسته و پول بك كرده.
با توجه به خط روند RSI همونطور كه در شكل مشاهده ميشه بايد منتظر رشد دوباره سهم باشيم كه تو گام اول به اندازه عرض كانال و تا نزديكي خط بالايي چنگال آبي ادامه خواهد يافت.
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)