ریزش 2000 تومنی تتر..
آیا فرصت خریده یا فروش؟
هنوز که سایه جنگ کنار نرفته.
یعنی بازار منتظر بود اسراییل حمله کنه و بعدش رشد کنه؟
اگر حمله نمی کرد، باید دلار بالاتر می رفت؟
عجب بازاری داریم..
البته میگن همتی استاد نوسان گیریه..
ریزش 2000 تومنی تتر..
آیا فرصت خریده یا فروش؟
هنوز که سایه جنگ کنار نرفته.
یعنی بازار منتظر بود اسراییل حمله کنه و بعدش رشد کنه؟
اگر حمله نمی کرد، باید دلار بالاتر می رفت؟
عجب بازاری داریم..
البته میگن همتی استاد نوسان گیریه..
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است.
تتر دوباره 67000 ...!!!
با شرایطی که هست، احتمالا پایین اومدن دلار و تتر ، فرصت خرید باشه..
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است.
فعلا طلا گرمی 200 هزار
سکه دو میل اومدن پایین
اونایی که گیر کردن ممکنه روزهای بعد یه موجی بدن ولی فرصت خروجه
انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.
با کاهش دلار در بازار ازاد به حدود 65... ورسیدن نیمایی به بالای49
فاصله ی این دوپارامتر مجددا به 30درصد نزدیک شد!
همتی در پاسخ به پرسشی در خصوص سیگنال ارز نیما به بازار آزاد ارز گفت: کاملا این موارد اشتباه است و این افراد برای نگه داشتن فاصله قیمت ارز و رانت آن این مسائل را مطرح می کنند در حالی که همه می دانیم حوادث این روزها و انتظارات تورمی و بحث نیمه جنگی که در سه هفته گذشته در کشور بوده است اثر روانی بر بازار گذاشته است و ربطی به قیمت ارز نیمایی نداشته است چرا که ماه اول مرداد ماه که ارز نیما در حال افزایش بود ، ارز در بازار در حال کاهش بود و تجربه نیز نشان داده هرچقدر ارز نیما و بازار آزاد به هم نزدیک شوند، قیمت پایین می آید.
وی گفت: مخالفان می خواهند از این خبرها استفاده بکنند و بگویند با توجه به بالا رفتن قیمت ارز نیمایی، قیمت ارز در بازار بالا رفته است، در حالی که اگر ارز نیمایی هم بالا نمی رفت بازار با توجه به شرایط روانی بالا می رفت.
https://www.entekhab.ir/003Tkx
امروز با اینکه دلار سقف جدید بالای ۶۹ را تجربه کرد ولی بورس از منفی اول وقت تا تعادل نسبی پیش رفت
تنش و انتظارات تورمی دو عامل اصلی رشد دلار هستند
افزایش دلار ناشی از تنش باعث رشد بورس نمیشه
ولی رشد دلار به دلیل انتظارات تورمی اصلی ترین محرک رشد بورس هست
نتیجه اینکه بازار بنظرم داره به مرور وزن بیشتری به انتظارات تورمی میده تا تنش منطقه. هرچند هنوز تنش وزن بالایی در قیمت دلار داره
و هفته آینده مهمترین رخداد سال قراره رخ بده و تکلیف بازار به مقدار زیادی روشن میشه
من شروع روند صعودی بورس رو محتملتر میدونم هر جند شروع روند دست کم چند ماه طول میکشه
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)