درود بر دوستان
آخه من نمی دونم واقعا فقر بازار این اندازست؟
آخه نمی دونم مگه می شه تو روزی که همه دارویی ها صف خریدن وپخش منفی باشه؟؟؟
واقعا نمی تونم باور کنم.یجای کار ایراد داره.یا واقعا دارن بزخری می کنن افراد طماع یا بازار ما از وجود افراد تحلیلگری مثل موی عاقل
خالی شده یا که شرکت می خواد گزارش محتاطانه ای بیرون بده .
شرکت گزارششو داد روی کداله
http://www.codal.ir/Reports/InterimS...ZXYZ1u0A%3d%3d
همه ی سود شرکت مخفیه .... شما یک یک زیر مجموعه هاش (بورسیها) از دابور گرفته تا دارو رو ببینید خیلی خوب عمل کردند....سود وپخش امسال عالی خواهد بود
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
موی عاقل جان به نظرتان شرکت توزیع داروپخش امسال چقدر سود میسازد؟از 1000تومان فراتر خواهد رفت؟
البته منظورم داروهای دامی بود
درآمد هر سهم رو 1276.1در نظر گرفته در امد نقدی 347تومان این 347تومان تا چه حد قابلیت افزایش دارد؟
ویرایش توسط "heydar" : 2013/10/22 در ساعت 23:32
تا آخر هفته با امید خدا محاسبات در مورد سهم را خواهم نوشت
شرکت های غیر بورسی قسمت ابهام گزارش هستند باید دقیق تر بررسی شوند
با سلام خدمت شما جناب موی عاقل دلمان برای استفاده کردن از تجربه شما تنگ شده لطفا ما را از تجربه خود بهره مند سازید و دوست داریم بازهم از گروه دارو زیاد بنویسید !! با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
سلام
تا وقتی بازار بر خلاف مدار تحلیل حرکت میکند نوشتن من و امثال من فقط فضای فروم را اشغال میکند.
توصیه من همون رعایت اصول سرمایه گذاری هست.از سهام حبابی مثل پالایشی ها و زیانده مثل خودرویی ها و...حذر کنید
هر روز دایره انتخاب سهام برای خرید تنگ تر میشود.اکثر سهام در قیمتهای پری هستند.
زنگ خطر برای سهام را فولاژ به صدا دراورد.کشور در رکود عجیبی به سر می برد طرحهای عمرانی خوابیده بدین ترتیب در 3 ماهه سوم اکثر شرکتها با افت فروش مواجه خواهند بود.
گروه غذایی و دارویی تنها گروهی هستند که با افت فروش مواجه نخواهند بود.
توجه دوستان را به گزارش فلوله جلب میکنم:
أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)