شمارش سهم رو بدین شکل میدونم:
به نظرم در انتهای موج (4) هستیم و در بازه ی یک و نیم ساله قیمت به هدف حداقلی 580 تومان خواهد رسید
شمارش سهم رو بدین شکل میدونم:
به نظرم در انتهای موج (4) هستیم و در بازه ی یک و نیم ساله قیمت به هدف حداقلی 580 تومان خواهد رسید
Amir P, eps, kh25, parnian_3000, امیر علی, علیرضا1, نادری, کریم مهدوی
سلام ظاهرا این بانک مشکوک به خرید مقادیر زیادی ارز خارجی است
راه اندازی کلان شعبه بانک اقتصاد نوین
مدیر عامل بانک اقتصاد نوین از راه اندازی کلان شعبه بانک متبوعش در صنعت بانکداری برای اولین بار خبر داد و گفت: این کلان شعبه در واقع یک شعبه بسیار بزرگ با خدمات جامع بانکی است.
تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید
اولین کلان شعبه شبکه بانکی از سوی بانک اقتصادنوین گشایش یافت
مدیرعامل بانک اقتصادنوین گفت: با هدف تمایز آفرینی و خلق زنجیره ارزش به طیفهای گسترده مشتریان بانک اقتصادنوین و شبکه بانکی، کلان شعبه چند منظوره این بانک راهاندازی شد.
به خبرنگار بانک و بیمه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محمدهاشم بتشکن، در حاشیه آیین آغاز به کار کلان شعبه "اسفندیار" به عنوان نخستین شعبه چند منظوره نظام بانکی (Mega Betanch) اظهار کرد: بانک اقتصادنوین در دومین دهه فعالیت خود با تاسیس نخستین کلان شعبه بانکی زمینه را برای بهبود کیفیت ارایه خدمات در شعب بانکها نیز فراهم کرده است.
تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید
در مورد سهم نظر من این است فعلاً صبر تا شکست خط روند نزولی زرد رنگ که به نوعی همپوشانی با کومو دارد.
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
فردا هم منفی معامله میشود .شاید از شنبه برگردد.
سلام دوستان ،بنده در قيمت ٢١٠ تومان وارد شدم و در حد امكان روند معاملات را رصد ميكنم ،به نظر من سهم خريدار خيلي خيلي خوبي در دامنه منفي داره ولي روزيكه خريدار بالا مياد فروشنده ها گُم ميشن،فعلاً كه باهاش ميمونم فكر ميكنم ونوين صبر ايوب ميخواد ولي به گنج قارون ما رو ميرسونه حتماً حتماً!!!!
بانک اقتصاد نوین سود هر سهم سال جاری خود بر اساس عملکرد 9 ماهه را همان 56 تومان قبلی اعلام کرده است و 342 ریال آن را نیز در دوره 9 ماهه پوشش داده است( 61 درصد) دوره 9 ماهه سال قبل نیز همین مبلغ را شناسایی کرده بود
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
درود بر دوستان
فعلا که هر روز داره سقوط آزاد میکنه و خریدار هم نداره. لطفا استادان عزیز آخرین تحلیلشون رو بفرمایند تا ببینیم چی کار کنیم با این سهم. ضمنا کسی از زمان بندی پرداخت سود سال گذشته خبر داره؟ قرار بود بین 1 تا 10 بهمن باشه.
با سپاس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)