نوشته اصلی توسط بابای یسنا درود.محسن جان روز اخر سیصد تا حق تقدم خریدم از وایرلس استفاده میکردم برق لعنتی رفت فرصت واریز مبلغ مربوطه را در سجام از دست دادم خدا کنه قیمت خوبی فروش بره حدس شما چیه سلام میانگین فروش تقریبا 164 تومن بود که روز آخر معامله شد.
بابای یسنا
نوشته اصلی توسط StockHunter سلام میانگین فروش تقریبا 164 تومن بود که روز آخر معامله شد. درودبرشما ممنونم با این حساب ضرر کردم بدجوری گرفتار بودم حتی متوجه فروشش نشدم فرصت خرید خوبی بوده سپاس ازشما
با سلام و احترام از دوستان عزیزعلت معاملات پرحجم و رو به بالای کگل و کچاد رو کسی از دوستان میدونه
نوشته اصلی توسط لیورپول با سلام و احترام از دوستان عزیزعلت معاملات پرحجم و رو به بالای کگل و کچاد رو کسی از دوستان میدونه بنیادی حال این صنعت از زمستان به بعد میتونه خوب بشه کچاد امسال70-80میتونه بسازه لذا pe ها پایین هست و . ....
نوشته اصلی توسط بابای یسنا درودبرشما ممنونم با این حساب ضرر کردم بدجوری گرفتار بودم حتی متوجه فروشش نشدم فرصت خرید خوبی بوده سپاس ازشما ممنونم. بله فرصت خوبی بود من هم با ته مونده حسابم مقداری خریدیم .کلا 2.2 میلیارد حق استفاده نشده بود که عمده اش رو حقوقی ها روز آخر مفت خریدند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن