دوستان یه نیم نگاه به دیمارک هم بندازید
شنبه کندل 13 میزنه و احتمال برگشت سهم خیلی زیاده
بنظرتون زیر 210 رو هم میبینه؟
دوستان یه نیم نگاه به دیمارک هم بندازید
شنبه کندل 13 میزنه و احتمال برگشت سهم خیلی زیاده
بنظرتون زیر 210 رو هم میبینه؟
با سلام و تشکر از راهنماییهاتون خصوصاً توجه جناب طیب عزیز
من همچنان از نظرات ارزشمندتون استفاده میکنم.
ایشالا پر سود باشین.
باسلام
تحليلهاي مارال خانم هميشه كاملا علمي بوده وجاداره كه همينجا هم از ايشون تشكر كنم
واما دوستاني كه فاراك دارند توصيه ميكنم نفروشند واز روز شنبه هم اضاف كنند
گروه تجهيزاتيها محكوم به صعود هستند
شتر به اين بزرگي را نميشه زير لحاف پنهانش كرد
اونايي كه خودتان بهتر ميشناسيد از اين سايتها با خبر دادن ميخوان سهام تجهيزاتيا را كنترل كنند دير يا زود رسوا ميشن
بالاخره حقوقي هم دير هم بفهمه ولي ميفهمه ؟!
به ذلت كشاندن سهام تجهيزاتي همراهي كردن با گروه تحريم كنندگان است.واين روزها واقعا لباس ذلت براي تجهيزاتيهاست.پرسنل زحمتكش گروه تجهيزاتي شب وروز كار ميكنن وپيشرفتهاي خوبي هم داشته اند وخواهند داشت ولي متاسفانه در گروه بورسي لباس ذلت بتنشان كرده اند تا حدي كه هر كسيكه از راه ميرسه اين وضع را مسخره ميكنه!شده جوك ؟!خودتان قضاوت كنيد با اين حجم قرار دادها قيمتشان در حد يه پفك هم نيست؟!وقتي متوجه ميشن كه كار از كار گذشته !با آبروي خودشان بازي ميكنن !اين نوع برخوردها در تا ريخ بورس كشورمان به يادگار خواهد ماند.
اللهم العن اب الشرور بعدد علمك يا غفور ويا قهار
اينو تو سايت تالار بورس نوشته بودم در تايپك فاراك
سلام
چه کسي ميگويد که گراني اينجاست؟
دوره ارزانيست!
چه شرافت ارزان
تن عريان ارزان
و دروغ از همه چيز ارزانتر
آبرو قيمت يک تکه نان
و چه تخفيف بزرگي خوردست قيمت هر انسان!
طیب جان میفهمم چی میگی دوست من
میدونی، من همیشه برام جای تعجب بود که چرا یه حقوقی که میلیاردها تومن پول داره مپنای 330 تومنی یا حفاری 230 تومنی رو نمیخره؟؟؟؟؟همون حقوقی هایی که با من کار میکنن... اما چرا این دو شرکت تو نظرم بود. خب همه مون میدونیم حفاری و مپنا تو این گروه متفاوت تر بودن از لحاظ بنیادی این دو سهم وضعیت مطلوبی داشتن نه تنها بدهی و زیان انباشته ندارن بلکه طلب و سود انباشته داشتن ....باورت نمیشه همین حقوقی ها وقتی مپنا بالای 450 رسید تازه فهمید اه چه سهمیه یا همینطوره, عجبا این حفاری عجب صنعته و چقدر آینده داره .... و شروع به اوردر خرید دادن و تو صف خرید نشستن واقعا براشون متاسفم
اما میدونی چرا این روزا فاراک و اذراب و صدرا مورد بی مهری حقوقی ها قرار میگرن ..... تو این شرایط ابهام و نا مشخص بودن آینده بورس و اقتصاد و سیاست فعلا حقوقی ها به شرکت هایی که از لحاظ بنیادی قوی هستن و تقسیمی خوبی تو مجامع خودشون دارن روی میارن شرکت هایی که سود انباشته دارن ...افزایش سرمایه دارن ... تقسیمی دارن ...نه شرکت هایی که میلیاردها دلار پروژه میگرن و هنوز دنبال اینن که چی کار کنن با بدهی خودشون یا زیان انباشته خودشون و همینطور هزینه های مالیشون من خودم صدرا داشتم و وقتی صدرا بالا باز شد باورت نمیشه که چه شلاق عرضه ای بر تن این بدبخت میکشیدن همینطور فاراک ...خود حقوقی ها هم هنوز به این سه سهم بی اعتمادن ..... اگه حقوقی وارد این سهما شد بدون فعلا دیدش نوسانیه مگر اینکه واقعا صورت های مالیشون به محکمی حفاری و مپنا برسه ....به هر حال پیش بینی روند حرکتی این سه سهم خیلی سخته هر چند فاذر وضعیتش بهتر از فاراک و صدرا ولی اصلا این سه رو جدا ندونیم و هر سه این سهم در نهایت خلاصه میشه در صدرا
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
بالاخره اين سهم توي اين بازار به چند ميرسه؟
جناب مصطفی در نمودار شما ab= cd نیست ضمنا اندیکاتورهای دیگر هنوز منفی میباشند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)