_ خرید و بازپسگیری وسدید فروخته شده دو روز گذشته تو قیمت آستانه پایین امروز مرحله اول خرید
_ فروش خگستر تو قیمت آستانه بالا مرحله چهارم و خروج کامل از آن
_ خرید و بازپسگیری وسدید فروخته شده دو روز گذشته تو قیمت آستانه پایین امروز مرحله اول خرید
_ فروش خگستر تو قیمت آستانه بالا مرحله چهارم و خروج کامل از آن
خرید جمپیلن در پولبک به خط روند شکسته شده با هدف سقف کانال
تقسیم سود بالا در مجمع
با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم
در نماد خودرو 22 کد حقوقی خریدار بودند و 22 کد فروشنده! ولی این کجا و آن کجا! کدهای خریداران حقوقی فقط 43 میلیون سهم خریدند اما 22 کد فروشنده حقوقی 352 میلیون سهم فروختند! و جالبیش اینه که هنوز واسه خودر صف خرید بالاتر از 100 میلیونی قرار دادند! این نسبت حجم خریداری شده توسط خریداران حقوقی یک به 8 شده! ظاهرآ هر 22 کد حقوقی یکی بوده و یا با هماهنگی همدیگه کد به کد صورت میگیره! قیمت امروزش هم رسیده به سقف قیمت قبلی... نظر شخصی
ویرایش توسط سهامدار 67 : 2024/11/27 در ساعت 12:22
درود. عزیزان خودمو بعنوان وارن بافت دوم با رای بالا اعلام میکنم میگید نه؟ هر سهمی را میفروشم صف خرید میشه بقیه سبدم منفی درست حسابی واونهایی هم که صف خریدن به هیچ عنوان حجم مبنا نمیخوره نمونه هاش بنیرو... شبریز... ووو هرکی قبول نکنه از ته دل نخنده بگم خدا چکارش کنه
ویرایش توسط shimaalovelygirl : 2024/11/27 در ساعت 13:03
این صلح اسماییل هم فایده نداشت شاخص2/5 میلیون سهام ما 70 درصد ضرر
خدا تکه پارشون کنه مسببین رو میگویم
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
خودرو تا قیمت 400-380 تومان مقاومت واضحی روی نمودار نشان نداده است.حالا چرا عده ای انقدر اصرار دارند خودرو را صف فروش کنند نمیدونم !!!
سلام
باید خدمت شما عرض کنم از فردای این بازار هیچکس خبر ندارد نه من و نه هیکس دیگه چون هیچ قطعیتی را نمیشه توی این بازار متصور بود اما بنده به شخصه این صفهای خرید فیک رو خصوصآ در نماد خودرو قبول ندارم و باور نمیکنم وقتی میبینم تو قیمت سقف قبلی همین نماد امروز حقوقی حجم زیادی(352 میلیون) رو عرضه میکنه! کمی محتاط تر میشم و به سود خیلی کم قانع میشم اما فریب این حقوقیها رو سعی میکنم نخورم! البته خودم هم هنوز در سبدم خودرو دارم و در این گروه هنوز حجم قابل توجهی خنصیر و خاور و خبنیان دارم و فقط از خگستر امروز خروج کامل زدم. روند بازار هفته آینده از این دو حالت خارج نیست: اول اینکه کلیت بازار وارد اصلاح بشه که خوب بخشی از سبدم رو حدودآ دو سوم با سود نسبتآ قابل قبول فرخته ام و در زمان اصلاح اگه فرصت داد دوباره همین سهمهای فروخته شده را در قیمتهای پایینتر جایگزین خواهم کرد. حالت دوم اینه که بازار به صعود خودش ادامه بده که واسه من باز هم فرق زیادی نخواهد کرد چون نهایتآ بین 3 تا 5 درصد همه اون سهمهای فروخته شده را مجددآ جایگزین خواهم کرد و در کل با روند بازار خودم را وفق میدهم. ضمنآ بنده اگه جای شما میبودم اصلآ و ابدا وارد آپشنهای اختیار خرید و بازارهای اهرمی خصوصآ در نمادی مثل خودرو نمیشدم چون ریسک به ریوارد بسیار بالایی داره و ممکنه فقط در یک روز کاری کلی متضرر شوید! در معاملات فیوچر و آپشن خرید و فروش کردن کار هر کسی نیست و فقط حقوقیها قادرند از این بازار منتفع شوند و اکثریت افراد حقیقی غالبآ در انتها همه دارائی خود را از دست خواهند داد. در خاتمه این حرفها فقط نظر شخصی من هستش و ممکنه کاملآ اشتباه کنم تصمیم گیرنده برای شما فقط و فقط خود شمائید و کس دیگری جای شما نمیتونه تصمیم بگیره
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 18 مهمان ها)