نقل قول:
من چند روز پیش گفتم از دفارا یا کلا آنتی بیوتیکی ها از آبان انتظاری نباشه . دکوثر که داد . الانم دفارا حتی خیلی بهتر از انتظار داد.
دلیل خیلی بهتر رو الان میگم .
ماه پیش قرص ۳۳ هزار تولید کرد و ۴۶ هزار فروخت . کپسول ۱۵۰۰۰ تولید و ۲۹۰۰۰ فروش و سوسپانسیون ۱۸۰۰ تا تولید و ۲۵۰۰ فروش . رسما مهر از موجودی فروخته و ب ۲۴۰ میلیارد رسیده . ولی این ماه برعکس قرص ۳۴ هزار تولید و ۲۹ هزار فروش و کپسول ۴۸ هزار تولید و ۴۵ هزار فروش و سوسپانسیون ۲۶۰۰ تا تولید و ۲۲۰۰ تا فروش . با این که کل تولید رو نفروخت باز ۱۰ میلیارد بیشتر از ماه قبل فروخت .
پس گزارش عالیه
حالا از آذر تولید و فروش به شدت رشد خواهد کرد . طبق خبری که دارم . دکوثر ، آذر و دی از ماهی ۱۰۰ میلیارد به ماهی ۱۸۰ تا ۲۰۰ میرسه . دفارا هم رشد خوبی می کنه
فروش های خوب ماهانه ادامه دار، باید در جایی روی قیمت سهم تاثیر بگذاره.
دفارا حدود 6 ماه حوالی همین قیمت ها در جا زده.
با توجه به این که در نیمه دوم سال فروش شرکت به میزان زیادی بالا میره، به نظر دیگه باید رشد قیمت سهم هم شروع بشه و تا حوالی مجمع به جایگاه واقعی برسه.
بنده برای خودم دو میزان سودسازی رو در نظر گرفتم:
سود 600 با نسبت p/e حدود 8 واحد که تا مجمع می تونه قیمت سهم رو به حدود 4700- 800 تومن برسونه.یا اگر نسبت p/e رو حدود 7 واحد در نظر بگیریم، می تونه به قیمت 4200-300 تا مجمع برسه.
سود 650 با نسبت p/e حدود 8 واحد که تا مجمع می تونه قیمت سهم رو به حدود 5000 تومن برسونه.یا اگر نسبت p/e رو حدود 7 واحد در نظر بگیریم، می تونه به قیمت 4500 تا مجمع برسه.
با این فرضیات، بازدهی سهم دست کم 25 تا 50 درصد و بالاتر متفاوت خواهد بود.
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
بعد از چند ماه در جا زدن، سرانجام دفارا در حال شکستن مقاومت...
دفارا
سود بهار = 73.7 تومان
سود تابستان= 77.8 تومان
سود پاییز= 86.7 تومان
گزارش 9 ماهه 1402= 238 تومان
گزارش 9 ماهه 1401=135 تومان
نمودار rsi دفارا کف قیمت رو نشون می ده.
به نظر دیگه باید برگرده.
از بالای 3600 تا 3250 فعلا افت کرده.
گزارشش طوری نبوده که بعد از دست کم 7 ماه در جا زدن ، باز هم توی همین قیمت ها بمونه
با سود زیر مجموعه ها حوالی 600 باید سود بسازه.
اگر نسبت p/e شب مجمه رو حدود 7 تا 7/5 در نظر بگیریم با این سود می تونه به حدود قیمت 4200 تا 4500 برسه.
بهرام خان
به قول ارسطو پایتخت..
حساس نشو.. حساس نشو
منظورم کلیت بازار بود که حتی بهترین تحلیل ها و نمودارها و بنیادها هم در مقابل درنده خویی دولت دزد ، تاب مقاومت ندارن..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)