click to register
صفحه 1927 از 1934 نخست ... 92714271827187719171924192519261927192819291930 ... آخرین
نمایش نتایج: از 19,261 به 19,270 از 19336

موضوع: حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

عضو فعال شیخ مسعودخان خانان آواتار ها
    تشکر شده 3,595 بار در 1,505 ارسال

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با meysam_sh_2020

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrsana نمایش پست ها
    برای اینکه شاخص کل از روند نزولی خارج بشه باید با قدرت 2150 رو بشکنه ولی اگه دوباره محدوده 2100-2150 شل بشه و بره تو اصلاح، احتمالا به سمت 1920-1950 حرکت کنه...

هفته آینده نتیجه انتخابات امریکا مشخص میشه حدوداً هفته آینده همین موقع ها! اگه ترامپ بیاد میشه انتظار داشت که کف دلار بیاد روی 65 تومن و به سمت 70 به در کوتاه مدت حرکت کنه... تا آخر سال هم اهداف 85-100 تومن رویت خواهد شد. اما هریس اگه بیاد تا آخر سال در بدترین حالت شاید همون 85 رو تاچ کنه...
    چاکریم
    بی صبرانه منتظریم

عضو فعال Mehrsana آواتار ها
    تشکر شده 3,977 بار در 1,027 ارسال

اردیبهشت امسال، ایلان ماسک یه توییت جنجالی و حاشیه ساز زد. توی این توییت تهران رو با نمای برج میلاد در پس زمینه تصویر نشان داد و هواپیمای جیمبوی ترامپ که تهران رو بمباران کرده!

توی این مدت هم ایلان ماسک به شدت از ترامپ حمایت کرده چه مالی چه غیرمالی... اینو بزارید یه طرف!

از اون ور این داستان جنگ بین ایران و اسرائیل که ظاهراً داره وارد فاز جدی تری میشه. در آخرین خبر، واشنگتن پست اعلام کرده احتمالاً پاسخ ایران به حمله اخیر اسرائیل قبل از انتخابات امریکا انجام خواهد شد و قاطع و دردناک خواهد بود! اسرائیلی ها هم مصوب کردن که صرفه نظر از اینکه ایران حمله بکنه یا نه، یه حمله دیگه بابت اون پهپادی که به خونه نتانیاهو خورد انجام بدن و سران حکومتی هدف باشن! حالا اگه ایرانم حمله رو انجام بده اسرائیلها به گفته خودشون با از بین بردن سامانه های پدافندی ایران و بی دفاع کردن آسمان کشور، این بار به اهداف غیرنظامی حمله خواهند کرد...

نظر شخصی من اینکه دنیا هم یه حاکم کلی داره که اون حاکم یا حاکمان تصمیم میگیرن توی دنیا چه اتفاقی بیفته... منظورم از این حاکم یا حاکمان رئیس جمهور امریکا یا اتحادیه اروپا یا ... نیست... یه سری افراد پشت پرده که عمده پول دنیا دستشونه... رسانه ها رو کنترل میکنن... سیاست مداران رو توی کشورها میچینن و ...

شاید اون حاکمان تصمیمات خطرناکی برای کشور ما گرفته باشن

3. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید Mehrsana از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره‌دار(1) )(شاخص کل جعل علی) آواتار ها
    تشکر شده 2,985 بار در 1,168 ارسال

خان
    نیستی چکار میکنی
    میگویند ایران دوباره میخواهد بزند
    حتما این هفته هم دوباره منفی ایم
    یک روز 3 درصد داد اون هفته بعدش همش منفی بود
    همه چی گرون شد الا سهام
    جنسای شرکتاذ10 برابر شده
    سهامش نصف شده
    پنیر الان 15 برابر شده
    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

5. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید )(شاخص کل جعل علی) از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره‌دار(1) )(شاخص کل جعل علی) آواتار ها
    تشکر شده 2,985 بار در 1,168 ارسال

خان
    رفتم مسافرت
    صبح برا نماز نگه داشت
    هیچکس نرفت نماز
    دین وایمان دیگه تمام شده
    چرا به نظرت
    1400 سال جنگیدن رسیدن اینجا
    چرا اینطور شد
    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

7. 8 کاربر به خاطر ارسال مفید )(شاخص کل جعل علی) از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال meysam_sh_2020 آواتار ها
    تشکر شده 116,705 بار در 19,652 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط )(شاخص کل جعل علی) نمایش پست ها
    خان
    رفتم مسافرت
    صبح برا نماز نگه داشت
    هیچکس نرفت نماز
    دین وایمان دیگه تمام شده
    چرا به نظرت
    چرا اینطور شد
    وقتی ایفون و خودرو و همه کالاها رو دوبل و سوبل قیمت های جهانی وارد کنی ب مردمت بفروشی ک جیبشون رو بزنی....
    وقتی سود بانکی ۳۰ و ۴۰ درصدی بدی ک نقدینگی رو جمع کنی....

مردم هم میگن دینتان و اعتقاداتان برای خودتان...

چیزی از دین باقی نزاشتن این بیشرف ها
    کانال بنده در تلگرام :

https://t.me/sahamta1408

9. 16 کاربر به خاطر ارسال مفید meysam_sh_2020 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 2,106 بار در 561 ارسال

خان
    رفتم مسافرت
    صبح برا نماز نگه داشت
    هیچکس نرفت نماز
    دین وایمان دیگه تمام شده
    چرا به نظرت
    چرا اینطور شد
    درود.اسقبال میکنیم این اتفاقه خیلی خوبیه وبسیار ارزشمند وامیدوار کننده بهتر از این نمیشه منشاء بسیاری از بدبختی ها ومذاهب و خرافاته یه دانش مند بزرگ اسمش الان یادم نیست میگه تا وقتی که اخرین اجر معبد روی سر اخرین عبادت کننده نیافته بشریت روی ارامش به خود نخواهد دید ماهم این صحنه های زیبا را داریم می بینیم رفته بودیم روستا ختم احسان ناهار به تاخیر افتاد گفتن نماز را میخوانیم تا نهار برسه باور کنید به محض صدای الله اکبر همه داخل مسجدو ترک کردن اومدن تو محوته شش هفت نفر خبرجین ومذدور حکمتی نماز جماعت را خوندن به قول عاقا این اتفاق خیلی مهمه اونم تو روستا ‌؟؟؟

11. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید بابای یسنا از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

درود. دوست عزیز از پنیر گفتی دوتا پنیر چ س کی کم چرب مارک امل خریدم 140000تومان روش زده بود 69000تومان بخدا انقدر بیشرفا نمک زده بودن چون سن هر دومون بالاست اگه میخوردیم سکته را زده بودیم گذاشتیم شب گذاشتم داخل اب نمکش بره صبخ استفاده کنیم دیدیم توی اب حل شده قابل استفاده نیست شرمشان باد این کثافت ها چه میکنن اخه چقدر زور گویی و پستی مردم دیگه چی بخورن با یک ما حقوق یه خانواده چند نفره پول صبحانشونم نمیشه امان از این جناعت اهریمن صفت

13. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید بابای یسنا از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 447 بار در 170 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط بابای یسنا نمایش پست ها
    درود.اسقبال میکنیم این اتفاقه خیلی خوبیه وبسیار ارزشمند وامیدوار کننده بهتر از این نمیشه منشاء بسیاری از بدبختی ها ومذاهب و خرافاته یه دانش مند بزرگ اسمش الان یادم نیست میگه تا وقتی که اخرین اجر معبد روی سر اخرین عبادت کننده نیافته بشریت روی ارامش به خود نخواهد دید ماهم این صحنه های زیبا را داریم می بینیم رفته بودیم روستا ختم احسان ناهار به تاخیر افتاد گفتن نماز را میخوانیم تا نهار برسه باور کنید به محض صدای الله اکبر همه داخل مسجدو ترک کردن اومدن تو محوته شش هفت نفر خبرجین ومذدور حکمتی نماز جماعت را خوندن به قول عاقا این اتفاق خیلی مهمه اونم تو روستا ‌؟؟؟
    بنده کاری به کثافت کاریهای حکومت ندارم. بنده خودم نماز میخونم تا بتونم تا حدی خدا را عبادت کنم و آثار شرک از وجودم پاک بشه. جسارتا میتونم از شما بپرسم شما اعتقادی به دنیای غیب و زندگی پس از مرگتون دارید؟

عضو فعال
    تشکر شده 17,351 بار در 3,832 ارسال

خان
    رفتم مسافرت
    صبح برا نماز نگه داشت
    هیچکس نرفت نماز
    دین وایمان دیگه تمام شده
    چرا به نظرت
    چرا اینطور شد
    دلیل ساده و روشن است
    چون به نام دین حکومت کردند و از پلیدی ها و بی اخلاقی ها و هر انچه فکرش را بکنید چیزی کم نگذاشتند

امروز برای اولین بار در زندگی گوجه را خریدم کیلوئی 40 هزار . به یارو گفتم گوجه 40 تومنی نخریده بودیم که اینم تست شد
    20 روزی بود خرید گوجه نداشتم . گوجه درجه یکی هم نبود . تازه میگه 50 بوده حالا شده 40

در اکثر کشورهای دنیا بین 10 تا 20 درصد حقوق یک کارگر ساده خرج شکم یک خانواده 4 نفره میشه

در حکومت خدایگان بر زمین و دینداران تاریخ ، کل حقوق یک ماه کارگز ساده فقط خرج شکم خانوداه 3 یا 4 نفره میشه . تازه اگر صرفه جوئی کنه و با غداهای کم خرج تر و ساده تر شکم سیر کند و هوس کباب و فسنجون و ماهی پلو و .... نداشته باشه . هیچ کجای دنیا چنین نیست

برای این و برای خیلی چیزهای دیگه که برخیش در ترانه معروف برای هم امده . بقیه اش پیشکش که مثنوی هفتاد من است

16. 15 کاربر به خاطر ارسال مفید b4city از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

نقل قول نوشته اصلی توسط liveparsi نمایش پست ها
    بنده کاری به کثافت کاریهای حکومت ندارم. بنده خودم نماز میخونم تا بتونم تا حدی خدا را عبادت کنم و آثار شرک از وجودم پاک بشه. جسارتا میتونم از شما بپرسم شما اعتقادی به دنیای غیب و زندگی پس از مرگتون دارید؟
    درود. به شرطی که به حرفم فکر کنی هیچ کسی اون دنیا را ندیده ونخواهد دید تمام صدها تن کتاب وحرف حدیث فقط تخیله ادما بوده به نگارش در اومده عمل به دین واعتقاد شما به شرطی که نخواهی به دیگران تحمیل کنی واستفاده ابزاری کنی میتونه براتون ارامش و امیدواری بیاره حالشو ببری خیلی از ادما به روش های دیگه شبیه کار شما را انجام میدن خود بنده به نوعی دیگه با خدای خودم حال میکنم هنوز نشده چیزی وسط جاده افتاده باشه حتی با خطر افتادن جانم باید اون موانع را از سر راه بردارم وووووووو چند روز با وجود اینکه حقوق بگیرم رفتم داروخونه مبلغ قابل توجهی به به سرپرست داروخانه دادم اختصاص بده به اونایی که پول دارو ندارن بعد گذشت چند هفته با خدای خودم حال میکنم بیشتر عبادت من این چیز ها بوده وهست مجبور شدم دو موردشو بگم اما یکی از غیر اقلانی ترین سوال تفتیش عقاید دیگرانه و تظاهر به دین داری کاری ناپسند که در بعضی از ادمای مذهبی موج میزنه منظورم همین پرسش شماست رفتار عدالت شرافت شعور مهمترین ابزار لازم برای انسانه که فقط با تلاش وکوشش خالصانه وعمل درست میشه بهش رسید دین هرچه که هست باید درخدمت ادما باشه نه وسیله اختلاص ادم کشی نابود کردن چان ومال مردم ریاست کردن واهریمن صفتی هزینه های ملیارد دلاری در حالی ملیون ها نفر نیاز به خوراک پوشاک درمان وهزاران احتیاج واجب دیگه و حق وحقوق ملیون ها شکم گرسنه را خرج تبلغات مذهبی کنی صدها هزار لشکر دیوانه مفت خور را به جان مردم بندازی ووووووووو
    ویرایش توسط بابای یسنا : 2024/11/03 در ساعت 12:09

18. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید بابای یسنا از ایشان تشکر کرده اند:

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 19 مهمان ها)