كالسیمین‌ (فاسمین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ALI48
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 22

دكتر تا 1900 و بودجه اي كه بستن هنوز فاصله هست. تا اون سطح هزار و يك اتفاق مي تونه تو بازار جهاني بيفته. ولي
    با اين وضعيت فكر كنم كل بازار تا روز دوشنبه و باز شدن بازارها منفي باشه.

نظر

• hitm@n
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 77

فکر میکنم اولین مقاومت پیش روی فاسمین 1160 هستش،ببینیم با این مقاومت چی کار میکنه
      امروز همون فردایی است که در انتظارش بودی:4:

نظر

• آريامنش
        تحلیلگر بنیادی
        • Nov 2010
        • 137

در اصل توسط سقراط پست شده است View Post
        جناب آریامنش
        از تحلیل جنابعالی بسیار متشکرم و قدر دان زحماتتان هستم.
        اما نقدی بر تحلیل تان داشتم.
        در بیست و چند صفحه ای که مشاهده کردم قریب به 80-90 درصد آن بازخوانی و نمایش مجدد اطلاعات مالی شرکت است که از طریق صورتهای مالی و یادداشتهای همراه و گزارش هیئت مدیره امکان استخراج آن وجود دارد.
        آنچه که تحلیل را از بازخوانی صورتهای مالی متمایز میکند نکته بینی و انگشت گذاشتن تحلیل گر بر نکاتی است که بیشتر استفاده کنندگان اطلاعات مالی شرکت از تشخیص و واکاوی آن عاجزند. به عبارتی وظیفه تحلیلگر علاوه بر ارائه شمائی کلی از بنگاه اقتصادی مورد تحلیل ، روشن نمودن نقاط قوت و نیز تهدیدهایی است که من سرمایه گذار نمی توانم آن را از صورتهای مالی استخراج کنم و لذا نیاز به کارشناس تحلیلگر دارم.

هر چند نقد فوق نافی زحمات و کوشش جنابان عالی نمی شود.

با تشکر دوباره
        با سلام
        دوست عزیز جناب سقراط
        در ابتدا از انتقاد شما تشکر میکنم و انتقاد صحیح و بجا رو بسیار مفید میدانم.
        اما دوست عزیز تحلیلی که من ارائه کردم بر اساس فرم کلی است که همواره در ذهن دارم که بخش اول اون را به ارائه گزارش (نه تحلیل )از وضعیت و اطلاعات عمومی شرکت اختصاص میدم که حاوی جداول ، نمودارها و یادداشتهایی است.بخش دوم، تحلیل و برآوردی از سود شرکت ارائه می کنم.من دوست داشتم که حداقل به جمله ای که در پست خودم بالا نوشتم هم دقت میکردید(بزرگواراني كه فرصت كافي براي خواندن كل تحليل ندارند پيشنهاد ميكنم فقط بخش برآورد سود رو كه از صفحه 15شروع ميشه بخونن)
        عنوان کردم که دوستانی که وقت کافی ندارن فقط بخش تحلیلی رو که از صفحه 15 شروع میشه بخونن چون صفحات قبل از اون به قول شما فقط خلاصه ای از گزارش هیئت مدیره و صورتهای مالی شرکت هست.ضمناً این 90% (بر اساس محاسبات شما) گزارش و اراجیفی که نوشتم کلاً 7-8 ساعت زمان برده اما اون 10% باقی مونده که مربوط به تحلیل میشه حداقل 2 روز کاری روش وقت گذاشتم.شاید از نظر خیلی از دوستان زمان زیادی رو بیهوده صرف کردم اما من به تحلیلی که میکنم و خوانندگان اون تعهد دارم و نمیتونم عددی رو حتی یک رقم بدون تحلیل و منطقی اضافه و کم کنم.اگر من برای تحلیل های خودم این دقت و زمان رو صرف نمیکردم نمیتونستم سود تجارت الکترونیک رو 3تا 4 ماه قبل از تعدیل خود شرکت 121 تومان برآورد کنم و شرکت 4 ماه بعد 120 تومان اعلام کنه(120با فرض عدم افزایش سرمایه که انحراف 1 تومانی از تحلیل داشت).
        ضمنا تقریبا ً از صفحه 11من نسبتهای مالی شرکت رو برای 3 سال پیاپی محاسبه و تشریح کردم و جداول تولید و فروش رو برای 3 سال خلاصه کردم اونوقت شما میفرمائید فقط گزارش هیئت مدیره و صورت مالی رو کپی کردم ؟؟؟!!!در جدول شماره 15روند تحقق سود شرکت رو از سال 1384 و انحراف اونو آوردم.به نظر شما این جدول نیز از صورتهای مالی شرکت آورده شده ؟!!!!!!!!!!و در مورد سایر جداول نیز به همین ترتیب.در بخش تحلیلی نیز در مورد تک تک محصولات با دلیل و برهان صحبت و عدد گذاری کردم.(در حالی که در خیلی تحلیلهایی که توی سایت های مختلف مشاهده میشه به تحلیلگر وحی میشه مثلاً کل محصولات رو 20درصد رشد بده اما من هیچ وقت این کارو نکردم).از کلیه دوستانی هم که پای پست انتقادی شما تشکر کردند نیز سپاسگذارم!!!!!!!!
        باز هم از توجه شما سپاسگذاری میکنم.پاینده و پیروز باشید.
        آخرین ویرایش توسط آريامنش؛ 2011/03/14, 08:04.

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

....یه مطلبی من عرض کنم....به حقوقی خوب و موثر و حامی در یه سهم شما چه پی بر ای میدهید.....بنظر من فارغ از ارزندگی یه سهم همیشه باید به سراغ سهامی رفت که یه حقوقی شناخته شده..خوشنام...کار بلد....و موثر و فعال روی سهم فعالیت کنه....اندیشه محوران دقیقا همین خصوصیات رو داره...با حمایت قوی و همه رقمه که دیروز و پریروز که ا سهم انجام داد به فروشنده هایی که اماده بودن سهمو تا 850 پایین بیارن اینطور فهموند که اگر اونروزی که من نمیزاشتم سهم بالا بره وشما زور میزدید...الان هم اگر من نخوام شما هم امکان منفی کردن سهمو ندارید....بخصوص و از همه مهمتر این که صبا هم سهامشو واگذار کرده کاش این بیمه هم سهمشو میفروختو خارج میشد....
          آخرین ویرایش توسط مهربان؛ 2011/03/14, 09:43.
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• ALI48
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 22

ما با اجازه بزرگترها ترسيديم و خالي كرديم.

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

کالسیمین

...گزارش تعدیل 89 و 90 کالسیمین به بورس ارسال شده...89 رو 186 دیده 90 هم خودتون بگید....
              ...این تاپیک هم ازالان محل درج مطالب کالسیمینه...فراوری هم یه سهم با ابعاد کوچیکه که هیچی توش نیست عنقریبه که ورشکست شه ساتا هم اگر رو سهمی بیاد اجازه رشد هیجانی به سهم نمیده کلا سفت هباز جماعت روش فعاله...

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

...ااا...چه باحال...ولی اونجا هم بد نبودا....یه حالی میگرفتیم....خیلی سعی میکنی منو کنترل کنیااا...
                ....وقتی سهمی اینطور بهروشنی و کنترلی عرضه و جمع اوری میشه و رو قیمت 1250 چیزی نزدیک به 1800000سهم جابجا میشه شما سهامدار محترم و جان برکف مطمین باش که حداقل هدف قیمتی سهم برای مجمع 1440-1600 هست...

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

...يه مطلبي كه در مورد كالسيمين خيلي جالبه...
                  ...نوع خريد وفروش خريدار حامي سهمه...قبلا تا ساعت 10.30 -11بزور 100 هزار حجم معامله ميشد و خريدار بعمد رو 2 درصد منفي اردرشو ميزاشت و بعد از انتهاي بازار شروع به جمع اوري سهم و رنج زدن ميكرد...اما نميدونم چه اتفاقي افتاده كه بعد يه ربع بازي كردن حولو حوش 1240 طاقتش تموم شده و زده زير سهم...اي كالسيمين...

نظر

• سقراط
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 159

فرض ميکنيم شخصي اول سال (85/1/5) تعداد 10/000 سهم کالسيمين رو به قيمت هر سهم 17047 ريال خريده باشه

تاريخ 85/3/25 مبلغ 5300ريال به ازاي هر سهم سود نقدي دريافت ميکنه - جمعاً 53/000/000ريال براي 10/000 سهم

تاريخ 85/5/25 براي افزايش سرمايه 100درصدي مبلغ 1000 ريال به ازاي هر سهم پرداخت ميکنه - جمعا 10/000/000ريال براي 10000 سهم - تعداد سهام ميشود 20/000 سهم

تاريخ 86/3/27 مبلغ 5000ريال به ازاي هر سهم سود ميگيره - جمعاً 100/000/000ريال براي 20000 سهم

تاريخ 87/3/19 مبلغ 2000ريال به ازاي هر سهم ميگيره - جمعاً 40/000/000 ريال براي 20/000 سهم

تاريخ 88/2/19 سودي تقسيم نميشه

تاريخ 89/2/19 مبلغ 1500ريال به ازاي هر سهم ميگيره - جمعاً 30/000/000ريال براي 20000 سهم

تاريخ 89/3/27 تو افزايش سرمايه 120% شرکت ميکنه که 24/000/000 براي 24000 سهم پرداخت ميکنه - تعداد سهام ميشود 44000 سهم

حالا اگه از سودهاي نقد دريافتي مبالغ پرداختي افزايش سرمايه و اصل سرمایه گذاری رو کم بکنيم که ميشود 18/530/000 ريال . يعني اين مبلغ پس از برگشت کامل اصل سرمايه سود نقدي دريافت کرده .

الان اين شخص 44000 سهم کالسيمين به قيمت روز 12450ريال با بهاي تمام شده صفر به علاوه مبلغ 18/530/000ريال سود نقدي دارد که جمع اينها ميشود 566/330/000ريال .که ميتوان گفت اين شخص بدون اينکه ريالي پرداخت کند صاحب 56ميليون و 633هزار تومن سرمايه است!!!!
                    آخرین ویرایش توسط سقراط؛ 2011/04/01, 23:54.
                    <<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
                    << كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
                    روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)

نظر

• vet
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1504

به هر صورت باید منتظر باشیم با کله بیاد پایین و بعد بخریم
                      امید وارم سقوط خوبی داشته باشه تا بشه خرید والا با این قیمت به نظر میاد خریدش یک اشتباه باشه
                      فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

....در اين دوهفته اخير بارها اومدم اين تاپيكو بيار مبالا برو بچ دستمو گرفتن گفتن داش مهربون كوتا بيا بچه زدن نداره...
                        ....روزي كه اولين پست اين تاپيكو زدم و همه حيثيت و شرافت 14 سال نه...صبر كن..سال 74...اهان 16 سال بورس بازي رو گذاشتم پشت اين سهم 6 ماه ميگذره...فكر كنم دسامبر سال 2010 برابر با مهر 89 و 17 برومير تقويم انقلاب فرانسه بود...كالسيمين رو 880 قبل از خريد تعديل معرفي شد در تمام فرازو نشيبها همراه و همگام با شما بودم در غم وشادي عروسي و عزا مثل بعضييي نبودم كه سهمو 1000 معرفي كردن 1030 خارج شدن هي ميژرن رو اين هم رو اون سهم ....اين كارنامه داداشتونه...حالشو ببريد...يه زير خاكي توپ پيدا كردم اين كالسيمينو به سرانجام برسونيم بديمش بره خونه بخت اونوقت نوبت اونو تاپيك اونه....با اخرين پيشروي قيمت روي به سمت تارگت 2380 هفته پيش رو از جهت دغدغه هاي رواني مبني بر احتمال افت قيمت جهاني وبالطبع قيمت روي برطرف شد...ولي قطعا يه اصلاح داريم....فكر كنم تا 1180 اينطورا پايين بياد...

نظر

• آريامنش
                          تحلیلگر بنیادی
                          • Nov 2010
                          • 137

با سلام
                          من كه فعلاً موقتي از سهم خارج شدم(اميدوارم دوستاني كه با سهم هستند سود ببرند)
                          اگه اصلاح خوبي داشته باشه توي خريد اون دريغ نخواهم كرد.من واسه خودم يه اصطلاح دارم بنام سهام با پدر مادر(متضاد بي پدر مادر:d) كه اين سهم كالسيمين مصداق دقيق اين اصطلاحه:">

نظر

• farzaneh
                            عضو جدید
                            • Mar 2011
                            • 8

كالسمين بزودي برا تعديل ميبنده و بعد هم كه مجمع در پيش داره به نظرم خريد بين 1350 تا 1400 در ميان مدت با سود خوبي همراه خواهد بود

نظر

• hosein333
                              عضو جدید
                              • Apr 2011
                              • 5

در اصل توسط farzaneh پست شده است View Post
                              كالسمين بزودي برا تعديل ميبنده و بعد هم كه مجمع در پيش داره به نظرم خريد بين 1350 تا 1400 در ميان مدت با سود خوبي همراه خواهد بود
                              چقدر دیگه اصلاح داره ممنون

نظر

• farzaneh
                                عضو جدید
                                • Mar 2011
                                • 8

در اصل توسط hosein333 پست شده است View Post
                                چقدر دیگه اصلاح داره ممنون
                                به نظرم اگه قيمت هاي جهاني ياري كنه و بالاي 2400 تثبيت بشه بزودي روز هاي سبز به اين نماد بر ميگرده

نظر

در حال کار...
                                X