سلام من میخوام یک تاپیک جدید درباره ( سهام پدیده شاندیز ) درست کنم . و فکر میکنم خیلی موضوع داغ و پربازدید کننده و قابل بحثی هست . لطفا نتیجه را بفرمائید . با تشکر
سلام من میخوام یک تاپیک جدید درباره ( سهام پدیده شاندیز ) درست کنم . و فکر میکنم خیلی موضوع داغ و پربازدید کننده و قابل بحثی هست . لطفا نتیجه را بفرمائید . با تشکر
ویرایش توسط mhjboursy : 2020/05/09 در ساعت 11:14 دلیل: تغییر عنوان به دلیل تغییر نماد از گتوشا به گشان
سلام
الان قیمت سهام پدیده شاندیز چند هست؟
پیشبینی برای آیندش چجوریه؟
کجا خرید و فروش میشه؟
ممنون
قیمت سهام امروز در تاریخ 92/10/17
خرید ازشرکت3835
فروش به شرکت3685
فروش سهام واسطه ای3635
احتمال زیاد در روزهای آتی یک جهش قیمتی مناسب خواهیم داشت .
چرا سهام پدیده از بورس بهتره ??
این سهام در سال 1391 این سهام بالای 120 درصد سود داشته است.
سهام خریداری شده توسط شما مربوط به شرکت ابنیه و ساختمان پدیده می باشد که پروژه شهر رویایی پدیده شاندیز قسمتی
از آن می باشد و هر پروژه جدیدی که شرکت ابنیه و ساختمان شروع کند شما از آن سهام دارید.در نتیجه هر پروژه جدیدی که شروع شود ارزش سهام بالا خواهد رفت.
ارائه و پشتیبانی و تضمین این سهام با موسسه پشتیبانی سهام پدیده که یکی از شرکتهای گروه پدیده بوده می باشد.و از دیگر مزایای آن اینست که خود موسسه با درخواست سهام داران نسبت به خریداری سهام اقدام می نماید.
و هر موقعی که نیاز به پول داشته باشید شما ظرف حداکثر 20 روز می توانید آن را به پول تبدیل نمایید. .
(مثل اینکه شما سرمایه تان را در یک حساب کوتاه مدت بانکی گذاشته باشید).
این سهام دارای نام و قابل انتقال به غیر می باشد یعنی شما هر وقت به سود دلخواهتان رسیدید می توانید آنرا به سایرین بفروشید
-پیش بینی می شود با شروع تبلیغات و اجرای پروژه چند صد هزار متر مربعی پدیده در کیش در سال 1392 رشد سهام از سال قبل بیشتر شود.
شرکت از مهرماه 93 علاوه بر ارزش افزوده سهام به آن سود هم می دهد.
قیمت این سهم هم ابتدای سال92حدود2000تومان بوده است یعنی حدود85درصد درسال92تاالان
احتمالا از بهمن تا آخر سال افزایش های خوبی در قیمت سهام داشته باشیم با این استدلال که چون در بهمن پدیده میخواد پروژه کیش را استارت بزنه و بخشی از پدیده مشهد را هم افتتاح کنه ...
یکی از کاربریهای «شهر رویایی پدیده» مراکز اقامتی با ساختار اقتصادی و اشکال معماری متفاوت است.هتل ۵ ستاره با رعایت بالاترین استانداردهای بینالمللی دارای ۶۳۷ اتاق و سوئیت مجلل و سبک معماری منحصر به فرد در ۳۹ طبقه با ارتفاع بیش از ۲۲۵ متر در حال احداث می باشد.حجم هندسی این پروژه از دور نماد عـدد ۸ به پــاس داشت امــام هشتم (علیهالسلام) است. یکی از ۲ بال اصلی این هتل عملکرد مستقیم یک هتل ۵ ستاره متعارف را بر عهده دارد و بال دیگر آن در قالب «مجتمع سرویس آپارتمانهای بلند مرتبه» خدمات هتل ۵ ستاره را به مالکین یا ساکنین سوئیتها و آپارتمانهای متعدد و متنوع آن ارایه مینماید. در این هتل مجموعه امکاناتی مانند: رستورانهای متعدد، استخر، سالن بدن سازی و ورزش، بیزینس سنتر، تالارهای پذیرایی و ... تدارک دیده شده است که خدمات خود را با کیفیت ممتاز به مراجعان گرانقدر عرضه میدارد.
زیر بنای هتل و مجموعههای وابسته به آن ۲۵۰ هزار متر مربع میباشد.
سهام دردفاترقابل عرضه میباشد
همچنین سهام واسطه ای توسط افرادمختلف دردفاتررسمی پدیده نقل وانتقال راانجام خواهندداد
عقبنشینی شاخص تا مرز 87 هزار واحد
شاخص بورس امروز 679 واحد افت کرد و به مرز 87 هزار واحد رسید.در جریان معاملات امروز بازار سرمایه شاخص بورس برای سومین روز متوالی کاهش یافت و با افت 679 واحدی به عدد 88069 واحد رسید. همچنین امروز افت گروهی شاخص های اصلی بازار سرمایه رقم خورد و یک میلیارد و 91 میلیون سهم و حق تقدم به ارزش 470 میلیارد ریال در 142 هزار نوبت معاملاتی دادوستد شد.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم؛ نماد معاملاتی شرکتهای صنایع پتروشیمی خلیج فارس، بانک ملت و مخابرات ایران بیشترین تاثیر منفی و نماد معاملاتی گسترش نفت و گاز پارسیان، کشتیرانی ایران و حفاری شمال بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص را در روزجاری از خود بجای گذاشتند.
من درزمینه خریدوفروش سهام پدیده هم فعالیت دارم
دوستان اگرتمایل به خریدداشتن خوشحال میشم که بتونم کمکی کرده باشم
ارادتمندشما شاهسون
09151005664
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)