درباره گروه لاستیک در تاپیک مربوطه اش بسیار گفتم
ولی توجه شما رو به نامه ابان 99جلب میکنم که لاسنیک از قیمت گذاری دستوری خارج شده
انجمن لاستیک قرار بود با توجه به حذف ارز 4200 افزایش قیمت 90درصدی رو لحاظ کنه منتهی نوشته به جهت رعایت حال مصرف کننده فعلا 50درصد افزایش میدن
در ماههای اتی قطعا افزایش نرخ رو داریم
در بازار ازاد هر لاستیک 13 حدود 5.5کیلو وزن داره و داره حدود 550000قیمت میخوره که میشه کیلویی 100هزار تومن!
درصورتیکه قیمت فروش توسط کارخانه حدود 55هزار تومن هست؛یعنی یک رانت بالای 90درصدی به برخی ها...
از طرفی بدترین شرایط قیمت تمام شده برای لاستیک رو در زمستان 99دیدیم
مثلا قیمت کایوچوی مصنوعی به عنوان عمده ترین محصول مصرفی در سه ماهه زمستان حدود تنی 44میلیون بوده والان حدود 37میلیون هست(تحت تاثیرکاهش نسبی قیمت های جهانی)
قیمت نخ و دوده و ... هم تقریبا پایدار شده
مثلا یعنی پکرمانی که حاشیه سود ناخالصش در سه ماهه زمستان19درصد بوده در افزایش نرخ های جدید مبلغ تعدیل شده بخش اعظمش میتونه به سود اضافه بشه
تحلیلگر کسی نیست که مثلا بیاد قیمت مس 10500دلاری و دلار 23000تومنی رو بگذاره داخل اکسل و سود رو دربیاره!(علی ارغم همه ریسک های قیمت جهانی)
تحلیگر کسی هست که بتونه سناریو های معقول رو تدوین کنه و باتوجه به اهرم ها سهم مور نظرش رو انتخاب کنه...
دوستان من ؛شرکت های لاستیکی علی الخصوص پکویر، پکرمان، پیزد و... قابلیت سود سازی خوبی رو دارند لطف دست به قلم بشید و سناریو های سود سازی این شرکت ها رو خودتون حساب کنید
دیر نمیگذره که این گروه لق لق زبان ها بشه...