دارن با عرضه ها پایانی را بالا میارن... خوب اگه پایانی بالای 320 بسته بشه با صف خرید خیلی برای حرکت سهم مفید خواهد بود..
هرچی هست که ظاهرا کارشون رو خوب بلدند..
دارن با عرضه ها پایانی را بالا میارن... خوب اگه پایانی بالای 320 بسته بشه با صف خرید خیلی برای حرکت سهم مفید خواهد بود..
هرچی هست که ظاهرا کارشون رو خوب بلدند..
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
دکتر جان ایشالا همسایه و غیر همسایه همه سود کنند
ارادتمند..
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
خكمك را دريابيد يكي از بهترينهاي قطعات هستش من با ديد قيمتهاي 10 الي 15 هزارتوماني براي سال آينده واردش شدم10/16/ 92
البته تريدرم يك ميليون سهم داره
ویرایش توسط شبندر : 2014/01/06 در ساعت 12:27
شبندر جان یه تاپیک اختصاصی راه بنداز...مطالبت ارشیو بشه برای اینده مفیده...
تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
.خکمک یک سهم از گروه قطعه سازان خودرویی ،از لحاظ بنیادی وضعیت چندان بدی ندارد و نمودار آن رشد خوبی را در میان مدت و بلند مدت نشان می دهد اما باز هم توصیه می کنیم اگر ریسک پذیر نیستید این سهم را نخرید.
اما در شرایط فعلی
با عبور از مقاومت در 315 تومان و در صورت تثبیت بالاتر از آن، انتظار داریم سهم در مرحله بعد بین 400 تا 420 تومان رشد کند.
حد ضرر کوتاه مدت 280 تومان می باشد و تنها مقاومت تا رسیدن به هدف کوتاه مدت 345 تا 350 تومان است.
خکمک امروز فرصت عالیی داد برای کسایی که میخواستند این سهمو در سبدشان داشته باشند یا وززنش را بالا بیارن....حیف که اصول مدیریت سرمایه دستم را بست برای بالابردن وزنش در سبد .. اما مبارک اونایی که تونستن اضافه کنند در منفی امروز
خدا را شکر از روز اول این تاپیک تا امروز 12% داده..
عصرخودرو: عضو هیات مدیره انجمن قطعه سازان گفت: براساس اطلاعات به دست آمده، تحریم خودرو 20 ژانویه ( 30 دی ماه ) برداشته میشود، این در حالی است که این تحریم از سوی شخص باراک اوباما وضع شده و برای لغو آن نیاز به موافقت کنگره نیست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)