وتوشه؛ فرصت خرید
وتوشه؛ فرصت خرید
هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
بعد از 210 مقاومت 220 تومان را داریم که بمراتب قویتر از تمام مقاومتهای پیش روی سهم است.
اگر سهم بالای 220 تومان را ببیند،میشه به خرید سهم فکر کرد. ولی الان نزدیک این مقاومتها به نظرم فروش سهم منطقی تر باشد.
امیدوارم سهامداران وتوشه از دستم دلخور نشن!
البته اگرم دلخور شدند، سهمشونو بالای 200 تومان بفروشن، تا یه سهم بهتر بهشون معرفی کنم تا با دلخوریشون یر به یر بشه!
این تاپیکو از اعماق تاریخ آوردم بیرون. دیدم این چند وقت خیلیا روش زوم هستن یه نگاهی انداختم. از لحاظ بنیادی مشکلی نداره ولی تکنیکالش هنوز سیگنال قطعی رشد نداده بلکه چند تومنی اصلاح هم در پیش داره.
این تصویر چارت روزانه از نمای دور ه :
پیک قیمتی روی 278 تومنه که برمیگرده به فروردین نود.
برگشت قیمتی روی خطوط فیبو خیلی خوب انجام شده و اعتبار بالای این خطوط رو نشون میده.طی یکماه اخیر در عبور از فیبوی 38.3 که دقیقا روی 208 تومن قرار داره نا کام بوده و به همین خاطر انتظار داریم قیمت تا 179 تومن (فیبوی 50 ) پایین بیاد.در Rsi هم مشاهده میکنیم که اندیکاتور در حال اصلاح به سمت خط بنفش پایینی هست.
در نمای نزدیکتر هم مشاهده میشه که به دلیل ناتوانی قیمت در عبور از 208 تومن،واگرایی منفی خفیفی در Rsi اتفاق افتاده که اصلاح قیمت تا 179 تومن تایید میکنه.
کندل روز چهارشنبه هم به اندیکاتور الیگیتور نفوذی داشته که این هم تایید کننده اصلاح بیشتر خواهد بود.
در کل با توجه به سودسازی مناسب شرکت و کاهش ریسک سبد به دلیل بالا بودن وزن اوراق مشارکت و سپرده*های بانکی، خرید پله اول در قیمت 179 بنظر کم ریسک میاد.
حد ضرر 175 تومن
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
وتوشه با افزایش سرمایه 150 درصدی تا آخر سال، p/e کمتر از سه و رشد شرکتهای زیرمجموعه وضعیت خیلی خوبی پیدا کرده اما هنوز خیلی مورد توجه بازار قرار نگرفته. این شرکت غمارگ و غبشهر رو با قیمتهای خیلی پایین (هر کدوم یک درصد) توی پرتفوش داره. از طرف دیگه مالکیت 91 درصدی پارس خزر رو هم در اختیار داره که با توجه به حذف اولویتهای 9 و 10 (لوازم خانگی) از دریافت ارز مبادله ای احتمالا بازار مناسبی پیدا خواهد کرد.
nav پارس توشه 390 تومنه. الان 45 درصد nav معامله میشه. اصلا هر چی از خوبیهاش بگم کمه
من نمیدونم چرا تاپیک سهام هایی که سیگنال خرید داده و آماده یه رشد انفجاریه اینجوری داره خاک میخوره یادمه چند روز پیش که میخواستم تحلیل کاذر 100 تومنی و کپشیر 140 تومنی را بزارم با هزار بدبختی تاپیکشونو پیدا کردم . راستش به خاطر مشغله های کاری خیلی کم فرصت میکنم تو این تاپیک مطلب بنویسم ولی حقیقتا وقتی میبینم بعضی سهم ها اینجوری چشمک میزنه و دوستان ازش قافلا دلم نمیاد معرفی نکنم .
وتوشه : از نظر بنیادی همین قدر بگم که اکثر زیر مجموعه های سهم از جمله پارسان وصنعت بشهاب و ... رشد قابل توجهی داشتن و حتی بعضی از اونها مثل غبشهر مارگارین فولاد و ... تعدیل قابل ملاحضه ای داشتن و این سهم داشته اصلاحشو کامل میکرده ! من به قدری به این سهم مطمئن هستم که با اینکه هیچ اعتقادی به تک سهمی ندارم ولی حاضرم رو این سهم ریسکشو بپذیرم . از نظر تکنیکالی هم که تو یه کلمه فقط میتونم بگم فوق العادست من هر ابزاری که تو نمودار تعدیل شده و تعدیل نشده این سهم انداختم فقط سیگنال خرید دریافت کردم !
نکته ای که فراموش کردم خدمت دوستان عرض کنم اینه که ظرف زمان سهم پر شده و باید به زودی منتظر یه رالی قشنگ از سهم باشیم
آره Bourse جان منم کلی گشتم تا تاپیک وتوشه رو پیدا کردم و متعجب از اینکه این سهم با شرایط تکنیکی و بنیادی فوق العاده چرا مورد توجه نیست. این سهم علاوه بر ان ای وی بالا، افزایش سرمایه و P/E پایینی هم داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)