ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
این تاپیک هم تبدیل شده به محل حضور اساتید فال بین و کف بین
آقای حسن۶۶۶ که گفت خروج بزنید ،من رو ۲میلیون کامل فروختم و بعد ۴ـ۵روز دیدم اصلا تحلیل ایشان از بن غلط بوده،بازار برگشت و من هم فول سهم شدم و اینبار گفتند تا ۲۳۱۵۰۰۰صبرکنید ،بعد خرید کنید.با اینکه فروش و مجدداً فول سهم شدنم ۱۰۰میلیون تومان به من ضرر زد،ولی اگر به گفته ایشان تا ۲۳۱۵۰۰۰ واحد صبر میکردم ،الان کل سهامم تو زیان بود و بالای ۳۰۰میلیون تومان ضرر میکردم این است قدرت تحلیل اساتید سایت بورسی...
سلام
تصمیم گیری برای فروش و یا خرید با توجه به شرایط بازار و توسط شما صورت می گیرد.شما باید با توجه به جمع بندی خودتان تصمیم بگیرید که بخرید و یا بفروشید.
2 نفر هم که بی منت اینجا مینویسند پشیمان نکنید/ممنون
Trend yor freind
درود.دوستان عزیز اینم نمیشه نادیده گرفت بلانسبت متاسفانه هستن کسانی هم
به قصد غرض وفریب توییت میزنن منکه خیلی سعی کردم مستقل باشم ولی متاسفانه
انقدر خط وخطوط نقاشی اغوا کننده میزنن هنوز که هنوز گول میخورم خصوص درسهام یاب احتمالا خیلی ها
را به عمد به اشتباه میندازن باید بیشتر وبیشتر حواصمون باشه باید هرچه هست نتیجه عمل خودمون بدونیم
وضمنا خودمو خاک پای کسانی میدونم مخلصانه مینویسن ولا درصد درصد هم اشتباه باشه اینجا وحی به کسی
نازل نمیشه
ویرایش توسط بابای یسنا : 2024/11/27 در ساعت 14:53
سلام
بازار همه سهما بالانس میشن
این دیگه بستگی داره چه استراتژی داشته باشید
میشه سبد جابجا کرد و سهم بد را با سهم خوب عوض کرد
ولی در کل نمیشه یک نسخه پیچید برا همه
ولی رشد همه میرسانند خودشون رو
ولی این مدت بنظرم صندوق های اهرمی بهتر از همه هستند و رشد شاخص رو پوشش میدن
سلام دخترم
شما تو این چند سال چندین بار بهم توهین کردید
و اصلا تحلیل ها و نمودارهای من اعتقاد نداشتید!
چطور با اینکه مخالف صد درصد من بودید و هرچه نمودار و چارت بود به سخره می گرفتید با حرف من خروج و ورود میزنید؟
و اگر دامنه محدود نمیشد باز هم همین حرف را میزدید؟
و چندین بار توصیه کردم کسی که سهامداره باید صبر کنه بازار روند بگیره
ما نقد بودیم در جای مناسب ورود بزنیم خب مارکت اجازه نداد
من قبول دارم اشتباهاتم را ولی سعی کردم چیزی که یاد گرفتم و بلد بودم ارائه کنم ...و قطعا همراه با خطا و اشتباه هست و مسؤلیت در قبال آن نداریم...چون فروم بورسی است و هر شخصی دیدگاه خودش رو می نویسه
شما هم بجای اینکارا و از دست این و اون خرید و فروش زدن بروید یاد بگیرید...هزینه کنید آموزش ببینید
موفق باشید
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 5 مهمان ها)