بسماللهالرحمنالرحیم
سلام.
گروه لاستیک و پلاستیک (پکرمان-پکویر-پسهند-پتایر-پاسا-پارتا-پدرخش-پلوله-پلاست-پشاهن)
دوستان من نگاه کردم نبود. اگر جستاری مشابه با این وجود دارد بفرمایید این را حذف کنیم. سپاس.
بسماللهالرحمنالرحیم
سلام.
گروه لاستیک و پلاستیک (پکرمان-پکویر-پسهند-پتایر-پاسا-پارتا-پدرخش-پلوله-پلاست-پشاهن)
دوستان من نگاه کردم نبود. اگر جستاری مشابه با این وجود دارد بفرمایید این را حذف کنیم. سپاس.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
در پتایر یک بنده خدایی رنج منفی کشید... ولی دیگر انگار ولش کرد... نیم میلیون آغاز صبحی داد و ستد شد که زیاد است...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
«محمد حسین» هستم.
کسی میداند رهبر گروه کدام است و کدام نماد به دید بنیادی قیمت مناسبتری دارد؟
«محمد حسین» هستم.
«محمد حسین» هستم.
سلام
بنده شغلم فروش تایر هست.ارزی که برای واردات تایر میدهند مربوط به تایرهای راهسازی و باری و سبک و انتی هست که تایرسازهای داخلی نه تولید میکنند و نه توان تولید تایرهای با کیفیت رو دارند.تایر تریلی که شرکت بارز تولید میکنه فاقد کیفیت میباشد و فقط در عقب تریلی استفاده میشود.تایرهای مصرفی کامیون ایسوزو اصلا تولید نمیشه.
الان تایر پراید تولید تایوان و اندونزی که جزو تایرهای ارزان وارداتی محسوب میشه قیمتش ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومن بسته به سایز تایر هست. اما تایر ایرانی که کیفیت اش بهتر هم هست مابین ۲۲۰ تا ۲۷۰ قیمتش هست جفتی.
ما الان هفته ای ۱۰۰ جفت تایر ایرانی می فروشیم در مقابل شاید ۱ جفت خارجی.تقاضا برای تایر ایرانی با توجه به تفاوت قیمت بسیار زیاد با نوع خارجی بسیار بسیار زیاد هست.
اگر اطلاعات خاصی خواستید در خدمتم
تایر نیسانی و باری الان سهمیه هستند.باید بدی نمایندگی از رو سند ماشینت بهت تایر میدن.همون تایرهای که کارخانه بابتش سوبسید بع نمایندگیها میداد.توی هر سبدی میزاشت کفر نماینده ها در میامد.
سلام.
متشکرم.
من در نوشتهی بالا بیشتر منظورم روی ۳۰۰ میلیون دلار بود (نه ۹۰۰ میلیون دلار). یعنی برای واردات مواد اولیه (نه برای واردات تایر سنگین).
با این تفاسیر که شما گفتید پس در حال حاضر هم گویا دارن از این ویژگی و رانت ۳۰۰ میلیون دلاری استفاده میکنند... در غیر این صورت نمیتوانستند نصف قیمت تایر خارجی بفروشند... و عملا این خبر بی تاثیر است...
پس اینکه میگویند همهی خودروهای داخلی (نو) با تایرهای خارجی عرضه میشوند چیست؟ من از تایرهای چینی بسیار شنیدهام...چینیها چقدر در بازار هستند و چند درصد سهم بازار دارند؟
سپاس.
«محمد حسین» هستم.
تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۳
رتبه دوم فروش تایر درایران به چینیها رسید
براساس اطلاعات و آمار چند سال گذشته، ۱۱۰هزار تن تایر وارداتی بهوسیله واردکنندگان رسمی به کشور وارد شده و ۴۰هزار تن دیگر نیز بهصورت قاچاق راهی بازار ایران میشوند
به گزارش « اخبار خودرو » ، تایرسازان چینی با صادرات بیشاز ۳۰هزار تن انواع تایرهای رادیال به ایران، جایگاه دوم تامینکننده تایر را بعد از تولیدکنندگان داخلی به خود اختصاص دادند.سیدمحمد میرعابدینی ، دبیر انجمن واردکنندگان لاستیک ایرانسیدمحمد میرعابدینی ، دبیر انجمن واردکنندگان لاستیک در گفتگو با «دنیایخودرو» و با استناد به آمارهای هشتماهه ابتدای سال گمرک، چین را بهعنوان دومین تامینکننده تایر در بازار ایران معرفی کرد و گفت: «با توجه به تردد ۲۰میلیون خودرو در ایران، نیاز هر یک از این خودروها متفاوت است. به عنوان مثال با توجه به نیاز یک خودروی سواری در سال به یک حلقه تایر، بازار تایر در ایران سالانه به ۴۰۰هزار تن تایر نیاز دارد که با توجه به فعالیت چند شرکت تولیدکننده داخلی،۲۵۰هزار تن از این میزان توسط تولیدات داخلی تامین میشود و مابقی نیاز کشور یعنی ۱۵۰هزار تن توسط واردکنندگان یعنی واردات رسمی و مابقی از طریق قاچاق تامین میشود.»
«محمد حسین» هستم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)