click to register
صفحه 29 از 38 نخست ... 1926272829303132 ... آخرین
نمایش نتایج: از 281 به 290 از 372

موضوع: مردان برترند یا زنان

مدیر Captain Nemo آواتار ها
    تشکر شده 21,296 بار در 2,970 ارسال
    شایعه جدایی عروس و نوه ملکه انگلیس

تنها پس از گذشت 5 هفته از ازدواج شاهزاده ویلیام و کیت میدلتون در یک مراسم ازدواج سلطنتی که نزدیک به 2 میلیون نفر در سرتاسر جهان نظاره گر آن بودند، شاهزاده ویلیام سه شنبه هفته گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی در جمع خبرنگاران اعلام کرد که او و میدلتون از هم جدا شده و طلاق گرفته اند.
    شاهزاده ویلیام با صراحت بیشتری عدم علاقه خود به کیت میدلتون را ابراز کرد و افزود: بگذارید رک به شما بگویم؛ من از اینکه همه چیز تمام شد، احساس راحتی می کنم.

به گزارش برنا، تنها پس از گذشت 5 هفته از ازدواج شاهزاده ویلیام و کیت میدلتون در یک مراسم ازدواج سلطنتی که نزدیک به 2 میلیون نفر در سرتاسر جهان نظاره گر آن بودند، شاهزاده ویلیام سه شنبه هفته گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی در جمع خبرنگاران اعلام کرد که او و میدلتون از هم جدا شده و طلاق گرفته اند.

او در کمال ناباوری همگان در سخنانی حیرت آور با بیان اینکه کیت میدلتون را طلاق داده است، گفت: ازدواج ما از هر جهت یک اشتباه فاحش بوده است. من واقعا نمی دانم که چه فکری کردم با او ازدواج کردم؛ ما یک زوج ناموفق بودیم، من نمی توانم او را دوست داشته باشم و هرگز نیز دوستش نداشته ام و او برای من هرگز امانت دار خوبی نبوده است.

من در گام اول هیچ علاقه ای برای ازدواج با او نداشتم.

این شاهزاده آزاده شده در حالی که سکوت مرگباری بر جلسه سخنرانی وی حاکم بود، ادامه داد: مردم تصور می کردند ازدواج ما یک داستان رویایی است، اما من به شما این اطمینان را می دهم که این تنها یک نمایش خنده آور وحشتناکی بود که از دست آن رها شدم.

شاهزاده ویلیام با صراحت بیشتری عدم علاقه خود به کیت میدلتون را ابراز کرد و افزود: بگذارید رک به شما بگویم؛ من از اینکه همه چیز تمام شد، احساس راحتی می کنم. من از اینکه از این پس هرگز این زن زشت و ترسناک را نخواهم دید، بسیار خوشحالم.

شاهزاده ویلیام در پایان سخنان حیرت آورش در حالی که به سمت کاخ بوکینگهام بر می گشت؛ با لبخند به خبرنگاران گفت: امیدوارم که همه شما را باز هم ببینم.

جدایی شاهزاده ویلیام و کیت میدلتون در حالی صورت می گیرد که مراسم ازدواج این دو یکی از پرخرجترین مراسم ازدواج سلطنتی در تاریخ انگلیس بود و بیش از ۲۰ میلیون پوند بویژه برای امور امنیتی و انتظامی آن هزینه شد. دولت انگلیس نیز روز مراسم عروسی را به مناسبت این ازدواج که چندین ماه رسانههای غربی تبلیغات گستردهای را پیرامون آن انجام دادند، تعطیل رسمی اعلام کرد.

هزینههای هنگفت تشریفات و مخارج ملکه و خانواده اش که توسط مالیات دهندهها تامین میشود در شرایطی که مردم به خاطر اندکی اعتراض در افزایش مالیات سرکوب میشوند مسئله قابل تاملی بود.

این خبر که پس از انتشار حیرت همگان را به همراه داشت، رسانه ها و بسیاری از مردم را گیج کرده است. بسیاری معتقدند که این خبر شایعه ای بیش نیست و از اساس واقعیت ندارد و تخیلات ذهنی نویسنده آن بوده است.

هرچند به نظر می رسد این خبر بیشتر به یک طنز می ماند تا واقعیت، اما اگر این شایعه صحت می داشت حیثیتی برای کشور انگلیس و خاندان سلطنتی باقی نمی ماند.

یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

2. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید Captain Nemo از ایشان تشکر کرده اند:

عضو عادی
    تشکر شده 531 بار در 84 ارسال
    کاپیتان عزیز
    مدیر شدنتون مبارک
    من الان دیدم

4. 6 کاربر به خاطر ارسال مفید mrt1364 از ایشان تشکر کرده اند:

کاربر فعال rise2rise آواتار ها
    تشکر شده 409 بار در 99 ارسال

Angry

زنان برترند شك نكنيد
    چطور به اين نتيجه رسيدم چون من ذهنم خيلي درگير است به هر چه مي خواهم برسم نمي رسم !
    تو بورس دست رو هر سهمي ميزارم افت مي كند . كلي كار مي كنم چندرغاز در نمي آورم ولي زنم به هرچه مي خواهد مي رسد هر فكري مي كند بعد از مدتي عملي مي شود . هر چه بخواهد بخرد تا چند روز بعد خريده است
    خسته شدم

6. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید rise2rise از ایشان تشکر کرده اند:

عضو جدید
    تشکر شده 8 بار در 2 ارسال

8. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید mehrnaz از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار(2) negar آواتار ها
    تشکر شده 2,586 بار در 513 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط rise2rise نمایش پست ها
    زنان برترند شك نكنيد
    چطور به اين نتيجه رسيدم چون من ذهنم خيلي درگير است به هر چه مي خواهم برسم نمي رسم !
    تو بورس دست رو هر سهمي ميزارم افت مي كند . كلي كار مي كنم چندرغاز در نمي آورم ولي زنم به هرچه مي خواهد مي رسد هر فكري مي كند بعد از مدتي عملي مي شود . هر چه بخواهد بخرد تا چند روز بعد خريده است
    خسته شدم
    شما چه self-defeating پرقدرتی روی خودت انجام میدی

10. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید negar از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال آرتمیس آواتار ها
    تشکر شده 1,728 بار در 300 ارسال

اطلاعیه مهم !!!
    اطلاعیه مهم !!!
    اطلاعیه مهم !!!
    .
    .
    .
    .

بدلیل پشت سرگذاشتن روز زن و گذشتن خر ازپل و همچنین گران شدن اجناس و تورم، امسال روز مرد، یوم الشک اعلام شد!!!!
    ویرایش توسط آرتمیس : 2011/06/09 در ساعت 01:33
    درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید

12. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید آرتمیس از ایشان تشکر کرده اند:

کاربر فعال امپراتور7 آواتار ها
    تشکر شده 4,290 بار در 913 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط malavan نمایش پست ها
    یاهوووووووووووووووو

ملوان 2-استقلال 1

خانم های محترم به علت این برد تا یک هفته اجازه داده میشه که فکر کنید شما برترید !

یاهوووووووووووووووووووو

پرسپولیس 4 ملوان 2

خانم های محترم الان وقت تلافیه
    به جان خودت بیفت!
    خودت خودت را بساز!
    وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

14. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید امپراتور7 از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 676 بار در 134 ارسال
    معنی واژه های دختر و پسر برگرفته از ایران باستان

مرد از مُردن است . زيرا زايندگي ندارد .مرگ نيز با مرد هم ريشه است.

زَن از زادن است و زِندگي نيز از زن است .

دُختر از ريشه « دوغ » است که در ميان مردمان آريايي به معني« شير « بوده و ريشه واژهي دختر « دوغ دَر » بوده به معني « شير دوش » زيرا در جامعه کهن ايران باستان کار اصلي او شير دوشيدن بود .

به daughter در انگليسي توجه کنيد. واژه daughter نيز همين دختر است gh در انگليس کهن تلفظي مانند تلفظ آلماني آن داشته و « خ » گفته مي شده. در اوستا اين واژه به صورت دوغْــذَر doogh thar و در پهلوي دوخت آمده است.

دوغدر در اثر فرسايش کلمه به دختر تبديل شد.

اما پسر ، « پوسْتْ دَر » بوده . کار کندن پوست جانوران بر عهده پسران بود و آنان چنين ناميده شدند.

پوست در، به پسر تبديل شده است .در پارسي باستان puthar پوثرَ و در پهلوي پوسَـر و پوهر و در هند باستان پسورَ است

در بسياري از گويشهاي کردي از جمله کردي فهلوي ( فَيلي ) هنوز پسوند « دَر » به کار مي رود . مانند « نان دَر » که به معني « کسي است که وظيفهي غذا دادن به خانواده و اطرافيانش را بر عهده دارد .»

حرف « پـِ » در « پدر » از پاييدن است . پدر يعني پاينده کسي که ميپايد . کسي که مراقب خانوادهاش است و آنان را ميپايد .پدر در اصل پايدر يا پادر بوده است. جالب است که تلفظ « فادر » در انگليسي بيشتر به « پادَر » شبيه است تا تلفظ «پدر» !

خواهر ( خواهَر ) از ريشه «خواه » است يعني آنکه خواهان خانواده و آسايش آن است. خواه + ــَر يا ــار . در اوستا خواهر به صورت خْـوَنگْهَر آمده است .

بَرادر نيز در اصل بَرا + در است . يعني کسي که براي ما کار انجام ميدهد. يعني کار انجامدهنده براي ما و براي آسايش ما .

« مادر » يعني « پديد آورندهي ما » .
    به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

16. 7 کاربر به خاطر ارسال مفید samin از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 676 بار در 134 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط آرتمیس نمایش پست ها

اطلاعیه مهم !!!
    اطلاعیه مهم !!!
    اطلاعیه مهم !!!
    .
    .
    .
    .

بدلیل پشت سرگذاشتن روز زن و گذشتن خر ازپل و همچنین گران شدن اجناس و تورم، امسال روز مرد، یوم الشک اعلام شد!!!!
    ( این متن را با صدا و لحن عبدالله زبیر در سریال مختار بخونید)
    دارد که
    کل یوم یوم الرجل
    یعنی هر روز روز مرد است و ضمنا در یوم الشک احوط در احتیاط است یعنی دو روز اعمال مربوطه انجام شود و ایضا :مقام الرجل افضل من ان یکرم بالنساء الضعفاء
    یعنی مقام مرد بالاتر از ان است که بخاهد توسط زنان که ضعفایی بیش نیستند تکریم شود
    بازم هم بگویم یا کافیه؟
    به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

18. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید samin از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال آرتمیس آواتار ها
    تشکر شده 1,728 بار در 300 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط samin نمایش پست ها
    ( این متن را با صدا و لحن عبدالله زبیر در سریال مختار بخونید)
    دارد که
    کل یوم یوم الرجل
    یعنی هر روز روز مرد است و ضمنا در یوم الشک احوط در احتیاط است یعنی دو روز اعمال مربوطه انجام شود و ایضا :مقام الرجل افضل من ان یکرم بالنساء الضعفاء
    یعنی مقام مرد بالاتر از ان است که بخاهد توسط زنان که ضعفایی بیش نیستند تکریم شود
    بازم هم بگویم یا کافیه؟
    اینم نمونه عینی تحریف دین مبین اسلام!!!
    درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید

20. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید آرتمیس از ایشان تشکر کرده اند:

صفحه 29 از 38 نخست ... 1926272829303132 ... آخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع