[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
پوکه درمهرماه 156 شد ... وفروش 90میلیاردی... باگزارش دفارا پوکه دراواخر پاییز حوالی 170میاد..
متوسط تولید شرکت در سال قبل 540میلیون درهرماه بوده... که از شهریور با استارت یکی از دو خط تولید به 575میلیون رسیده... با استارت خط باقی مانده تولید هرماه به 620میلیون خواهد رسید که با پوکه 160... فروش هرماه شرکت 100میلیارد خواهد شد.
چطور میزان تولید نسبت به شهریور کاهش پیدا کرده؟
در شهریور مراحل تست خط تولید جدید انجام شده که گفته شد با نصف ظرفیت راه اندازی شده و انتظار بر این بود که با راه اندازی کامل خط تولید جدید، میزان تولید بالاتر بره.
ضمن این که نرخ پوکه هم 5 درصد افزایش پیدا کرد و باید میزان فروش با این دو مورد ، از ماه قبل بیشتر می شد.
اما می بینیم که کاهش پیدا کرده...
شاید این وضعیت ،روی قیمت سهم اثر منفی بگذاره و سرعت رشدش رو کم کنه.
با میزان فروش حوالی 90 م در ماه، اگر نرخ فروش هم قدری افزایش پیدا کنه، تازه به 1150 تا 1200 م فروش سالانه خواهد رسید که اگر حاشیه سودش مثل گذشته باشه، سودش طی سال آتی به 2000 نخواهد رسید.
امیدوارم اشتباه محاسباتی از بنده باشه و سود سهم بیشتر از این حرفا در بیاد و گرنه فقط افزایش سرمایه می تونه قدری وضعیت سهم رو بهتر کنه..
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است.
درپیوست گزارش ذکر شده یک خط اضافه شده به تولید که تقریبا هرماه 30میلیون به تولید پوکه افزوده میشه.. وخط دیگر در آستانه ترخیص از گمرک هست ودر آبان به تولیدات اضافه میشه...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 1 مهمان ها)