click to register
صفحه 127 از 127 نخست ... 2777117124125126127
نمایش نتایج: از 1,261 به 1,263 از 1263

موضوع: تولید ژلاتین کپسول ایران(دکپسول)

ستاره دار(1) mohsen ho آواتار ها
    تشکر شده 55,701 بار در 10,314 ارسال

پاسخ : تولید ژلاتین کپسول ایران(دکپسول)

این3سال چشم انداز بسیارمهمی داشت

وقتی پوکه از نرخ بازار ازاد هم بیشتر رشد کرده در رشد دلار سرعت تغییرات بالا خواهد رفت

واین هزینه هایی هم که این مدت اضافه شده بود کاور میشه بانرخ های جدید

پوکه راحت سال دیگه220-230کفش خواهد شد

2. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید mohsen ho از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار (1) manmehdiam آواتار ها
    تشکر شده 10,288 بار در 1,520 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی جمشیدی نمایش پست ها
    دکپسول پس از افت تا زیر کف باند بولینگر در تایم روزانه، واکنش مثبت نشون داد و فعلا به میانه باند رسیده و طبیعیه که اینجا هم واکنش نشون بده.
    اگر بازار دوباره جو منفی پیدا نکنه، کم کم با انباشت تقاضا یا با اومدن خبر مثبت از افزایش سرمایه، انرژی جمع خواهد کرد و از میانه باند هم رد خواهد شد تا بره برای سقف باند و شاید هم شکستن سقف قیمتی قبلی در بالای 9500...

تکنیکالی، درهآور کمی وضعیت بهتری نسبت به دکپسول داره و هنوز تا میانه باند بولینگر نرسیده
    من تا یادم میاد درهاور با کپسول همین اختلاف ۷۰۰ تومنی رو همیشه داشته!
    آقا محسن که کارش خیلی درسته کپسول رو بیشتر میپسنده. الان هم روی تابلو کپسول اندکی تقاضای بهتری داره...

ولی من تصور می‌کنم بین این دو تا سخته بگیم کدوم واقعا بهتره...بخصوص درازمدت تشخیص اختلافشون سخته

هرکدوم در کوتاه مدت راه بده اون بهتره...فعلن رهاور رو اندکی راحت‌تر میشه خرید
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

4. 5 کاربر به خاطر ارسال مفید manmehdiam از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره دار (1) manmehdiam آواتار ها
    تشکر شده 10,288 بار در 1,520 ارسال

یک اشکالی که دارویی ها دارن چون کوچک هستن وضعیت مواد اولیه و دپوی محصول و زمان اعمال افزایش قیمت فروشهاو.... اثر زیادی روی سود اعلامی در صورتهای مالی داره. روی این حساب در کوتاه مدت مگر آمار واقعی خیلی دقیق داشته باشی از انبار و دپو و ... که دقیق بدونی چی به چیه که آنم ما نداریم معمولن وگرنه کار سخته با آمار فروش یکی دو ماه یا مشابه اون بفهمی طی یکی دو سال چه بلایی سر شرکت میاد
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

6. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید manmehdiam از ایشان تشکر کرده اند:

صفحه 127 از 127 نخست ... 2777117124125126127

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)