این3سال چشم انداز بسیارمهمی داشت
وقتی پوکه از نرخ بازار ازاد هم بیشتر رشد کرده در رشد دلار سرعت تغییرات بالا خواهد رفت
واین هزینه هایی هم که این مدت اضافه شده بود کاور میشه بانرخ های جدید
پوکه راحت سال دیگه220-230کفش خواهد شد
این3سال چشم انداز بسیارمهمی داشت
وقتی پوکه از نرخ بازار ازاد هم بیشتر رشد کرده در رشد دلار سرعت تغییرات بالا خواهد رفت
واین هزینه هایی هم که این مدت اضافه شده بود کاور میشه بانرخ های جدید
پوکه راحت سال دیگه220-230کفش خواهد شد
من تا یادم میاد درهاور با کپسول همین اختلاف ۷۰۰ تومنی رو همیشه داشته!
آقا محسن که کارش خیلی درسته کپسول رو بیشتر میپسنده. الان هم روی تابلو کپسول اندکی تقاضای بهتری داره...
ولی من تصور میکنم بین این دو تا سخته بگیم کدوم واقعا بهتره...بخصوص درازمدت تشخیص اختلافشون سخته
هرکدوم در کوتاه مدت راه بده اون بهتره...فعلن رهاور رو اندکی راحتتر میشه خرید
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
یک اشکالی که دارویی ها دارن چون کوچک هستن وضعیت مواد اولیه و دپوی محصول و زمان اعمال افزایش قیمت فروشهاو.... اثر زیادی روی سود اعلامی در صورتهای مالی داره. روی این حساب در کوتاه مدت مگر آمار واقعی خیلی دقیق داشته باشی از انبار و دپو و ... که دقیق بدونی چی به چیه که آنم ما نداریم معمولن وگرنه کار سخته با آمار فروش یکی دو ماه یا مشابه اون بفهمی طی یکی دو سال چه بلایی سر شرکت میاد
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
صف فروش خاصی در بازار دیده نمیشه..
اما چرا دکپسول باید صف فروش باشه؟
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است.
کپسول همون سهمیه که چند هفته پیش در منفی بازار هم با صف خرید بالا می رفت و وقتی حقوقی روی قیمت فعلی یعنی 8700 نیم میلیون سهم فروخت، همه تعجب می کردیم که چطور شده این سهم ارزشمند تر از جواهر رو فروخته...
اما حالا با کمال تاسف شاهد هستیم که فروشنده های ریزه میزه، اجازه نمی دن حتی توی بازار مثبت هم کمی نفس بکشه.
حقوقی گداگشنه ی زیر درصد هم که دیگه شورش رو درآورده و هر تقاضایی رو سرکوب می کنه و همیشه نفر اول فروشنده هاست..
یاد سال 401 افتادم که حقوقی خارجی می خواست با هر قیمتی از سهم خارج بشه و در بازار صعودی، مدتی نسبتا زیاد، ترمز قیمت سهم شد.
البته بعد از اون قضیه، سهامداران کپسول ،کامروا شدند و رشد سهم از 4000 مجمع قبلی تا حدود 9000 مجمع بعدی ادامه پیدا کرد..
واقعیت اینه که حقوقی ها و به ویژه حقیقی های درهآور طی 3 سال گذشته خیلی مردتر از حقوقی و حقیقی های دکپسول بودند و کمتر ،بی خود و بی جهت چوب حراج به سهمشون زدند..
معاملات دکپسول بی جان و بی رمق..
نا امید کننده..
توی چنین بازاری..
یک نکته برام جالبه
این که سهامداران دکپسول در بازار رشدی، بع تکنیکال خیلی بها دادن و وقتی به سقف باند بولینگر و rsi 70 نزدیک میشه، فروشندگانش زیاد میشن.
البته در بازار منفی هم تا حدی همین حمایت تکنیکالی خودش رو نشون داد و سهم از کف باند بولینگر بالا اومد.
الان هم داره به سقف باند حوالی 9300-350 نزدیک میشه و همچنین به rsi حوالی 70 نزدیک میبشه.
متاسفانه هیچ تحرکی در کپسول دیده نمیشه.
یک سفارش 20 هزار تایی فروش می تونه سهم رو به صف فروش ببره.
چرا این طور شده؟
مگه خبرهای بنیادی ، افزایش ظرفیت تولید، افرایش سودسازی، افزایش سرمایه و ... همه باطل شدن؟
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)