اون تعدادي كه تو مچينگ قبلي معامله شد رو باطل كردن ؟
من رو 1380 تومن فروختم ولي از سبد من كم نشده و هنوز موجودي سهم رو نشون ميده سيستم
كسي خبرداره ؟
اون تعدادي كه تو مچينگ قبلي معامله شد رو باطل كردن ؟
من رو 1380 تومن فروختم ولي از سبد من كم نشده و هنوز موجودي سهم رو نشون ميده سيستم
كسي خبرداره ؟
آخه کی سهمی که داشت 1450 مچ میشد رو داره 619 تومن میفروشه ؟!!! دریغ از ذره ای عقل... خوشا بحال اون 3 نفر سرخط که بیشتر از 100 هزار سهمو از دست 107 تایی ها درآوردن.
روز بعد از بازگشایی 52 میلیون صف بود
امروز بعد از عملکرد مشعشع سازمان 98 میلیون!!!
سلام
ممنون
یادتان هست نوشتم، 613 تا حقوقی هر کدام 106 سهم خریدند؟!!!
امروز یکیشان سنگین عرضه کرد.
به قول قدیمیا تیاتری داریم تو این بورس
Abad, ATAA, eps, gholamk, iligal, Negar.Hosseini, zorba, ZORRO, امیر محمد ۲, وحید 20
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936
راویان اخبار و ناقلان آثار و طوطیان شکرشکن شیرینگفتار و خوشهچینان خرمن سخندانی و صرافان سر بازار معانی و چابکسواران میدان دانش توسن خوشخرام سخن را بدین گونه به جولان درآوردهاند که صبح علیالطلوع که پارهای سوداگران در خواب نازند، عده زیادی زنبیل به دست و خرامان در پی آناند که جایی خوش در صف بس طویل این سهم نقلی و خوش آوازهی بازار بیابند و فیضی عظما برند.
نقل است در ابتدای راه مقارن با ساعات اولیه سوداگری (حوالی ساعت 8:30) حتی 400 میلیون زنبیل بهصف میشدند برای کسب فیوضات عالیه!!! ولی پس از مشاهده چنین صف طویلی، جاماندگان دست از پادراز تر در پی روزی بر سر دکان دیگر سهام روانه شدندی.
دلیلش را که جویا شدیدنددمندی!!!! یکی از آنسوی صف همیگفتمان بکردی "اینان که میبینی چنین مشتاق در پی سودای خرید چند سهم ناقابلاند همه شاهدان آن روز واقعه بودهاند."
روز واقعههههههه !!!!!
پس از کمی کنکاش و پرسوجو، خوشاقبال بوده و هستیم که در روزگار ما سامانهی رهاورد به ثبت روز واقعه اقدام و آن را همچون برگی نامیمون بر تارک مکدّر سیستم سوداگری این دیار به ثبت رسانده است.
عنقریب است که سوداگران سودایی، دیگر دندان طمع خود را برکشند و اجازه دهند همه ماجرا ختم به خیروخوشی شود.
20reza, Aiming, amirardalan, Dext3R, eps, gholamk, iligal, kianoshparsa, solitaryman, ZORRO, ابشار
خیلی مشکوک میزنه این سهم
دو روزه که معملات را اجازه روان شدن نمیدن سه اطلاعیه دادن از دیروز تا الان
مرتب در حالت مجاز محفوظ هست و ممنوع
دیروز با اینهمه بگیر و ببند یک شخص حقیقی به جمع سهامداران یک درصدی پیوست.
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)