تکنیکال نفت (brent)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : تکنیکال نفت (brent)

?منتظر سوپرسایکل قیمت نفت باشیم!

بانک آمریکایی JP.Morgan امروز در گزارشی به مشتریان خود اعلام کرد که برغم احتمال بازگشت ایران به بازارهای جهانی نفت ... دنیا تا سال 2030 به میزان 600 میلیارد دلار از سرمایه گذاری عقب بوده و این موضوع شرایط را برای کاهش عرضه 3 میلیون بشکه در روز نسبت به تقاضا و تشکیل یک #سوپرسایکل فراهم می آورد!

گزارش بر اساس تحلیل صورتهای مالی 43 شرکت بزرگ نفتی که 40% نفت دنیا را تولید میکنند، تهیه شده است

Our model suggests a 3 mb.d shortfall by 2025 with incremental spend of 600B$ needed over the decade to plug the gap!
    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

نفت 110 و احتمالا 120 دلار را خواهد دید ...

1400/3/11

.

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

#نفت در انتظار یک رشد قیمت مطلوب

آمار وزارت انرژی آمریکا نشان میدهد که موجودی نفت در مخازن این کشور به روند نزولی خود ادامه داده و چند هفته ای است که به زیر میانگین موجودی 5 ساله رسیده ... که با توجه به چشم انداز رشد تقاضا در ادامه سال، میتواند عامل صعود قیمتها و عبور آن از مرز 80$ در هفته های آتی شود

با کاهش محدودیتهای #کرونا ... بازار انتظار رشد تقاضای 5.2 میلیون بشکه در روز در نیمه دوم 2021 را دارد که حتی با بازگشت #ایران ... همچنان کسری خواهد داشت

Goldman Sachs still expects crude oil to rise to $80 per barrel by the end of the year despite reports about progress on U.S.- Iranian talks about the lifting of sanctions@Commodities

نظر

• توپ4گوش
          ستاره دار (1)
          • Nov 2020
          • 2505

#نفت برنت 0.46%+↖️71.62$
          ? رکورد قیمت 25 ماهه و بالاتر از قبل #کرونا
          ? افزایش گپ قیمت نفت و #زغالسنگ سیگنال تداوم رشد قیمت نفت را میدهد??

? #اوپک به محدودیت عرضه نفت خود طبق توافق پایبند است

? وضعیت #ایران و #برجام نامشخص است ... ایران بروی راستی آزمایی لغو تحریمها اصرار دارد و مذاکرات در هفته آتی ادامه میابد ... بازار نگران عدم نتیحه است

?موجودی مخازن نفت آمریکا افت هفتگی 5.08 میلیون بشکه ای داشت که فرای انتظار 2.44 میلیون بشکه کاهش بازار است

?دلار با انتشار آمار اشتغال آمریکا و انتظار تداوم #بهره پایین توسط فدرال رزرو، افت ارزش داشته که محرک قیمت نفت است

?تعداد حلقه چاه نفت آمریکا (تعداد دکلها) بدون تغییر هفتگی = 359 بوده و تعداد کل (شامل گاز و ...) افت 1 حلقه ای هفتگی دارد

?افزایش میزان واکسیناسیون #کرونا در کشورها و امید به رشد تقاضا

Oil extended gains on Friday, with Brent topping $72 a barrel for the first time since 2019, as OPEC+ supply discipline and recovering demand countered concerns about a patchy COVID-19 vaccination rollout around the globe

نظر

• توپ4گوش
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 2505

#نفت رو به بالا
            جهت گیری هفتگی سرمایه گذاران در معاملات سلف آمریکا نشان میدهد که ورود سرمایه به حوزه #نفت افزایش یافته و صعودی است که همراستا با سیاست #آوپک در تداوم محدودیت عرضه است

طی هفته گذشته، تعداد موقعیت خرید WTI افزایش 16.4 هزار قراردادی و برنت رشد 8.8 هزار قراردادی داشت و به بالاترین سطح 3 هفته گذشته رسید

COT on #crudeoil in week to June 1 saw funds respond to bullish OPEC outlook and break higher by increasing bullish bets in #WTI (+16.4k) and #Brent (+8.8k) to a total of 649.5k lots, a three-week high but still some 88k below the recent peak in Feb

نظر

• چلاغعلی خان خانان
              ستاره‌دار(2)
              • Oct 2020
              • 708

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
              #نفت رو به بالا
              جهت گیری هفتگی سرمایه گذاران در معاملات سلف آمریکا نشان میدهد که ورود سرمایه به حوزه #نفت افزایش یافته و صعودی است که همراستا با سیاست #آوپک در تداوم محدودیت عرضه است

طی هفته گذشته، تعداد موقعیت خرید WTI افزایش 16.4 هزار قراردادی و برنت رشد 8.8 هزار قراردادی داشت و به بالاترین سطح 3 هفته گذشته رسید

COT on #crudeoil in week to June 1 saw funds respond to bullish OPEC outlook and break higher by increasing bullish bets in #WTI (+16.4k) and #Brent (+8.8k) to a total of 649.5k lots, a three-week high but still some 88k below the recent peak in Feb
              =چاکر حاج ممد خان گل
              داشم نفت تخصص منه
              بچهگیام نفت میبردم دم خونه ها
              یادت هست نفت کوپنی
              نفت رو به سقوطه
              سقوط تا مرز 20 دلار
              شک نکن
              نفت ایران وارد چرخه بشه
              20 دلار رو شاخشه
              یا صمد اقا تالار حامدخان بخیر
              ای نفت میفروشیم /ای نفت میفروشیم

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

سلام ارادت نفت رو به سقوطه تا 20دلار؟؟؟×!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگر چنین اتفاقی افتاد بعنوان بهترین تحلیلگر بهت جایزه فانوس سربی میدهم!! اون طلاییش رو پول ندارم واست بخرم!!

اگر هم دیگه در عمرش زیر 40دلار را ندید جایزه نمیخواهم فقط دقت کن رو تحلیلها...........

الان نیز یه خبر برات میذارم تا فکت بیاد پایین

#نفت #انرژی

دنیا تا سال 2040 نیاز به 17 تریلیون دلار سرمایه گذاری در حوزه نفت و گاز دارد که معادل 30% کل سرمایه گذاری ها در حوزه انرژی است ... با این وجود، فشار کشورهای اروپایی و آمریکا بر اعمال محدودیت در #فاینانس پروژه های توسعه ای سوخت های فسیلی (نفت و گاز) رو به رشد است!!

این موضوع صدای #عربستان و #روسیه را درآورده به گونه ای که مدیرعامل Roseneft روسیه امروز گفته که در صورت عدم سرمایه گذاری شرکتهای نفتی، دنیا به شدت شاهد کسری عرضه انرژی شده و قیمتها پرواز خواهد کرد!

Rosneft ?It shouldn’t be about rejecting oil, but about rejecting crude from environmentally unfriendly projects ...The world risks a severe deficit of oil and gas, The world consumes oil, but isn’t ready to invest in i

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                  ستاره‌دار(2)
                  • Oct 2020
                  • 708

سلام ارادت نفت رو به سقوطه تا 20دلار؟؟؟×!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگر چنین اتفاقی افتاد بعنوان بهترین تحلیلگر بهت جایزه فانوس سربی میدهم!! اون طلاییش رو پول ندارم واست بخرم!!

اگر هم دیگه در عمرش زیر 40دلار را ندید جایزه نمیخواهم فقط دقت کن رو تحلیلها...........

الان نیز یه خبر برات میذارم تا فکت بیاد پایین

#نفت #انرژی

دنیا تا سال 2040 نیاز به 17 تریلیون دلار سرمایه گذاری در حوزه نفت و گاز دارد که معادل 30% کل سرمایه گذاری ها در حوزه انرژی است ... با این وجود، فشار کشورهای اروپایی و آمریکا بر اعمال محدودیت در #فاینانس پروژه های توسعه ای سوخت های فسیلی (نفت و گاز) رو به رشد است!!

این موضوع صدای #عربستان و #روسیه را درآورده به گونه ای که مدیرعامل Roseneft روسیه امروز گفته که در صورت عدم سرمایه گذاری شرکتهای نفتی، دنیا به شدت شاهد کسری عرضه انرژی شده و قیمتها پرواز خواهد کرد!

Rosneft ������It shouldn’t be about rejecting oil, but about rejecting crude from environmentally unfriendly projects ...The world risks a severe deficit of oil and gas, The world consumes oil, but isn’t ready to invest in i
                  چاکریم
                  داداش تو دیگه چقدر ساده ای
                  باشه جایره فانوس نمیخوام
                  قول بده یه لپ لپ واسم بخری
                  این هم یه جا عکس بگیر یاداشت کن
                  تاریخ 17 خرداد 1400 برابر با 7 زوین 2021 با ورود نفت ایران به دنیا ولغو قصه ها و مسخره بازیهای اپک نفت20 دلار
                  چاکریم

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

در اصل توسط چلاغعلی خان خانان پست شده است View Post
                    چاکریم
                    داداش تو دیگه چقدر ساده ای
                    باشه جایره فانوس نمیخوام
                    قول بده یه لپ لپ واسم بخری
                    این هم یه جا عکس بگیر یاداشت کن
                    تاریخ 17 خرداد 1400 برابر با 7 زوین 2021 با ورود نفت ایران به دنیا ولغو قصه ها و مسخره بازیهای اپک نفت20 دلار
                    چاکریم
                    زیر 40دیگه نمیاد حتی در بدترین شرایط

قیمت فعلی 71 دلار هدف حداقلی 100دلار رو هر سطح 80 و 90 و 100 بهت میگم چه خبر از نفت 20دلاری!!

تو هم اگر رفت زیر 40 دلار بمن بگو چه خبر از نفت 100دلاری اصلاح اگر پیش بیاد قبول دارم تا 40 دلار انهم در شرایط خاص و با احتمال 40درصد

مرد حساب 20دلار دیگه در امریکا یک پیتزا هم نمیدهند چه رسد به یک بشکه 154لیتری نفت خام !!:.thumbsupsmileyanim

یکی از دوستان گفت انجا لپ لپ 20دلاره که اگر بیاد همین الان 20دلاری دارم کنار میذارم واست :Dدر تاریخ 17 خرداد 1400 برابر با 7 زوین 2021

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

#نفت برنت 0.15%+↖️ 72.63$

قیمت نفت برای سوم صعودی است و به بالای 72$ در هر تن رسیده که خبر خوبی برای کشورهای تولیدکننده میباشد

آژانس بین المللی انرژی IEA این هفته، اولین پیش بینی خود از وضعیت بازار نفت در سال 2022 را منتشر کرد که نشان از افزایش تقاضای جهانی نفت به بالاتر از سطح قبل از #کرونا داشته (100<) و با روند فعلی عرضه، وضعیت بازار شاهد روند فزاینده کسری خواهد بود

?لذا IEA از کشورهای #روسیه #عربستان خواسته تا بر میزان تولید خود بیافزایند! ... موجودی نفت مخازن کشورهای OECD در حال حاضر نزولی بوده و پایینتر از متوسط 5 ساله قرار دارد

Global oil demand will surge late next year above pre-covid levels of >100m b/d, the
                      #IEA said on its first 2022 forecast, urging Saudi Arabia and Russia to pump more

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

زیر 40دیگه نمیاد حتی در بدترین شرایط

قیمت فعلی 71 دلار هدف حداقلی 100دلار رو هر سطح 80 و 90 و 100 بهت میگم چه خبر از نفت 20دلاری!!

تو هم اگر رفت زیر 40 دلار بمن بگو چه خبر از نفت 100دلاری اصلاح اگر پیش بیاد قبول دارم تا 40 دلار انهم در شرایط خاص و با احتمال 40درصد

مرد حساب 20دلار دیگه در امریکا یک پیتزا هم نمیدهند چه رسد به یک بشکه 154لیتری نفت خام !!:.thumbsupsmileyanim

یکی از دوستان گفت انجا لپ لپ 20دلاره که اگر بیاد همین الان 20دلاری دارم کنار میذارم واست :Dدر تاریخ 17 خرداد 1400 برابر با 7 زوین 2021

نفت برنت مقاومت 73دلار هم شکست بعد هی بفروشید سهامتان در یک پنجم قیمت!!!!!!

74.66

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                          نفت 110 و احتمالا 120 دلار را خواهد دید ...

1400/3/11

.

نظر

• توپ4گوش
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 2505

? قمار 49.7 میلیارد دلاری افزایش قیمت #نفت

سرمایه گذار بازارهای کامودیتی دنیا در هفته گذشته اقدام به سوییچ از محصولات #کشاورزی به سمت #انرژی کرده ... و تعداد موقعیت خرید long #نفت Brent را 9%+ و WTI را 7%+ افزایش دادند (رکورد 3 ساله!)

تعداد قراردادهای خرید #گاز_طبیعی نیز در بالاترین سطح خرید 3 ماهه قرار دارد

Funds switching exposure from #agriculture to #energy with WTI long (+7% to 410k) at near three-year high. Adding #Brent (9% to 291k) the total #crudeoil long reached a not yet elevated five-week high at 701k

نظر

• CHESTER.2020
                              عضو فعال
                              • Apr 2020
                              • 1255

BECARFUL GUYS
                              نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                              نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                                برای صعود تا 88 به پولبک تا 60 نیاز داشت!
                                این جمله رو سه ماه قبل گفتم. این جمله را همینجوری رو هوا گفتم؟! این جمله کوتاه من خلاصه یک تحلیل و پیش بینی از آینده نفت بر اساس نگاه تکنیکالی من بود در پاسخ به دوستانی که نگران ریزش نفت بودند. میخواستم بعدش مفصل تر و با جزییات بیشتری شرح بدم همونطور که در یک کانال خصوصی که تنها عضوش خودم هستم پیش بینی هایم را برای خودم در آنجا ذخیره میکنم. متاسفانه مواجه شدم با افرادیکه در دعوای همیشگی با مبحث تکنیکال علاقمند به هدر دادن انرژی و زمان دیگران هستند، منهم که هیچ علاقه ای به ورود مجدد به این مسخره بازیها ندارم چرا که عقیده دارم یک تحلیلگر هیچ نیاز و لزومی به اثبات خود نزد دیگران ندارد. زمان بهترین ملاک سنجش برای شناخت افراد درست و نادرست و بهترین داور برای سوت پایان بازی است!!
                                در هر صورت اکنون آن بخش که از پیش بینی خود را که در تاریخ 2 فروردین امسال در کانال خودم ( توضیح اینکه 3 نفر مشاهده گر متن من به دلیل ارسال این تحلیل خودم به چند تن از دوستان نزدیکم است ) در خصوص رفتار قیمتی نفت قرار داده بودم و این جمله کوتاه منهم نشات گرفته از همان بود را بهمراه چارت نفت از همان تاریخ تا به امروز را برای مقایسه قرار میدهم که با اختلافات جزئی بر مدار نگاه من از آینده حرکت نمود.

در نقطه شروع ما در قیمت 65 دلار قرار داشتیم ، خط زرد نگاه من از حرکت نفت در آینده پیش رو بود و امروز به هدف اول رسیدیم... قطعا از جمله اول من خواهید فهمید که اهداف بالاتری هم وجود دارند! به نظر شما یکنفر چگونه ممکن است آینده را پیش بینی کند؟ با گوی بلورین و ورد جادویی؟ یا استفاده از ابزاری که در اختیار همگان است! تنها تفاوت در نگاه افراد به یک ابزار مشترک و نحوه استفاده از آن است.
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X