وقت خریدشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
منفی امروز شکار خوبی است
امروز خرید سنگین انجام دادیم انشالله که سود خوبی بده
قیمت 1450__1500
خدا خواست و ما توانستیم
خبر خوب
خدارو شکر گزارش 6 ماهه هم آماده شده
فقط باید امضاء بشه و شرکت ارسال کنه کدال
بهنظر میرسه این گزارش فرای انتظارات بازار باشه
میتونید با شرکت تماس بگیرید و پیگیر بشید
۰۲۱۸۸۰۸۸۳۶۰
خدا خواست و ما توانستیم
عرضه های اولیه چون سهام دار خرد و تازه وارد زیاد داره بیشتر پیرو شاخص و جو بازاره .فردا اگه شاخص منفی باشه ممکنه قیمت از امروز هم پایین تر بیاد.البته شاید!
70 درصد عرضه اولیه دست به دست شده
و حدودا 320 هزار کد عرضه اولیه ها خارج شدن
یعنی 50 درصد از کدهای خریدار عرضه اولیه خارج شدن
30 درصد معمولا میخرن و اصلا فروشنده نیستن
میمونه 20 درصد دیگه یعنی حدود 20 میلیون برگه سهم
این 20 میلیون دو دل هستن یعنی به جو بازار خیلی کار ندارن ببینن سهم سفت کرده خودشون خریدار میشن و برعکس
باید دید خود سهم چیکار میکنه خصوصا که گزارش 6 ماهه خوبی طی روزهای آینده راهی کدال میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
از منفی به سمت صف خرید حرکت کرد
باید حجم بخوره پس امیدوارم صف خریدش نکنن تا فروشنده بیاد روی تابلو
خدا خواست و ما توانستیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)