از ۱۷۰تای حجم مبنای امروز تعدادی به من رسید.
کلیت بورس از فردا شل میشه یحتمل. هنوز خیلی راه داره تا این بازار درست بسه
ولی در همین داغونی بورس سهام هایی مثل درهاور و دکپسول بنظرم بهتر از بازارهای دلار و طلا عمل خواهند کرد فارق از وضع بورس.
دیتای تاریخی در این مدت که بورس بفنا بوده هم همین رو نشون میده.
یعنی خرید ما در سال قبل روی درهاور درست بوده.
خرید الان بنظرم ریسک کمتری هم داره و درست تر هم هست
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
روزای قبل که کپسول رو نمیشد بخری ولی درهآور رو راحت میشد خرید. که من هم درهآور رو اضافه کردم. جالبش اینه که روزهای اخیر درهاور تابلوی خیلی بهتر از کپسول داره و فاصله اش بیشتر از ۱۰۰۰تومن شده!
اینه که در کوتاه مدت واقعا مشخص نمیکنه و نمیتونی دقیق بگی کپسول بهتره یا رهاور!
ولی من رهاور سهم اصلیه سبدم هست
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
درود ...
آقا مهدی کنجکاو شدم روی کامنت شما و این 2 سهم شما و میثم و محسن هو
ببینیم کجای کار هستید ؟!
....................................
نسبت دکپسول به درهاور :
کپسول از 1401 تا امروز نسبت به درهاور حدود 50 درصد ریخته و قطعا درهاور از کپسول بهتر بوده ( یا درهاور از 1401 تا امروز 100 درصد رشد کرده نسبت به کپسول )
10 درصد این ریزش در همین یکی دو هفته بوده ...
اما کوتاه مدت ...
چارت میگه حدود 4 درصد دیگر این اختلاف به نفع درهاور زیاد میشه فاصله ( رشد درهاور بیشتر یا ریزش کمتر یا سرعت رشد بشتر و از این افعال که عرض کردم )
بعد اون 4 درصد بازی عوض میشه به نفع کپسول ...
یعنی چی ؟
یعنی 4 درصد دیگر اختلاف زیاد شد تمام درهاور ها را چنج بزن به کپسول که البت سیکنالی تکنیکالی است و قطعیتی نداریم ...
عرض ارادت ...
سلطان بورس ایران درهاوره
البته خیلی خیلی زوده...هنوز
بزارید بریم مجمع افزایش سرمایه...
هنوز یکسال وکمی بیشتر تا شناخت سلطان باقی مانده
سهم سال ۹۹ : ۴۰۰ میلیارد الی ۵۰۰میلیارد تومان ارزش بازار داشته...همه بازار اه و ناله کردن در این ۴ سال
ولی در هاور الان ۲۵۰۰ میلیارد ارزش بازار داره و تو این ۴ سالیکهمه اه وناله کردن سلطان ۴برابر شده و با سودهای مجمع بالای ۵ برابر
**
البته من هیچ توصیه ای ندارم و به هیچ سهمی نباید بیشتر از ۳۰ _۲۰ درصد سرمایه رو تخصیص داد
#درهآور آس بازار بوده و هست و خواهد بود
هرکی از درهآور بتونه یک ایراد بگیره جایزه داره.
در هر شرایطی طی این مدت عالی عمل کرده
سودآوری بیست. عملکردش روی تابلو از یکی دو سال قبل به اینور عالی
دورنمای سهم عالی
تقسیم سود عالی
سهم آس واسه هر نوع سرمایه گذاری، درازمدت، کوتاه مدت و ....
افزایش سرمایه بجا
الحق شاه هست درهآور... راضی ام ازش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)