جزئیات جدید از عرضه اولیه دارویی ره آورد تامین
?شرکت دارویی ره آورد تامین از زیرمجموعه های خارج بورسی هلدینگ دارویی تامین (تیپیکو) است. سال 97 حدود 33 تومن سود محقق نموده حدود 20% سهام یعنی 40 میلیون سهم عرضه اولیه خواهد شد.
بازار خراب شده
ممکنه دیگه بازدهی های قبلی را نده
و فردا صف خرید اینم عرضه بشه شاید
این سهم واقعا بازیگرانی قوی دارند مردم فکر میکردند دلیل صف خرید درهاور ازاد شدن نرخ ارز هست ولی اینطور نبود درهاور انباری به اندازه فروش یکسال شرکت ذخیره دارد منبع مصاحبه مدیرعامل شرکت با بورس 24.
تنها نماد دارویی که اگر بدون دامنه نوسان بازبشه و میشه خرید همین نماد هست . ضمنا این نماد دانش بنیان هست و گل سرسبد دارویی به خاطر زیر گروه تامین دارای افزایش سرمایه . منبع گزارش شرکت در کدال. موقع بازگشایی در فردا و پس فردا
عذر خواهی می کنم
من در بخش موجودی مواد اولیه سرچ کرده بودم
حق با شماست
موجودی کالای تولید شده در سطح بسیار مناسبیه
Honesty is the best policy
تازه اگر این سهم درقیمت سه هزار تومان هم فرضا بازگشایی بشه فقط از داوه قیمتش بیشتر است یعنی حدود چهار برابر تولید قیمتش هست. ولی بیشتر دارویی ها درقیمت بالای هشت تا ده بعضا بیشتر از ده برابر تولید مقدار قیمت انها هست. اگر غلط میگویم دوستان اصلاح بفرمایند
روزی که حرکت کرد و روزی که عرضه شد
باید به بازیگر تبریک گفت
خوب جمعش کردید. و خوب امروز خارج شدید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)