سلام
من مطالبم را بعد از این در این جستار مینویسم
در این جستار سعی میکنم از نوشتن مطالب سیاسی تا جای ممکن خودداری کنم و صرفا به مطالب اقتصادی
و خصوصا سهام بپردازم.
خوشحال و ممنون میشم اگر سایر دوستان هم مشارکت کنند تا کنار یکدیگر به سود شیرین برسیم.
سلام
من مطالبم را بعد از این در این جستار مینویسم
در این جستار سعی میکنم از نوشتن مطالب سیاسی تا جای ممکن خودداری کنم و صرفا به مطالب اقتصادی
و خصوصا سهام بپردازم.
خوشحال و ممنون میشم اگر سایر دوستان هم مشارکت کنند تا کنار یکدیگر به سود شیرین برسیم.
Abad, abstract, Captain Nemo, farrokhi, kamran, meisam317, mhjboursy, mohsen kaveh, rezasatari, roya123, s400, shamim, trojan, Zabih, zorba, ابشار, امیر محمد ۲, ایکاروس20, محمد20, چینی بند زن, کوهیار
در مورد بازار امروز
بنظر من دلیل اصلی منفی بازار امروز که یکی از شدیدترین منفی ها رو از اول سال امروز دیدیم
منشا سیاسی نداره(منظورم موضوع ارامکو و احتمال تنش نظامی هست)
به نظر من تنش در این مورد نزدیک به صفر هست
بنظر من یکی از دلایل این منفی شدید بازار پایه با قوانین جدید هست
چه بخاهیم و چه نخاهیم بازار پایه یکی از جذابترین بازارهای مالی ایران بوده و تقریبا یک سوم بورس ایران را تشکیل میده
بنظر من ابعاد فاجعه بازار پایه روز به روز بیشتر داره برای فعالین بازار نمایان میشه
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
اولین سهمی که اینجا معرفی میکنم چافست رو زیر نظر داشته باشید
هم میتونید نوسان بگیرید و هم روند بلند مدت همراه باشید
.
.
متاسفانه این پولی که وارد بازار شده بود رو با هدایت کانال های تلگرام بردن به سمت دو سهم تجارت و بصادر
حقوقی هم خالی کرد روی سرشون و پول رو از بازارر برد بیرون
بازار الان در شرایطی نیست بتونه این سهام را هضم کنه،مخصوصا پولهای درشت گیر می افتن و میشه مثل امروز
سال 92 هم بصادر پول رو از بازار خارج کرد
این دو سهم مثل باتلاق هستند،هرچه به یاتلاق آب بریزید دریاچه نمیشه
البته ممکنه این مطلب من به کام برخی خوش نیاد
ویرایش توسط FARIBORZ NAEL : 2019/09/18 در ساعت 11:34
دقیقا صحبت های دوستان در مورد بازار پایه رو تایید میکنم
این چند روز که این بازار سفته بازی بخاطر اجرای قوانین جدید بسته شد سهام شرکت های بازار اصلی رشد 20 درصدی داشتن بمحض باز شدن شون دیروز بازار منفی شد
برای شنبه انتظار دارم از شدت منفی بازار کم بشه و شاید برخی از سهام مثل گروه بانک و بیمه و تا حدی خودرویی و مخصوصا قطعه سازها به مدار مثبت برگردن
ولی بنظرم بیشتر روند آرام تری در پیش باشه برای آینده میان مدت بازار
همیشه در بازار سهامی هست که بشه خرید و سود قانع کننده ای ببریم
چهار صنعت رو زیر نظر داشته باشید و بهترینها رو برای سهامداری یا نوسانگیری انتخاب کنید
1- صنعت دارو
2-خوراکی و آشامیدنی
3-قطعه سازی
4-زراعت و دامپروری
فعلا جایی بهتر از بورس سراغ ندارم
آرزوی سود و دل شاد برای همه
ویرایش توسط FARIBORZ NAEL : 2019/09/20 در ساعت 21:21
Abad, banima, farrokhi, mhjboursy, Milad 999, Mnm1990, mohsen kaveh, roya123, s400, ابشار, امیر محمد ۲, رادین1, مباشر, نوام چامسکی, کوهیار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)