درود برشما
سلام
من نيز دارای تجربيات بسيار بسيار اندک در بورس می باشم. البته هدف من استفاده از تجربيات دوستان خواهد بود. اما در طول چند سالی که در بورس فعال بودم بازدهی خوبی داشتم. در حال حاضر قصد سرمايه گذاری فوری را ندارم و برای 2 تا 3 ماه آينده دارم خودم را گرم می کنم. و اگر اظهار نظری می کنم اصلا گين مالی ندارم.
سلام
من امروز عضو این سایت شدم
امیدوارم با هم تبادل اطلاعات خوبی داشته باشیم
با سلام
تبريك و عرض تشكر.انشالا فروم خوبي بشه با مشاركت همه.
جناب شاپور عزيز
فكر كنم از باتجربه هاي بورس باشيد به هر حال بنده هم ورود شما را به اين جمع دوستانه تبريك عرض مي كنم. و ممنون ميشويم يه مختصري از فعاليت بورسيتون جهت آشنايي ما بيان كنيد.
سپاسگزارم
تحلیلگر بازار tahlilgar0@
فكر كنم به زودي اين سايت از بهترين سايت هاي بورسي بشه. با توجه به اساتيد خوب تكنيكال و فاندامنتالي كه داره.
من به نوبه خودم از ديگر اساتيد بورسي در ديگر سايت ها دعوت كردم كه بيان و اينجا عضو بشن. دوستان هم اگر كساني را مي شناسند دعوت نمايند تا جمع گرم و صميمي و فعالتري داشته باشيم.
هدف به سود رسيدن همه دوستان در فضاي بورس است.
انشالله همگي اول سلامت و بعد پرسود باشيد.
با حق
تحلیلگر بازار tahlilgar0@
Captain Nemo, میشکا, مسلم, ناهید, حامد24, راشین, سرداربورسی, طيب, عليرضا جمالی
تبریک مرا هم پذیرا باشید.
پیشاپیش سال 1390 مبارک
هر روزتان نوروز /////نوروزتان پیروز
با سلام من امروز تازه عضو این تالار شدم
امیدوارم بتونم از نظرات اساتید بهره لازم رو ببرم
همتون سلامت و پر سود باشید!
arak_bourse, HOLY, میشکا, مسلم, ناهید, راشین, سرداربورسی, طيب, عليرضا جمالی
درود و سلام بر
حاج جواد عزیز،hosein عزیز ، علی عزیز ،امیر محمد بورس عزیز ،mjrezvan عزیز و iq_son عزیز ورود تک تک شما عزیزان رو از جانب خودم ،مدیریت سایت و تمام دوستان خیر مقدم عرض میکنم و برای شما عزیزان آرزوی سلامت و سود دارم .
arak_bourse, Captain Nemo, iq_son, میشکا, مسلم, ناهید, آریو, بابک پناهی, حیدر بابا, راشین, سرداربورسی, طيب, عليرضا جمالی
من الان اومدم 1389/12/21 ساعت 9 شب
از تمام مدیران دست اندر کاران این سایت تشکر میکنم
به امید سرافرازی و بهروزی برای همه دوستان عزیز !
HOLY, مسلم, ناهید, آریو, راشین, سرداربورسی, طيب, عليرضا جمالی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)