بسمه تعالی
جستار تخصصی برای شرکت بهساز کاشانه تهران. (هنوز نماد ندارد.)
جزء شرکتهای در انتظار عرضه اولیه در آینده.
بسمه تعالی
جستار تخصصی برای شرکت بهساز کاشانه تهران. (هنوز نماد ندارد.)
جزء شرکتهای در انتظار عرضه اولیه در آینده.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
مجمع بهساز کاشانه برگزار شد و مبلغ 60 ریال سود تصویب شد .
چه حجمایی میخوره!!
مگه خگستره؟
تازه شناورش فقط 3.5 میلیارد سهمه!
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
منشأ ورود بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی به یک سهم
اکوایران: ثبهساز که از روز ابتدایی هفته جاری با ورود بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی مواجه بود در روز سه شنبه نیز این جریان پول حقیقی را حفظ کرد. اخبار متفاوتی دور معاملات این سهام درحال گردش است اما منشأ اقبال حقیقی به این نماد هنوز شفاف نیست.
به گزارش اکوایران؛ در معاملات هفته جاری بازار سهام نماد ثبهساز با تغییرات جریان پول قابل توجهای مواجه شد. این نماد در دو روز معاملاتی بیشترین ورود پول حقیقی را در میان سهمهای بازار به ثبت رساند و بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان ورود پول حقیقی داشت.
نماد ثبهساز در معاملات روز جاری نیز ورود پول حقیقی قابل توجهی داشته اما با این حال، مسألهای که برای برخی از فعالان بازار سهام مورد سوال بوده، دلیل این اقبال حقیقی است.
از طرفی انتشار صورتهای مالی سه ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ماه نشان میدهد که این مجموعه با رشد درآمدزایی و سودآوری قابل توجهی به نسبت مدت مشابه در سال قبل مشغول به فعالیت است اما این صورتهای مالی در انتهای فروردین ماه منتشر شد و ورود پول از روز ۹ اردیبهشت به این نماد شدت یافت.
با وجود انتشار اطلاعیه شفافسازی در سامانه کدال و اصلاحیه فروش اسفند ماه در روز ۱۱ اردیبهشت، احتمالا وجود اخبار و حواشی پیرامون این سهم موجب اقبال حقیقی به ثبهساز شده و باید منتظر بود تا. میزان اصلاح روند صعودی این سهم و خبرهای رسمی آتی از سوی ناشر، صحت شایعات را نشان دهد.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
فکر کنم تمام شناوری سهم دست به دست شده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
600 میلیون حقوقی یک نفس فروخته
فردا احتمالا سهم قرمز میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
دیروز600میلیون سهم فروش سهامداران عمده بود
دریغ از یک برگ سهم حمایت درمعاملات امروز!!...
نزدیک 3میلیارد سهم شناور شرکت در رالی اخیر افزایش یافت!!
هرچی تونستند فروختند عمده های سهم!! تا این چنین حجم فروش بیاد رو تابلو!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)