کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فردا اگر اجازه بدن سهم از منفی 5 معامله شروع کنه خیلی جالب تر میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اگه برنامه فروشش محقق بشه ،حول و حوش 500 تومن حداقل سود می سازه(نظر شخصی)
بزارید گزارش حسابرسی بیاد بعد احتمالا عدد پیش بینی شما بزرگتر میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اویلا
دامنه محصولات تولیدی تحت نام برند اویلا انواع محصولات خانواده روغنی شامل روغن های مایع و جامد و غیر روغنی شامل تن و رب را در بر میگيرد.
فامیلا
امروز فامیلا با تداوم در کیفیت ، نوآوری در محصولات ، ارتباط پایدار با مشتریان و تلاش در جهت حفظ مشتریان وفادار به برندی مورد اعتماد و محبوب مبدل شده است.
کیمبال
در ابتدا با تولید انواع روغن وارد عرصه مواد غذایی شد و به تدریج محصولاتی چون کنسرو تن ماهی ،کنسرو زیتون ،کنسرو رب گوجه فرنگی را به سبد غذایی خود اضافه کرد .
سانتین
برند سانتین با هدف قرار دادن مشتریان خاص وارد زنجیره تولید محصولات روغنی و غیر روغنی شد و هم اکنون اغلب در فوشگاه های زنجیره ای عرضه می گردد.
..... تقریبا همه برنده های معروف بازار مال این شرکته
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
من پله اول غکورش خرید کردم و پله دوم را منوط به بررسی بیشتر کردم.
هنوز در حال بررسی هستم و اطمینان کامل ندارم راجع به سودآوری شرکت به همین دلیل فقط یک پله خریدم فعلا.
ولی :
با توجه به تحلیلی که جناب تمام به اشتراک گذاشته اند مفروضات تحلیل این بوده :
اگر کل سال 1400 را با ارز 4200 طی کنه شرکت حدود 494 تومن سود ساخته
اگر 6 ماه دوم را با ارز 18000 تومن طی کنه شرکت به سود 816 تومن می رسه
این یعنی اینکه به ازای هر 6 ماه که شرکت با ارز 18000 تومن کار کنه سود شرکت 320 تومن افزایش خواهد داشت.یعنی اگر 12 ماه تمام شرکت با ارز 18000 تومن کار کنه سود شرکت 640 تومن افزایش خواهد داشت.
حالا بیاییم فرض کنیم امسال هم ارز 4200 اختصاص داده بشه نتیجه اینه که شرکت 494 تومن سود داره اگر از سال 1401 ارز 18 تومن باشه 640 تومن به این عدد 494 افزوده میشه یعنی حدود 1140 تومن میشه سود شرکت .
140 تومن هم بابت اینکه ممکنه یه آیتم در تحلیل از قلم افتاده باشه کم کنیم ، به سود 1000 تومن می رسیم
اگر امروز در قیمت 3820 تا 3840 سهم را خریده باشیم
و سود سال 99 که حدود 380 تومن است و تقسیم سود همیشه بالا بوده اگه حداقل 300 تومن مجمع سال 1399 بگیریم
و سود سال 1400 با فرض ارز 4200 هم حدود 494 تومن است که حدود 430 تومن سود سال 1400 بگیریم
مجموع سود دریافتی سال های 99 و 1400 میشه 720 تومن
اگر 720 را از قیمت 3840 امروز کم کنیم 3120 تومن تمام شده شرکت روغنی میشه با سود سال 1401 حدود 1000 تومن یعنی پی به ای حدود 3.2
مجددا عرض می کنم هنوز شخصا بررسی هایم تمام نشده و خودم به نتیجه نهایی نرسیدم و مطالبی که عرض کردم صرفا بر اساس تحلیل شرکت سرمایه گذاری ملی ایران بوده
هنوز در حال بررسی هستم و اطمینان کامل ندارم راجع به سودآوری شرکت به همین دلیل فقط یک پله خریدم فعلا.
ولی :
اگر کل سال 1400 را با ارز 4200 طی کنه شرکت حدود 494 تومن سود ساخته
اگر 6 ماه دوم را با ارز 18000 تومن طی کنه شرکت به سود 816 تومن می رسه
این یعنی اینکه به ازای هر 6 ماه که شرکت با ارز 18000 تومن کار کنه سود شرکت 320 تومن افزایش خواهد داشت.یعنی اگر 12 ماه تمام شرکت با ارز 18000 تومن کار کنه سود شرکت 640 تومن افزایش خواهد داشت.
حالا بیاییم فرض کنیم امسال هم ارز 4200 اختصاص داده بشه نتیجه اینه که شرکت 494 تومن سود داره اگر از سال 1401 ارز 18 تومن باشه 640 تومن به این عدد 494 افزوده میشه یعنی حدود 1140 تومن میشه سود شرکت .
140 تومن هم بابت اینکه ممکنه یه آیتم در تحلیل از قلم افتاده باشه کم کنیم ، به سود 1000 تومن می رسیم
اگر امروز در قیمت 3820 تا 3840 سهم را خریده باشیم
و سود سال 99 که حدود 380 تومن است و تقسیم سود همیشه بالا بوده اگه حداقل 300 تومن مجمع سال 1399 بگیریم
و سود سال 1400 با فرض ارز 4200 هم حدود 494 تومن است که حدود 430 تومن سود سال 1400 بگیریم
مجموع سود دریافتی سال های 99 و 1400 میشه 720 تومن
اگر 720 را از قیمت 3840 امروز کم کنیم 3120 تومن تمام شده شرکت روغنی میشه با سود سال 1401 حدود 1000 تومن یعنی پی به ای حدود 3.2
مجددا عرض می کنم هنوز شخصا بررسی هایم تمام نشده و خودم به نتیجه نهایی نرسیدم و مطالبی که عرض کردم صرفا بر اساس تحلیل شرکت سرمایه گذاری ملی ایران بوده
چیزی که الان در مناظره ها مشخصه اینکه همه کاندیداها با ارز 4200 تومانی حهانگیری مخالف هستن
وقتی رییسی رییس جمهور بشه اولین کاری که میکنه ارز 4200 را حذف میکنه
اصولگراها فعلا یکصدا ارز 4200 جهانگیری را منشع فساد میدونن
پس بهتره روی سود 800 تومانی امسال غکورش حساب ویژه ای باز کنیم
هرچند با سود 500 تومانی امسال باز هم قیمت سهم در گروهش و در بازار ارزان است
خدا خواست و ما توانستیم
رئیسی: ارز ۴۲۰۰ تومانی به جیب افراد خاصی رفته که من تعداد آنها را میدانم
رئیسی گفت: ارز ۴۲۰۰ تومانی چقدر وارد سفره مردم شد؟ این میزان ارز به جیب چه کسانی رفته است؟ ارز ۴۲۰۰ تومانی به دست افراد خاصی به تعداد انگشتان دست، رفته است. البته من تعداد آنهایی که ارز ۴۲۰۰ تومانی به جیبشان رفته است را دارم.
خدا خواست و ما توانستیم
چیزی که الان در مناظره ها مشخصه اینکه همه کاندیداها با ارز 4200 تومانی حهانگیری مخالف هستن
وقتی رییسی رییس جمهور بشه اولین کاری که میکنه ارز 4200 را حذف میکنه
اصولگراها فعلا یکصدا ارز 4200 جهانگیری را منشع فساد میدونن
پس بهتره روی سود 800 تومانی امسال غکورش حساب ویژه ای باز کنیم
هرچند با سود 500 تومانی امسال باز هم قیمت سهم در گروهش و در بازار ارزان است
ارز 4200 تومانی برنج خارجی را برداشتن. وبرنج خارجی 8 هزارتومانی به بالای 20 هزارتومان رسید.
بنظر من ارز 4200 تومانی را به این زودی ها برنمی دارند.
ولی :
و سود سال 1400 با فرض ارز 4200 هم حدود 494 تومن است
درود جناب Arad700
مهدی رضایتی هم در کانالش عکس پایین رو زده. تحلیلگر خوب و با سابقه ایه. سود سال 1400 رو در حالت دلار 4200 مقدار 472 و در صورت حذف دلار 4200یی 1175 تومان درآورده.
[IMG][/IMG]
من سهم رو ندارم ولی زیر نظر دارم برای خرید.
این جریان ارز 4200یی هم همه میدونن غیرمنطقی و رانت زاس و در حرف مخالفش هستن، ولی به دو دلیل در عمل مقاومت میکنن برای حذفش، یکی شوک تورمی و دوم اینکه دلشون نمیاد رانت رفقاشون رو حذف کنن. الان دو ساله همه میگن قرار حذف بشه، یه مدت برای خیلی از کالاها تخصیص نیافته درست، ولی از کجا معلوم دست و بالشون تو فروش نفت باز بشه دوباره شروع نکنن به تخصیص 4200 یی. بهرحال در حداقل ممکن هم یک پتانسیل بالقوه و خوب برای این شرکتهاست.
مهدی رضایتی هم در کانالش عکس پایین رو زده. تحلیلگر خوب و با سابقه ایه. سود سال 1400 رو در حالت دلار 4200 مقدار 472 و در صورت حذف دلار 4200یی 1175 تومان درآورده.
[IMG][/IMG]
من سهم رو ندارم ولی زیر نظر دارم برای خرید.
این جریان ارز 4200یی هم همه میدونن غیرمنطقی و رانت زاس و در حرف مخالفش هستن، ولی به دو دلیل در عمل مقاومت میکنن برای حذفش، یکی شوک تورمی و دوم اینکه دلشون نمیاد رانت رفقاشون رو حذف کنن. الان دو ساله همه میگن قرار حذف بشه، یه مدت برای خیلی از کالاها تخصیص نیافته درست، ولی از کجا معلوم دست و بالشون تو فروش نفت باز بشه دوباره شروع نکنن به تخصیص 4200 یی. بهرحال در حداقل ممکن هم یک پتانسیل بالقوه و خوب برای این شرکتهاست.
سبز باشید
با سلام
یه موضوعی که هست اینه که الان تقریبا تمام نامزدهای ریاست جمهوری برحذف یارانه های پنهان و حذف 4200 تاکید کردند و تمایل دارند که بار منفی اتخاذ این تصمیم ، یعنی حذف ارز 4200 را به گردن دولت روحانی بندازند.
نامزدها تقریبا همگی گفتن ارز 4200 فسادزا بوده و ....
ارز 4200 تومانی برنج خارجی را برداشتن. وبرنج خارجی 8 هزارتومانی به بالای 20 هزارتومان رسید.
بنظر من ارز 4200 تومانی را به این زودی ها برنمی دارند.
خیلی راحت تر از چیزی که فکر میکنید حذف میکنن
خدا خواست و ما توانستیم
نظر