click to register
صفحه 1351 از 1355 نخست ... 3518511251130113411348134913501351135213531354 ... آخرین
نمایش نتایج: از 13,501 به 13,510 از 13544

موضوع: تکنیکال ( بهرام و رفقا )

عضو فعال
    تشکر شده 2,185 بار در 577 ارسال

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

درود. عزیزان خودمو بعنوان وارن بافت دوم با رای بالا اعلام میکنم میگید نه؟ هر سهمی را میفروشم صف خرید میشه بقیه سبدم منفی درست حسابی واونهایی هم که صف خریدن به هیچ عنوان حجم مبنا نمیخوره نمونه هاش بنیرو... شبریز... ووو هرکی قبول نکنه از ته دل نخنده بگم خدا چکارش کنه

2. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید بابای یسنا از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال Arian02 آواتار ها
    تشکر شده 7,968 بار در 1,445 ارسال

جناب بهرام خدا به پرتفو و زندگیت برکت بده دانیک رو درست یا غلط با سود حدود ۲۰ درصد فروختم
    سود کوتاه مدت خوبی بود ممنون

4. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید Arian02 از ایشان تشکر کرده اند:

ستاره‌دار(2) بهرام خان خانان آواتار ها
    تشکر شده 657 بار در 326 ارسال

فقر‌ ...

بیشتر بیماری‌های انسان از روح او سرچشمه می‌گیرد. بیمارستان‌های روانی پر از بیمارانیست که سال‌ها زیر فشار مالی بوده‌اند و این تنش، ذهن و جسم آن‌ها را از کار انداخته.

برآورد کرده‌اند که نُه‌دهم بیماری‌هایِ انسان، ناشی از فشار و محنت و نکبت، زاییده از فقر است.

فقر سبب می‌شود زندان‌ها از دزدان و جنایتکاران پر شود.

فقر انسان‌ها را به‌سوی اعتیاد و فساد و فحشا و خودکشی سوق می‌دهد.

از کودکان بی گناه پاک و با استعداد و باهوش، مجرم و بزهکار می‌سازد. باعث می‌شود مردم به کارهایی دست بزنند که اگر فقیر نبودند حتی به فکرشان هم خطور نمی‌کرد.

عواقب معصیت‌بار فقر بی‌انتهاست.

جایی که فقر بیاید ایمان و عشق از بین خواهد رفت.

6. 3 کاربر به خاطر ارسال مفید بهرام خان خانان از ایشان تشکر کرده اند:

"از حال بد به حال خوب"

1.اعداد بدرد نخور را دور بریز. این شامل سن،وزن و قد میشه. اجازه بده پزشکان برای اونها نگران باشند، برای همین به اونها پول میدی دیگه.

2.فقط با دوستان خوش اخلاق معاشرت کن، غرغروها و بد اخلاقها نابودت میکنند(ضمناُ اگر جزو اون غرغروها یا بداخلاقها هستی این رو به خاطر بسپار)

3.شروع به یاد گرفتن کن. کامپیوتر،هنر،باغبانی... هرچیزی که دوست داری، هرکاری که اجازه ندی مغزت بیکار بمونه." مغز بیکار کارگاه شیطانه" و نام شیطان اینه: آلزایمر!

4. از چیزهای ساده و کوچک لذت ببر.

5.به جاهای نادرست نرو، برو به خرید،حتی مسافرت به یه شهر و یا یک کشور دیگه و همیشه یاد خدا باش.

6.بیشتر مواقع طولانی بخند. آنقدر بخند که احتیاج به نفس تازه داشته باشی. و اگر دوستی داری که تو رو میخندونه بیشتر وقت خودت را با او بگذرون...

7.اشک و غصه هم پیش میاد، یه کم گریه و زاری کن، یه کم غصه بخور و تحمل کن و بعد حرکت کن... تنها کسی که تمام عمر با تو خواهد بود، خودت هستی... تا زنده ای زندگی کن.

8.دوروبرت را پر کن از هرچیزی که دوست داری،فامیل،هدایا و یادگاریها، موسیقی، گل و گیاه،سرگرمیها، هر چیزی که خودت دوستش داری.خونه تو پناهگاه توست.

9.قدر سلامتی خودتو بدون: اگر خوبه،نگهش دار و مواظب باش،اگر استوار نیست، بهترش کن.

10عشق بورز و در هر موقعیتی عشق خودت را به کسانی که دوستشون داری بیان کن.

11.ورزش روزانه داشته باش حتی روزی 45 دقیقه پیاده روی.

12.پیشنهاد های شما برای داشتن حال خوب چیه؟

8. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید بهرام خان خانان از ایشان تشکر کرده اند:

حوالي ٦٠ سالگی چه خبره؟

جمله فرانسوی ای را که یادم نیست از که شنیده بودم و فقط به صرف اینکه فرانسوی بود و قشنگ، با همان زبان فرانسوی بر روی یک بنر دادم که برای تبریک روز تولدشان بنویسید:

La vie commence a soixante – dix
    زندگی از 60 سالگی آغاز میشود!

اما ته دلم باورم نمیشد که این جمله معنی داری باشد. یعنی چه؟ مگر ممکن است؟
    و بعد فکر کردم که حتما برای دلخوشی است و روحیه دادن و از این حرف های امیدوار کننده.

و تو این دو سال این جمله را خیلی تکرار کردم تا نوبت به شصت سالگی خودم رسید و باز دوباره این سوال، چطور میشود که زندگی از شصت سالگی شروع شود؟

اگر باور داشته باشیم که زندگی یعنی آزادی و یا به تعبیر دیگر آزادی یعنی زندگی، میبینم که سرآغاز واقعی این آزادی میتواند در 60سالگی باشد.

آزادی از بند خود باور نداشتن ، پایان امر و نهی و آغاز مهربانی با خود، قبول شخصیتی که هستی و رهایی از تلاش برای تغییر آن!

این اولین احساس آزادی است.
    آرامش و پذیرش آن چه که هستی و نه سرزنش و نه به رخ کشیدن خطاهایی که مرتکب شدی.

دوم آزادی از اجبار به کارکردن مگر برای سرگرمی و لذت بردن
    آزادی از اجبار به خوردن مگر در حد زیستن و سلامت ماندن
    و آزاد شدن از تمایلات بیش از حد به جنس مخالف مگر برای استغنای روح و روان.

این آزادی ها آدم را به دنیای جدیدی سوق میدهد که میتواند سرآغاز زندگی باشد. آن هایی که قبل از 60 سالگی دار فانی وداع میکنند هیچوقت لذت این آزادی را نمیچشند و ما هم اگرچه میدانیم برای همیشه زنده نخواهیم ماند، اما میتوانیم خنده های جوانی مان را در چین های پیشانی مان ببینیم.

این آزادی که تا هروقت بخواهی بیدار بمانی و تا هروقت بخواهی بخوابی و با هر دوستی اوقاتت را بگذرانی و هر برنامه ای را تماشا کنی و به آهنگ های مورد علاقه دوره جوانیت کرارا گوش دهی، به دور و نزدیک سفر کنی، کنار ساحل تا مدت ها قدم بزنی و با صدای امواج نجوا کنی و خاطرات عاشقانه جوانیت را در طنین این صداها زنده کنی.

هیچکس نمیتواند اینها را از تو بگیرد
    تو زندگی نوینی را آغاز کرده ای.

تو این آزادی را با عبور از مرز 60 سالگی ات بدست اورده ای؛ تو واقعا آزادی.
    تو دیگر بخاطر از دست دادن یک موقعیت کاری و یا مالی پریشان نمیشوی، تو دیگر گرفتار آينه نیستی

تو به داشتن و یا نداشتن مو و طاسی سرت اهمیت نمیدهی و حتی به آن به عنوان یک موهبت نگاه میکنی
    میپذیری که شانه ملال است و سشوار فقط باعث اتلاف انرژی

تو در 60 سالگی میفهمی که پایه زندگی محبت است و نه ثروت، دوست داشتن است و نه حسد و میپذیری که زیبایی در سادگی است و نه تجمل گرایی

آنچه که جمع کرده ای حالا دیگر چندان به کارت نمی آید و بخشش آنهاست که زندگی ات را سرشار از طراوت میکند.
    تو به این زندگی خوش آمدی

تو در 60 سالگی از قید تمام درگیری هایی که زندگی را به کام خود میکشد آزاد میشوی.شصت ساله ها وقت آن است که این زندگی را شروع کنید. ...

10. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید بهرام خان خانان از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 38,782 بار در 8,141 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط Arian02 نمایش پست ها
    جناب بهرام خدا به پرتفو و زندگیت برکت بده دانیک رو درست یا غلط با سود حدود ۲۰ درصد فروختم
    سود کوتاه مدت خوبی بود ممنون

خدارو شکر ...

کار
    درست را انجام دادی ...

سود خوبی داد ...

سود 3 روز سهم
    بیشتر از سود 2 هفته ی بازار و سهام 3 درصدی بود !

12. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید بهرام نامدار از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال
    تشکر شده 4,859 بار در 1,310 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط بهرام خان خانان نمایش پست ها
    حوالي ٦٠ سالگی چه خبره؟

جمله فرانسوی ای را که یادم نیست از که شنیده بودم و فقط به صرف اینکه فرانسوی بود و قشنگ، با همان زبان فرانسوی بر روی یک بنر دادم که برای تبریک روز تولدشان بنویسید:

La vie commence a soixante – dix
    زندگی از 60 سالگی آغاز میشود!

اما ته دلم باورم نمیشد که این جمله معنی داری باشد. یعنی چه؟ مگر ممکن است؟
    و بعد فکر کردم که حتما برای دلخوشی است و روحیه دادن و از این حرف های امیدوار کننده.

و تو این دو سال این جمله را خیلی تکرار کردم تا نوبت به شصت سالگی خودم رسید و باز دوباره این سوال، چطور میشود که زندگی از شصت سالگی شروع شود؟

اگر باور داشته باشیم که زندگی یعنی آزادی و یا به تعبیر دیگر آزادی یعنی زندگی، میبینم که سرآغاز واقعی این آزادی میتواند در 60سالگی باشد.

آزادی از بند خود باور نداشتن ، پایان امر و نهی و آغاز مهربانی با خود، قبول شخصیتی که هستی و رهایی از تلاش برای تغییر آن!

این اولین احساس آزادی است.
    آرامش و پذیرش آن چه که هستی و نه سرزنش و نه به رخ کشیدن خطاهایی که مرتکب شدی.

دوم آزادی از اجبار به کارکردن مگر برای سرگرمی و لذت بردن
    آزادی از اجبار به خوردن مگر در حد زیستن و سلامت ماندن
    و آزاد شدن از تمایلات بیش از حد به جنس مخالف مگر برای استغنای روح و روان.

این آزادی ها آدم را به دنیای جدیدی سوق میدهد که میتواند سرآغاز زندگی باشد. آن هایی که قبل از 60 سالگی دار فانی وداع میکنند هیچوقت لذت این آزادی را نمیچشند و ما هم اگرچه میدانیم برای همیشه زنده نخواهیم ماند، اما میتوانیم خنده های جوانی مان را در چین های پیشانی مان ببینیم.

این آزادی که تا هروقت بخواهی بیدار بمانی و تا هروقت بخواهی بخوابی و با هر دوستی اوقاتت را بگذرانی و هر برنامه ای را تماشا کنی و به آهنگ های مورد علاقه دوره جوانیت کرارا گوش دهی، به دور و نزدیک سفر کنی، کنار ساحل تا مدت ها قدم بزنی و با صدای امواج نجوا کنی و خاطرات عاشقانه جوانیت را در طنین این صداها زنده کنی.

هیچکس نمیتواند اینها را از تو بگیرد
    تو زندگی نوینی را آغاز کرده ای.

تو این آزادی را با عبور از مرز 60 سالگی ات بدست اورده ای؛ تو واقعا آزادی.
    تو دیگر بخاطر از دست دادن یک موقعیت کاری و یا مالی پریشان نمیشوی، تو دیگر گرفتار آينه نیستی

تو به داشتن و یا نداشتن مو و طاسی سرت اهمیت نمیدهی و حتی به آن به عنوان یک موهبت نگاه میکنی
    میپذیری که شانه ملال است و سشوار فقط باعث اتلاف انرژی

تو در 60 سالگی میفهمی که پایه زندگی محبت است و نه ثروت، دوست داشتن است و نه حسد و میپذیری که زیبایی در سادگی است و نه تجمل گرایی

آنچه که جمع کرده ای حالا دیگر چندان به کارت نمی آید و بخشش آنهاست که زندگی ات را سرشار از طراوت میکند.
    تو به این زندگی خوش آمدی

تو در 60 سالگی از قید تمام درگیری هایی که زندگی را به کام خود میکشد آزاد میشوی.شصت ساله ها وقت آن است که این زندگی را شروع کنید. ...
    من این آزادیهارو از زمانی که دانشگاهم رو تموم کردم..داشتم...هیچ وقت تو زندگیم کار نکردم...هیچوقت از خوابم نزدم...هیچوقت به کسی جواب پس ندادم...هیچوقت نگران امر ونهی کسی نبودم...اون زمانهایی هم که تدریس میکنم...چه ورزش...چه دانشگاه...فقط لذت میبرم وتفریح میکنم.....
    امممما....یه اعتیاد خیلی بد به بورس دارم که خیلی آزاردهنده س....یه بیماری گرفتم که موهای سرم....به صورت سکه ای میریزه(آلوپسی)....که همه پزشکان معتقدند اثر مستقیم استرس بورسه....
    نکته اینه که نه به پولش نیاز دارم نه بالاوپایینش برام اهمیت داره....اما هیجانش صافم کرده....
    امیدوارم در ادامه زندگی از این بند ضخیم هم رهاشوم...
    به قول شاعر...باش تا بیاید....

14. 4 کاربر به خاطر ارسال مفید مگنوس کارلسن از ایشان تشکر کرده اند:

عضو فعال

شکست یکی از بهترین چیزهایی بود که برای من اتفاق افتاد.

ری دالیو یک بازنده 33 ساله بود که
    در یک معامله وحشتناک همه چیز را از دست داد. امروز میخوانیم که چگونه او از یک بیچاره به یک میلیاردر خودساخته تبدیل شد…

ری دالیو در سال 1975 Bridgewater Associates را نه به عنوان یک هج فاند، بلکه به عنوان یک شرکت مشاوره تاسیس کرد.

او خدمات مشاوره ای را در مورد چگونگی چشم انداز مالی ارائه کرد و یک خبرنامه پولی منتشر کرد که توسط مشتریان بزرگی مانند مک دونالد و نابیسکو خوانده می شد.

پس از هفت سال، ری یک تیم و یک پایگاه مشتری قوی ایجاد کرد،او معتقد بود: «در آن زمان نمی‌توانستم مغرورتر از این باشم».

ری دالیو همچنین شخصاً در بازارها معامله می کرد و پیش بینی های دقیقی انجام می داد و سود نقدی ایجاد می کرد.

اعتماد به نفس بالا بود، بنابراین او تصمیم گرفت در یک معامله شخصی مهم که بر روی رکود اقتصادی جهانی شرط می بست، «همه» سرمایه خود را وارد کند.

اما دقیقا
    برعکس این اتفاق افتاد ...

بازارها یک روند صعودی باورنکردنی را آغاز کردند
    و سرمایه ری دالیو از بین رفت.

من بدون هیچ چیز ماندم، بدون پول، بدون مردم.

او می گوید آنقدر محتاج بودم که مجبور شدم 4000 دلار از پدرم قرض کنم.با تنها 33 سال سن، شهرت او در حال از بین رفتن بود.

او با داشتن یک خانواده متوسط برای حمایت، مجبور شد زندگی خود را از ابتدا بازسازی کند،

اما این بار با فروتنی. به عنوان تنها کارمند باقی مانده در بریج واتر، او به تنهایی در دفتر خانگی خود نشست و شروع به جلب اعتماد مشتریان از طریق تماس تلفنی و ارسال خبرنامه نمود.

سه سال پس از از دست دادن همه چیز، بریج واتر اولین مشتری صندوق نهادی خود را برای مدیریت مستقیم به دست آورد: یک حساب 5 میلیون دلاری از صندوق بازنشستگی کارمندان بانک جهانی.

نزدیک به 40 سال بعد، Bridgewater Associates بزرگترین هج فاند در جهان است.

ری آن دوره دراماتیک را خلاصه کرد:

«شما ممکن است چیزی را از دست بدهید که فکر می کنید نمی توانید بدون آن زندگی کنید. اما خواهد گذشت.»

"شکست یکی از بهترین چیزهایی بود که برای من اتفاق افتاد."

عضو فعال

نقل قول :

نقش محوری ترکیه در مجهز کردن تروریست‌های چند ملیتی ترک‌تبار برای عملیات در خاک سوریه یکی از اتفاقات نادر روزگار ما است.

برایم سوال است که 10 هزار تروریست ازبک را چگونه و با چه وسیله‌ای جذب کرده‌اند؟

یا هزاران تروریست قزاق، اویغور، ترکمن، چچنی، داغستانی، ترکیه‌ای و ...

منابعی در منطقه از استفاده گسترده تروریست‌ها از پهپادهای شناسایی و تهاجمی می‌گویند که نشان می‌دهد طرف‌های قدرتمندی حامی این تروریست‌ها هستند.

همان طرف‌هایی که بالاتر در مورد اهداف و انگیزه آن‌ها نوشتم. اگر انتظار معجزه از نیروی هوایی روسیه دارید، نگاهی به تحولات جنوب لبنان کنید که چگونه باوجود روزی 150 سورتی بمباران مواضع حزب‌الله، ارتش یهودی‌ها نتوانست در جنوب لبنان کاری از پیش ببرد.

بیش از 1200 کیلومتر مربع از مهمترین و راهبردی‌ترین مناطق غرب حلب به سادگی، مثل آب خوردن سقوط کرد و حالا تروریست‌ها در داخل مناطق غربی و مهم حلب هستند ....

عضو فعال

اما سوال اصلی اینه که بشار اسد برای غرب و حتی اسرائیل بسیار کم خطر تر از اسلام گرایان تند رو مثل جبهه ی انصره هست ...

یادمه آمریکا در جنگ شوروی و افغانستان از مجاهدین افغانستان حمایت تمام قد کرد ...

بخش عمده ی مجاهدین افغان همین طالبان هستند...

آیا هدف وسیله را توجیه می کند؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 17 مهمان ها)

1. سبحان 10

کلمات کلیدی این موضوع