بسمه تعالی.
جستاری برای بررسی انتخابات ۱۴۰۰ (و احیانا نقش آن در بورس)
یا علی.
هنوز تصمیم نگرفتهام
رای نمیدهم
جلیلی
رئیسی
رضایی
زاکانی
قاضیزاده هاشمی
مهرعلیزاده
همتی
بسمه تعالی.
جستاری برای بررسی انتخابات ۱۴۰۰ (و احیانا نقش آن در بورس)
یا علی.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
میگویند یکی از گزینههای ریاست جمهوری فردی است به نام سعید محمد. نمیشناسمش. اطلاعاتش را از ویکی اینجا میگذارم:
سعید محمد
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
سردار سرتیپدوم پاسدار سعید محمد (زاده ۱۳۴۷ در تهران)، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء از مهر ۱۳۹۷ است که جایگزین عبادالله عبداللهی شدهاست.[۱] او در سال ۲۰۱۴ موفق به کسب تندیس برنز جایزه بینالمللی پروژه برتر در سطح مگاپروژهها از انجمن بینالمللی مدیریت پروژه (IPMA) شد.
سعید محمد نام تولد سعید محمد زاده ۱۳۴۷ (۵۲ ساله)
تهران، ایرانوفاداری ایران شاخه نظامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سالهای خدمت ۱۳۶۶–اکنون درجه سرتیپ دوم فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء آلما ماتر دانشگاه تربیت مدرس، دکترای مهندسی عمران (گرایش راه و ترابری)
از سوابق علمی و پژوهشی او میتوان به تألیف کتابهای «تأثیر الیاف فولادی در کنترل ترکهای کششی بتن»، «مدیریت طرحهای عمرانی»، «طراحی و اجرای روسازی بلوکی بتنی»، «انتخاب، طراحی و اجرای خط با دال بتنی در خطوط قطار شهری» و «بهسازی خاک با نگرشی ویژه به سدهای خاکی»؛ همچنین ترجمه دو کتاب «زمینشناسی مهندسی در کارست» و «کاربرد بتن غلطکی» اشاره کرد. او پیش از فرماندهی قرارگاه سازندگی، مدیرعامل گروه ایرانیان اطلس (سازنده و مالک چندین مرکز خرید در شهرهای مختلف ایران) بود.از او به عنوان کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری ۱۴۰۰ یاد میشود او همچنین از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۳ مدیرعامل سپاسد[۲] از زیر مجموعههای قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا بود.[۳]
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نامزدان
نامهای نامزدان به تفکیک وضعیت و با ذکر بالاترین منصب در قوهٔ مجریه (یا بالاترین منصب در سایر نهادها به همراه بالاترین منصب در قوهٔ مجریه) که تاکنون در آنها اشتغال داشتهاند، به شرح زیر است:
نامزدان اعلامشده
- ۶ مهر ۱۳۹۹: حسین دهقان، وزیر دفاع (۱۳۹۶–۱۳۹۲).[۹][۱۰][۱۱]
نامزدان احتمالی
ابراز تمایل به نامزدی
- عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی (۱۳۹۷–۱۳۹۲).[۱۲]
- سید عزتالله ضرغامی، رئیس سازمان صداوسیما (۱۳۹۳–۱۳۸۳)، معاون وزیر دفاع (۱۳۷۹–۱۳۷۶).[۱۰]
- فریدون عباسی دوانی، نمایندهٔ مجلس شورای اسلامی (اکنون–۱۳۹۹)، معاون رئیسجمهور (۱۳۹۲–۱۳۸۹).[۱۳]
- علی مطهری، نمایندهٔ مجلس شورای اسلامی (۱۳۹۹–۱۳۸۷).[۱۴]
عدم موضعگیری
- محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات (اکنون–۱۳۹۶).[۱۰]
- محمود احمدینژاد، رئیسجمهور (۱۳۹۲–۱۳۸۴).[۱۵]
- غلامحسین الهام، معاون رئیسجمهور (۱۳۹۲–۱۳۹۱).[۱۶]
- مهرداد بذرپاش، رئیس دیوان محاسبات کشور (اکنون–۱۳۹۹)، معاون رئیسجمهور (۱۳۸۹–۱۳۸۸).[۱۷]
- سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی (۱۳۹۲–۱۳۸۶)، معاون وزیر امور خارجه (۱۳۸۶–۱۳۸۴).[۱۰]
- اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور (اکنون–۱۳۹۲).[۱۰]
- سید حسن خمینی، متولی حرم سید روحالله خمینی (اکنون–۱۳۷۴).[۱۸]
- محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام (اکنون–۱۳۷۶).[۱۰]
- سورنا ستاری، معاون رئیسجمهور (اکنون–۱۳۹۲).[۱۰]
- محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور (۱۳۸۴–۱۳۸۰).[۱۰]
- سید پرویز فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی (اکنون–۱۳۹۸)، وزیر نیرو (۱۳۸۸–۱۳۸۴).[۱۰][۱۱]
- محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی (اکنون–۱۳۹۹)، شهردار تهران (۱۳۹۶–۱۳۸۴)، نماینده ویژه رئیسجمهور (۱۳۸۴–۱۳۸۳).
- علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی (۱۳۹۹–۱۳۸۷)، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی (۱۳۷۲–۱۳۷۱).[۱۱]
- علی نیکزاد، نمایندهٔ مجلس شورای اسلامی (اکنون–۱۳۹۹)، وزیر راه و شهرسازی (۱۳۹۲–۱۳۹۰).[۱۰]
«محمد حسین» هستم.
به شخصه چیزی از این فرد نمیدانم. ولی حس خوبی دارم نسبت به ایشان.
چرا؟
چون اعتقاد دارم یک فکر منظم و نظامی میتواند برای کشور بهترین نتیجه را داشته باشد.
من از آقای قالیباف هم زیاد اطلاعی نداشتم (و دروغ چرا؟ یک مقدار به ایشان مشکوک هم بودم. به ویژه این که دفاعیهای از ایشان در مورد تهمت پارتیبازی و دزدی در شهرداری ندیدم!) ولی نسبت به کاندیداتوری ایشان هم موافق بودم.
حقیقت این است که افکار نظامی در این مملکت گل و بلبل خیلی خوب میتوانند کار کنند. همان شهرداری قالیباف یادم میآید... (حالا باز میگویم من نمیدانم ایشان دزد هستند یا نه؟ ولی) میدانم بلکه میدیدم همه چیز نظم خیلی عالیای داشت. خیلی عالی.
پیش از آن اصلا کسی منظم کار نمیکرد. درست کار نمیکرد. سامانه پاسخگویی ۱۳۷ (و پیش از آن ۱۱۰) خیلی عالی بود. احساس میکردی حرفت شنیده میشود.
این که پای پروژهها زمانبندی قرار داده میشد. (واقعا پیش از آن وضعیت «هردمبیل» بود! واقعا!)
وضعیت منظم و مرتب رسیدگی به چاله چولههای شهری...
گلهایی که کاشته میشد و جدولهایی که بازسازی میشد و کلا همه چیز افتاده بود روی یک روال و دور بسیار منظم...
بعد این که... بسیاری از این اندیشههای نظامی خودشان را از حذببازی و جناحبازی و سیاستبازی (داخلی) دور نگه داشتهاند... (اصلا جزء قواعد نظامیگری است.) (حالا یک عده که رفتهاند تو این بازیها میبینی پس از آن بوده که از نظامیگری فاصله گرفتهاند.)
دنبال منافع این حذب و آن حذب نیستند. دنبال منافع مملکت هستند.
تکنوکرات هستند عموما. این بسیار مهم است. (برابر پارسیاش انگار میشود: فنسالار) این بسیار مهم است که در این آشفتهبازار ایران (گل و بلبل به معنای بدش) یک اندیشه منظم فن سالار بیاید بازی را دست بگیرد. (مقایسه بکنید با آقای فریدون سابق که ... اوفــــــــ.... )
بسیار قاطع هستند. میگویند مدل رضا پهلوی... ولی رضا پهلوی هم قاطعیت داشت و هم ظلم و حماقت. بنابراین من نمیگویم مدل رضا پهلوی... قاطع بهتر است. آری... عموما نظامیها قاطع هستند. برای این که در چنین شرایطی سالها کار کردهاند. به ویژه ارتشیها. خیلی عالی هستند.
«محمد حسین» هستم.
خرداد انگار انتخابات قرار است برگزار شود. اکنون اوایل دی هستیم. حدودا نیم سال مانده.
نیمسال طلایی بازار بورس ایران.
البته احتمالا پس از رفتن روحانی هم باز وضع خوب خواهد بود. تا یک مدت که هنوز دولت بعدی سر کار نیامده وقت هست که سفتهبازان جولان بدهند.
پس از آن هم با توجه به اظهارات متعدد آقای قالیباف (و با توجه به این که به احتمال زیادی دولت بعدی اصولگرا خواهد بود و از برنامههای ایشان هم استفاده خواهد کرد) احتمالا باز هم بازار بورس خوب خواهد بود.
ولی نه مانند این نیم سال طلایی پیشرو.
پس هر کس، هر آنچه که دارد باید رو کند در این شش ماه و استفادهاش را بکند. که شاید این مدت دیگر تکرار نشود.
«محمد حسین» هستم.
محسن رضایی گفته انقدر تو انتخابات شرکت میکنم
تا بالاخره رای بیارم
همیشه هست
دکتر علی لاریجانی
به نظرم در شرایط فعلی جامعه، انتخاب لاریجانی بهتر است. چون اجماع بیشتری در بین طیف های اصولگرا و اصلاح طلب و میانه رو و عموم جامعه که تعلق خاطری به احزاب ندارند وجود دارد.
گزینه های اصولگرایان و نظامیان ، افراد تند رویی هستند و در نزد عموم مردم محبوبیت و مقبولیت ندارند.
در نظر بگیریم ، همه مردم نه اصولگرا هستند و نه اصلاح طلب ، پس با عینک حزبی و علاقمندی خودمان به موضوع نگاه نکنیم.
لااقل لاریجانی به نسبت گزینه هایی که از الان خودشان را کاندیدا انتخابات کردن، گزینه متعدل تری است که کارنامه و سابقه مدیریتی به نسبت خوبی دارد و نکته مهمتر اینکه در صورت انتخاب او، کارشنکی و چوب لای چرخ گذاشتن کمتری از جانب نهادهای قدرت انجام خواهد گرفت.
در ضمن در نظر بگیریم که ما مثلا در جامعه کاملاً دموکرات به مانند سوئیس و کشورهای پیشرفته زندگی نمیکنیم که در انتخاب گزینه، آزاد باشیم. بلکه افرادی از یک سری فیلترهای خاص رد میشوند. پس از بین گزینه های موجود باید به همین حداقل ها اکتفا کرد.
آن گزینه آرمانی و انتخاب درست که همه مردم کشور آروزشان را دارند، با توجه به ساختار قدرت در کشور رخ نخواهد داد.
ویرایش توسط ایرانی : 2020/12/24 در ساعت 18:54
لاریجانی اصلاح طلب اصلاح طلبه
از دار و دسته ناطق نوری و علی مطهری
اگه بیاد ب نظرم رای میاره
چون کل سایت ها و روزنامه های زنجیره ای اصلاح طلب براش تبلیغ میکنند
کلا آدم منافقیه
سر همینه بهش میگن میانه رو
در کل همونطوری که گفتم بیاد به نظرم رای میاره
ولی ما دلواپسا کاری به نتیجه نداریم
رأی مون سعید محمد یا جلیلی
حتی اگه مطمئن باشیم رای نمیارن
اصلا با مدل آقای لاریجانی نمیتوانم کنار بیایم.
هم ایشان و هم آقای فریدون سابق یک کار بدی میکنند همیشه: این که کار نمیکنند!
یعنی شما نگاه کنی این هشت سال بگویی این دولت و آن مجلس چه کاری (اصلا حالا یا مثبت یا منفی، کلا چه کاری) انجام داد گمان کنم هیچ چیز خاصی به ذهنت نرسد.
این قانون مالیات بر خانههای خالی نیاز پنج شش سالهی این کشور بود. ولی حتی مطرح هم نشد. چرا؟
«محمد حسین» هستم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)