«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
چقد لوسسسسسسسسسسسسسسسسسس و خنک باز شد
با مشتی میمون و دلقک طرفیم
عرض ادب
من عرضه اولیه ش رو هم نخریدم ولی به نظر این کزغال سود خوبی میسازه ولی بازار تفاوتی نمیزاره و همه با هم منفی میشن!
مطلب زیر از کانال کارگزاری صنعت و معدن است.
[IMG][/IMG]
کزغال در بهمن ماه 52،251 تن و دی 52،169 تن کنسانتره تولید کرده است. متوسط تولید 10 ماه گذشته 51،384 تن بوده است.
فروش کنسانتره در بهمن و دی 80،431 و 64،226 تن گزارش شده است. متوسط فروش فروردین تا دی 48،673 تن ثبت شده است.
این شرکت به طور متوسط هر ماه 106 میلیارد تومان فروش داشته است. بهمن و دی ماه فروش عالی 208 و 175و فروش آذرماه نیز 130 میلیارد تومان بوده است.
کزغال این ماه فروش با نرخ 29،885 ریال به ازای هر کیلو داشته است. فروش های فروردین تا دی به طور متوسط با نرخ 22،977 ریال به ازای هر کیلو انجام شده است.
سبز باشید
بنیادش رو که من کار ندارم ولی تکنیکال از این قشنگ تر تو این بازار داغون نداریم دیگه، درسته؟
هر روز داره کندل سبز رو به بالا میزنه، اگه سندرم دست بیقرار بگذاره و شیطون گولمون نزنه که خروج بزنیم شاید بتونه تا 7 هزار ما رو همراهی کنه
سهم بنیاد خوبی داره ... بازارگردان از دیروز شروع کرده حجم برداشتن
دراخرین منفی ها درواچ هست براخرید
330تومن پیش بینی امسالش هست .. 3300-3000 جز کم ریسک های بازار هست ..
یک بررسی سطحی رو گزارشاتش داشتم ... هرچند گزارشاتی که قبل از ورود شرکت به بورس بارگذاری شده عمدتا اعداد دقیقی نبوده
پیش بینی شرکت 330تومان برا 99 هست که البته به نظر محتاطانه گرفته شده
اگر شرکت رو ریتم سه ماه اخر فروش داشته باشه ... سال جاری 450-500تومان میتوننه بسازه ...
درواقع پی ای تحلیلی سهم با یک سود مجمع حدود6-6.5 هست که درگروه خودش بسیارپایینه
حجم صف پایانی از12تای دیروز به 7تا رسید امروز ... احتمالا فردا نهایتا شنبه بریم براخریدش ...
درواچ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)