اگر سود سه ماهه چهارم شرکت تکرار شود از گزینه های جذاب در محدوده 440 450 تلقی میشود
مجمع هم نزدیک است...
درخت هرچه پربارتر افتاده تر
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
همانطور که از آیدی بنده پیداست تحلیلها و نوشته های اینجانب میتونه کاملا جوگیرانه باشد بنابراین با نظر و مسئولیت خودتان معامله کنید.
ما که در کانال گفته بودیم
البته بعدش قیمت سهم از ۴۹۰_۵۰۰ ریخت تا ۴۳۰...
ولی چیزی از ارزش های جوین کم نمیکرد
سهامداراش انقلابینو برای استان قدسه
تنها ایرادی ک تونستم ازش بگیرم
البته کمی خریدم
بخش عمده ای از شکر های تولیدیش رو هم نفروخته!!
**
سهمو داشتن با peزیر ۴ میفروختن ...اگه در مجمع ۹۰ تقسبم کنه
**
بازار اونقدرا هم ول نیست!!
تحلیلگران هستن واقعا
بعضی وقتا هر کار میکنیم یه سهمو مفت نمیدن
حتی وسط جنگ میبینی یه سهمو مثبت میخرن...ولج ما رو در میارن
بازار واقعا باهوشهه رو خیلی سهما...
ویرایش توسط کروکودیل : 2022/11/01 در ساعت 20:56
درود
فعلا که رشد خاصی نکرده و بعد از گزارش 490 تومان بود و اتفاقا منتظر تثبیت بودم خودم در قیمتهای مختلف خرید داشتم و میانگینم از قیمت فعلی تابلو کمی بیشتره.
درواقع تا اینجا کار بعد گزارش افت هم کرده و رشدی نداشته .
اگر برفرض2م برگه بخوام بخرم ممکنه بین440 تا500 خرید انجام بشه و کسی کف سهم رو نمیدونه
کسی که قصد خرید بقصد نگهداری داشته باشه طبیعتا 10 درصد بالا پایین زیاد فرق نداره
ضمنا اگر دقت کنید امروز چندتا از تاپیک هارو بالا اوردم و خیلی حس و حال نوشتن این روزها نبود و گاهی دلی چندتا رو بالا میارم.وگرنه همین الان هم چندتا سهم مدنظرم هستن که کمی تردید دارم و فعلا ننوشتم.
http://forums.boursy.com/showthread....=1#post1001224
اینهم مسابقه هفتگی که در تاریخ 29 مهر این سبد رو نوشتم دقیقا بعد از گزارش
ولی سهم افت کرد...
خب 45 روز شرکت تولید نداره
پس سود مورد انتظار بازار ساخته نمیشه
درود
درسته بخش قابل توجهی از سود از همین محل(اسید سیتریک) است اما شناسایی سود منحصر به اون نیست. با اینحال انتظار میره گزارش 3ماهه چندان جالبی در پیش نداشته باشه. شاید فرصتی شد تا در قیمتهای مناسب خرید تکمیل شد! فعلا که تعداد کمی خریدم و اگر بالای500بره خریدی انجام نخواهم داد.
هیچ گونه توصیه ای هم نیست و اصولا قصد نداشتم درمورد این سهم زیاد بنویسم که مباحث مطرح شده باعث شد این پستها ارسال بشه.
درود
ضمن تشکر از شما و مشارکتتان
این نوع شرکتها پیش بینی کردنشون سخته و خود من هم یکی از علل اینکه درموردش کمتر مینویسم همین اما و اگر هاش هست. اگر اطلاعات دیگری داشتید خوشحال میشم ارائه بدین.
گزارش رو بطور اجمالی قبلا بررسی کردم و منظور این نبود که لزوما همه فصول به اندازه سه ماهه چهارم سود سازی داشته باشه
منتها این را باید درنظر داشت که سال گذشته در سه ماهه چهارم هم هرچند بخش قابل توجهی از سود از این محل بوده اما سود نهایی هر سهم تغییر زیادی نکرده ولی امسال جهش داشته.
مبلغ ارزش منصفانه تولیدات هم تقریبا در این دو سال نصف مبلغ تا 9ماهه و نصف مابقی در سه ماهه چهارم شناسایی شده و اینگونه نیست که کل مبلغ رو در کوارتر اخر فقط بیاره
اما در مجموع صحبت شما صحیح است.
گزارش 9ماهه:
گزارش 12ماهه:
در واقع شرکت چون تولیدات متنوعی هم داره خیلی گزارشات منظمی نداره پیش بینی سود سخته.
در شفاف سازی که بابت علل افزایش سود هم که در کدال اورده به موارد زیر اشاره داشته که عینا قرار میدم:
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)